eşimden ayrılmayı düşünüyorum...

belkide leke sizin yüzünüzden olmuştur olamaz mı?
siz sadece eşinizle çılır çıplakken mi eşiniz tahrik oluyor..
üstünüz giyinikken mesela tv izlerken eşinize sarılsanız öpseniz tahrik olmaz mı belkide leke sizin yüzünüzden oldu..

ben bazen rüyamda görüyorum eşimle kendimi ben hemen anlatırım bazen rüyamda eşimi aldattığımı görürüm bunuda söylerim bende yalan yoktur

valla arkadaşım yazık sana...
bu ne şüphecilik böyle.. geçmez böyle bir ömür diyim sana..
akşam gelince boşanacağım de, sana da yazık adama da ne diyim.

ben meni var mı diye bakmadım makineye atarken dikkatimi çekti ayrıcada parfüm kokusu nerden geldi düşündüğümde cevap bulamıyorum çünkü parfüm nasıl bulaşır

ben 5 senelik evliyim şimdiye kadar olmadı olmadıda 1 hafta önce mi oldu

valla arkadaşım yazık sana...
bu ne şüphecilik böyle.. geçmez böyle bir ömür diyim sana..
akşam gelince boşanacağım de, sana da yazık adama da ne diyim.
evet geçmez bende bunu diyorum zaten

ben meni var mı diye bakmadım makineye atarken dikkatimi çekti ayrıcada parfüm kokusu nerden geldi düşündüğümde cevap bulamıyorum çünkü parfüm nasıl bulaşır

erkek parfümüdür silikleştikçe bayanın ki gibi kokuyordur.
çiçek gibi kokan kolonyolar var , biri ikram etmiştir.
otobüste dolmuşta bulaşmıştır...
mis gibi kokan bir sıvı sabundur...
neden illa bayan parfümü olsun?????

ben incelemdim makinaya atarken çok dikkatimi çekti ve rahatsızlığı olsa daha öncede olurdu.ama şimdi ilk defa oldu ve parfpm kokusuda duyunca bağdaştırdım

demek ki tesadufen gormemissin, daha once de duzenli olarak don takibi yapiyomussun, kusura bakma.

canim adam donla mi sevisir genelde ? niye dona takiliyosun bu kadar ? bi seyden etkilendi belki anlik, belki seni düşünürken oldu. donu ne zaman hangi saatlerde giyip cikardigina yogunlas:79:

saka bi yana gercekten komik soylediklerin, delil niteligi tasimiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
meni normaldr biizmde akıntılarımz oluyr erkkte de olablr üşütünce filan yada o an bi boşalma tarzı ılmştr nedne yanlş anlıyrsnz bende şaşırdım hiç bakmam eşimn donuna filn valla..orayla alakalı diel bence..takıntı ahline getirdin elel tutulur bi gerekçe bulursan o zmaan düşün bi takip et telefnu ortaya kouyur dıyrsn..yani oduşta filnken bakbi mesjlra vs..ne bilim gelen giden aramalara ya rahatalarsn yada kuşuların belirir..yada iyi bi saklıyr .ama evli mutlu insan nedn yapsınki..anlam veremyrm..

bana bir nedeni yok işte bilmiyorum diyor.bana dese ki böyle oldu bu yüzden diye ben birşey demicem.daha öncede yaşadım böyle bir durum arkadaşımın kini sıktım dedi tamam dedim uzatmadım ama bilmiyorum diyor

ben 5 senelik evliyim şimdiye kadar olmadı olmadıda 1 hafta önce mi oldu

belki daha önce dikkatinizi çekmedi çünkü yorumlarda kontrol amaçlı yapmadım dikkatimi çekti die baktım demişsiniz belki hep oluyor ama siz yeni dikkat edebildiniz.
neticede kontrol etmiyorsunuz ki makinaya atarken gözünüze çarpmış..

işte demek ki daha önce olmadıda dikkatimi çekmedi olsaydı fark ederdim herhalde çünkü baya bir koyu leke

paranoya sizin ailede genetik mi?
ablandan mı bulaştı sana
yanlış anlama ama bence sen çevrende olan olaylar yüzünden kuruyorsun kendini çok etkileniyorsun ve şüphelenip öküzün altında buzağı aramaya başlıyorsun öyle geldi bana..
bırak bu tarz şeyleri rahatına bak kızına eşine evine konsantre ol inan aldatılıyorsan er ya da geç çıkar önüne sen içini ferah tut takma böyle herşeye..

biliyorum donla sevişilmediği daha öncede don takibi yapmadım şaka yapılıcakta bir konu değil

ortada elle tutulan bir şey yok sen ayrılmayı düşünüyorsun. içinde bulunduğun durumu abarttığın gibi lekeleri de abartıyorsan bence eşinin suçu yok..

yani bilemiyorumki ben şüphelenince yapmayacağım şeyy olmaz durum arkadaşlara komik geldi sanırım ama senin içini kemiren bişey var buna altıncı hismi desem şüphelendirecek tavırlamı var desem inşallah eşin temiz çıkar

eşinize ne kadar karışırsınız diye konu açmışsın.. bir başka konunda da eşimin dışarda olan herşeyi anlatmasını istiyorum demişsin...
e sen böyleyken adam sana nasıl herşeyi anlatsın?
neden bukadar baskıcısın?
kimi kocasından kimi de böyle karısından çekiyor demek ki...

Son düzenleme:

Bence şüpheleniyorsan iyice araştır ama sadece lekeye bağlı kalma, biz kadınlar bazen hiç olmayacak şeylerden kafamızda olmayacak şeyler de kurabiliriz, hani günahı falan yoksa yazık olmasın kesin kanıt bulmadan kendini eşinden hemen soğutma da.

Eskiden bişey mi olmuştu
Birden pat diye bi kokuyla ayrılmak düşünülmez de :44:

ne kadar eşinize odaklı yaşıyorsunuz yahu.. neredeyse "rüyanda ne görüyorsun"a kadar gidecek sorularınız.. sizinki paranoyaklık kusura bakmayın.. sanki birşey olsa da boşansam diye düşünüyorsunuz.. hayatınızda hiç toplu taşımaya bindiniz mi? oradaki o kadar koku arasında oradan bulaşmış olabilir, iş yerinde ki yoğun parfüm kokusundan bulaşmış olabilir, kolonyadır, oda spreydir.. bu kadar paranoya iyi değil arkadaşım, hasta edersiniz kendinizi.. kendinize bir uğraşı bulun derim naçizane

işte demek ki daha önce olmadıda dikkatimi çekmedi olsaydı fark ederdim herhalde çünkü baya bir koyu leke

nasıl koyu bir leke? neye benziyor?
yani kadınla ne alakası olabilir bu lekenin?
leke de belli bir şeyse neden eşine sormadın " bu ne " diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…