ben bazen rüyamda görüyorum eşimle kendimi ben hemen anlatırım bazen rüyamda eşimi aldattığımı görürüm bunuda söylerim bende yalan yoktur
ben meni var mı diye bakmadım makineye atarken dikkatimi çekti ayrıcada parfüm kokusu nerden geldi düşündüğümde cevap bulamıyorum çünkü parfüm nasıl bulaşır
dedektif gibi gözlem yapıyorsunuz yani ben hiç eşimin donuna bakmadım meni var mı yokmu diye...
üstü de parfüm kokabilir seviştiyse kıyafetle mi sevişti...Bağlantı kurmanız çok saçma bence bu kadar kuruntu yapmaya gerek yok sakin olun :)
ben 5 senelik evliyim şimdiye kadar olmadı olmadıda 1 hafta önce mi oldubelkide leke sizin yüzünüzden olmuştur olamaz mı?
siz sadece eşinizle çılır çıplakken mi eşiniz tahrik oluyor..
üstünüz giyinikken mesela tv izlerken eşinize sarılsanız öpseniz tahrik olmaz mı belkide leke sizin yüzünüzden oldu..
evet geçmez bende bunu diyorum zatenvalla arkadaşım yazık sana...
bu ne şüphecilik böyle.. geçmez böyle bir ömür diyim sana..
akşam gelince boşanacağım de, sana da yazık adama da ne diyim.
ben meni var mı diye bakmadım makineye atarken dikkatimi çekti ayrıcada parfüm kokusu nerden geldi düşündüğümde cevap bulamıyorum çünkü parfüm nasıl bulaşır
ben incelemdim makinaya atarken çok dikkatimi çekti ve rahatsızlığı olsa daha öncede olurdu.ama şimdi ilk defa oldu ve parfpm kokusuda duyunca bağdaştırdım
bana bir nedeni yok işte bilmiyorum diyor.bana dese ki böyle oldu bu yüzden diye ben birşey demicem.daha öncede yaşadım böyle bir durum arkadaşımın kini sıktım dedi tamam dedim uzatmadım ama bilmiyorum diyorerkek parfümüdür silikleştikçe bayanın ki gibi kokuyordur.
çiçek gibi kokan kolonyolar var , biri ikram etmiştir.
otobüste dolmuşta bulaşmıştır...
mis gibi kokan bir sıvı sabundur...
neden illa bayan parfümü olsun?????
ben 5 senelik evliyim şimdiye kadar olmadı olmadıda 1 hafta önce mi oldu
işte demek ki daha önce olmadıda dikkatimi çekmedi olsaydı fark ederdim herhalde çünkü baya bir koyu lekebelki daha önce dikkatinizi çekmedi çünkü yorumlarda kontrol amaçlı yapmadım dikkatimi çekti die baktım demişsiniz belki hep oluyor ama siz yeni dikkat edebildiniz.
neticede kontrol etmiyorsunuz ki makinaya atarken gözünüze çarpmış..
biliyorum donla sevişilmediği daha öncede don takibi yapmadım şaka yapılıcakta bir konu değildemek ki tesadufen gormemissin, daha once de duzenli olarak don takibi yapiyomussun, kusura bakma.
canim adam donla mi sevisir genelde ? niye dona takiliyosun bu kadar ? bi seyden etkilendi belki anlik, belki seni düşünürken oldu. donu ne zaman hangi saatlerde giyip cikardigina yogunlas:79:
saka bi yana gercekten komik soylediklerin, delil niteligi tasimiyor
bilmiyorum ki işten tam saatindede gelir öyle çapkında değil.ama eşim sürekli dışarda işi benim bulunduğum yerden 1 saat uzaklıkta çalışıyor.öğle arasında oldu desem bir anda olucak iş mi değil hiç tanımadığı insanla mı yapıcak.offf iyice kafam karışık
bana akıl verin ne olur siz olsanız napardınız?belki insan eşinin çamaşırıma bile dikkat etmez ama baya leke yani dikkat edilmicek gibi değil nerde oldu o zaman bu leke uykuda oldu desem sorunca ben hiç boşalmam dicek sadece ilişkiye girince dicek bilmiyorum dicek
işte demek ki daha önce olmadıda dikkatimi çekmedi olsaydı fark ederdim herhalde çünkü baya bir koyu leke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?