Eşim'den Beklenmeyen hareket ...

Kocanız akıllı adammış, gözüm tuttu. Siz de saçmalıklarınıza son verin. Rezil olduysanız kendi davranışlarınızdan dolayı olmuşsunuz. Kimse sizi küçük düşürmemiş yani, siz kendinizi düşürmüşsünüz.

Adamı niye maşa ettin olayda?? Kv arayıp naber nasılsın faslından sonra sorabilirdin niye aramıyorsun diye.

Bunu dert edip eşinin iş yerini arayana kadar kv arayabilirdin.

Bence çok saçma,sen hatalisin.Zaten günlük görüşüyorsunuz,senin zorunla arayınca daha mi iyi olacak sanki. Kadın tatile gitmiş ordada mi sizi düşünsün.

Sen hatalisin aramiyorsa aramıyor nasıl olsa gelince görüşeceksin tatile gitmis kadin kaldi ki aramak zorunda değil ki.

Eşinin yaptığı yanlış tamam da senin yaptığın da çok doğru değil. Hatta hiç değil.

Bence kvnin arayip aramamasi umrunuzda degil, koz gecmis elinize onu degerlendirmeye calismissiniz. Cok dert edinseniz siz arar babaannesi bak torunun seni ariyor diye teli kizinza verirsiniz..
Esiniz guzel yapmis bu aklimda bulunsun.

2-3 gün yeğeninin sesini duymayınca bi garip hissetmekte normal değil bana göre.Babaannenin davranışı da gayet normal eşinizi boş yere rahatsız etmişsiniz.

Takmasaydın keşke aramazsa aramasın eşinde yanlış yapmış

Yok doldurmadım yanlış anlaşılmasın.Asla da doldurmam... Eğer bir hatası varsa da eşimin görmesini beklerim.
Ne hatasi ya ama da büyütmüssün ne hatasi bu hatami sen sadece kizini özellestirmeye calisiyorsun neden kizimi aramiyor annen o da senin gicik olmaya neden aramissin baya yasli kadin buna mi taktin ay kimisi yok hergün arar hergün gelir der bu da baska türlü yaranamiyo kaynanalar hepside kötü deilki kesinlikle kocani doldur Maya calissmisin cicim benim kayinbaba 2 hafta ne arar ne gelir gider nabim kafam rahat valla gelirse kapim acik gelmezzse ne küserim nede kocama dert (sikayet ederim

Annem baska ülkede yasiyo Ben bile haftada 1 defa anca konusabiliyorum kizim zamanim olmuyo diyo siskom nabim küsimmi hemen

Sorun orda sen es gecmemissinki adami daraltmissin neden neden nedennn diye

Bence de siz hata etmişsiniz. Eşiniz ilk mesajınıza gayet mantıklı bir cevap da vermiş, gelince sorarız demiş. Siz akşam sürdürünce de bu tavrı tekrarlamamanız için önünüzü alacak bir tavır takınmış sanırım. Bundan sonra KV hakkında onunla "dertleşmezsiniz" muhtemelen. Bu yüzden aslında çok da kötü bir şey yapmamış sanki.

KV ile bir sıkıntınız varsa, sık sık arıyormuşsunuz ya, o zaman ona demeniz gerekirdi. Anne hiç torununu özlemedin mi, vereyim de bir sesini duy, demeniz yeterdi sanırım, oğluna söylerseniz dertleşmek değil, doldurmak olur, üzgünüm. Eşinizle elbette her şey hakkında dertleşebilirsiniz, ama eşinizin ailesi hakkında olmamalı. Eşiniz de sizinle sizin aileniz hakkında dertleşmemeli. Bu yapılınca da o evde huzur kalmaz zaten.

Siz artık kapatın konuyu. Kendiniz diyorsunuz, kaba saba bir adam da değilmiş zaten, aksine nazik ve saygılıymış da. Aranız kötü ise siz geri adım atın derim, çünkü bence de hata sizde, üzerine gitmeyin daha fazla eşinizin derim.

Ayrıca bırakın KV de yapsın tatilini rahat rahat, siz de kafanızı dinleyin. Yakın oturuyor olmanız sorun değilse bile, aksine biraz mesafeli olmak iyidir de zaten. Hem 3 günde yeğeninizi özlüyorsunuz diye, o da sizinle aynı sürede torununun sesini duyma ihtiyacı hissedecek diye bir kaide yok. Herkes farklıdır, kendinizle kıyaslamayın derim bu açıdan da.

Bazen boyle oluyor esinizde olsa koz verince kullaniyorlar. Yani esiniz evet sizi kucukdusuren bi hareket yapmis ama sizde konuyu usteleyerek bu kucukdusmeye zemin hazirlamissiniz.

Evet katılıyorum sözlerinize ağzınıza sağlık.
Dün konuştuk dertleştik;
oda hatasını anladı bende dedim aman aman ailen hakkında zaten küfür etmedim iftira atmadm zaten dedim sana gelmem bu saatten sonra :)

Sonra ne oldu? Kv konustunnu telde sizle. Yoksa oylece kapando mı konu

Ne oldu ;

Dün 3 kere kızımı aramış.
Bende sonra onu aradım,üzgünüm burda telaş derdine düştüm yemek hazır temizlik vs derken sizi unuttum aramam gerekirdi dedi.
Yok anne estğ. dedim bende.

OK?

"huzurumu nasıl bozarım?" a cevap gibi olmuş hareketleriniz.
Bir kere eşiniz nerden bilsin annesi neden aramıyor yahut adam napabilir? Oturup sizinle annesine sallayacak hali yok adı üstünde annesi yani. Sen oturup kocanla beraber kendi annene saydırıyor musun?
Sürekli "annen şöyle annen böyle" dırdırı o kadar faydasız ki ilişkiler için. Kayınvalidenizle olan derdinizi onunla çözün. Çünkü bu tavırlar dertleşmek değil bariz ortalık karıştırmak.

Bence çok saçma,sen hatalisin.Zaten günlük görüşüyorsunuz,senin zorunla arayınca daha mi iyi olacak sanki. Kadın tatile gitmiş ordada mi sizi düşünsün.

Maalesef düşünmesi gerektiğini kendisi söyledi.

Ben şu mantıktayım ona da bunu aşıladım kendine yapılmasını istemedğin bir şeyi karşındakine de yapmayacaksın.

Ben bu kadar gün uzağa gitsem aramasam sormasam inanın kıyamet kopar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…