Eşim'den Beklenmeyen hareket ...

sen yeğenlerinin sesini duymadan yapabilirsin ama o kadın demekki böyle değil.bunun için karşı tarafı yargılayamassın kendi keyfi bilir.bende serin bir insanım çok aramam sevdiklerimi içten içe severim ama kızkardeşimi on gün aramadığım olur ne bileyim annemi öle sıık aramam oda söylenir.yapım bu.

Çok abartılı beklentileriniz var.Derdiniz yokken dert ediniyorsunuz.Babaanne 2-3 günde bir aramak zorunda değil.Sizde aramak zorunda değilsiniz.Eşinizde düşüncenizin saçma olduğunu bildiği için şaka yollu söylemiştir.Böyle herşeyi dert etmeyin gençliğinize yazık

Yok hiç rahatsız olmadım.Aksine cidden rahatladım.Bazen insan hata yaptığının farkına varamıyor 3. bir şahıs tarafından eleştireye maruz kalmayı seçiyor ya aynen öyle bir durumda olduğum için açtım bu konuyu.

Dışarıdan olayın nası bir boyut kazandığını görebildim.

cevabınız için çok teşekkürler

Bakın siz de çalışıyormuşsunuz, iş stresinin ne demek olduğunu iyi bilirsiniz. Yani bu gibi ufak tefek sorunlar erkekler için kaale alınmaz hatta bazı kadınlar içinde. Eşiniz belli ki bir daha bu gibi durumları kendisine anlatmak yerine, annesiyle iletişime geçmenizi istemiş bariz mesajı vermiş hatta icraate geçmiş. Gün içinde zaten mesaj olarak gelince sorarız demiş ben bundan "bana sorma anneme sor" demek istediğini anlarım, baktı akşam siz yine konuyu açtınız o zaman gelmelerini beklemeyelim hadı arayıp soralım demiş adam işte, daha ne.

Esiniz hakli. Adamin basini yemissiniz resmen.

Kesinlikle katılıyrum.

Teşekkür ederim

Beğenmediği huy kadın kendi kendine konuşmasımı çok mu büyütülecek birşey sizce ?

Evimiz temizlenyor
çocuğumuza bakılıyor mis gibi
yemeğimiz pişiyor
kıyafetler ütülü

Daha ne yapsn kadın onun da kendine göre derdi kendini telkin etme yöntemi kendi kendine konuşması.

böyle olacağına sen arayıverseydin, kızın çok özlediyse babannesini de konuşturuverseydin keşke.

Eşinin yaptığı hoş değil ama senin yaptığın da yanlış. Ben olsam eşim benimle dertleşiyor diye düşünmezdim. Eşim beni anneme karşı doldurmaya çalışıyor diye düşünürdüm. Sen yeğenlerinin sesini iki gün duymazsan olmazmış, doğrudur ama o sensin. Herkes aynı olmak zorunda değil. Önce eşinden ve annesinden özür dile daha sonra da yaptığı harekete çok üzüldüğünü, bir daha rahatsız olduğu bir konu olduğunda böyle davranmak yerine sana direk söylemesi gerektiğini belirt.

Evet yerin dibine girdim hemde annesiyle telefonda konuşurken annesi duymuşken.Aynen bana bağır çağır
kavga et ama telefonda onu yapmasaydın keşke.
Duymasalardı.
Ben onun her hareketını kımseye duyurmuyorum kı.
Onu neden kçük düşüreyim koskoca adam bir gururu var neticede.

Kırıldım aynen.KOnuşmadım başka ne yapabilirim ki.

Amaciniz neydi anlamadim
Babaannesi torununu aramak zorunda degil ki icinden gelirse arar zaten
Siz cocugunuzla ilgilensin istemissiniz sanirim her anne ister bunu ama haksizsiniz
Esiniz bir sey yapmamis ki..

ne biliyim hayatım de geç benim yaptığım gibi yapsın .. düzelir ararlar ederler de geç

Karşı tarafı aramanın ne manası var.

O da zaten gelince sorarız diye geçiştirmeye çalışmış ama konu benim için kapanmadı diyip ısrarla siz sormuşsunuz.
Karşı tarafı araması cidden yersiz. Ama öğrenmiş oldunuz. Çok darlanınca eşinizin sağı solu belli olmuyor.

Bence konuyu uzatma. Kocanla rolleri değiştirsen kocanın yaptığının milyon katı ağır taktikler verirdik sana.
Sakinleş, oldu bitti.

Kayınvalidem ben aramazsam asla aramaz beni.
1 yıldır da arayıp torununu bana sormuş insan degil
Açıkçası lazım da degil arayıp aramamaları
Eşime de demem çünkü gerçekten umursamıyorum,bıraktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…