Ah ah daha ne istiyorsunz kaynananiz aramiyor rahatsiz etmek istemiyor esiniz ailevi konulari acmiyor..
Siz daha neden dertsiz basiniza dert aciyorsunuz..
Konuyu açarken lütfen beni rahatlatın demişsin ama buradaki yorumlarla iyice rahatsız oldun bence :)
Erkeğin ailesi hakkında istersen tek kelime et, yine artniyetli anlar erkek. Ara bozmak için yaptığın düşünülür, istersen çok çok iyi niyetli ol, bu değişmez.
Bakın siz de çalışıyormuşsunuz, iş stresinin ne demek olduğunu iyi bilirsiniz. Yani bu gibi ufak tefek sorunlar erkekler için kaale alınmaz hatta bazı kadınlar içinde. Eşiniz belli ki bir daha bu gibi durumları kendisine anlatmak yerine, annesiyle iletişime geçmenizi istemiş bariz mesajı vermiş hatta icraate geçmiş. Gün içinde zaten mesaj olarak gelince sorarız demiş ben bundan "bana sorma anneme sor" demek istediğini anlarım, baktı akşam siz yine konuyu açtınız o zaman gelmelerini beklemeyelim hadı arayıp soralım demiş adam işte, daha ne.Kavgacı bir insan değilimdir.Evde de değilim ayrıca işteyim.
BU soruyu sormanın yanlış tarafı ne ne bileyim ben.
Zaten bu şekil olacağını bilsem sorarmıydım sizce?
Beklediğim cevap ortayı yumuşat ozaman ben böyle bir laf atmışım ortaya ne biliyim hayatım de geç benim yaptığım gibi yapsın .. düzelir ararlar ederler de geç
Karşı tarafı aramanın ne manası var.
sende hatalısın eşinde ..eşin anneni arayacağına seninle konuşabilirdi bu durumu çok ayıp etmiş rezil etmiş resmen seni ben olsam ağz... ....neyse sende yoktan yere dert etmişsin herkes bir olmaz ki herkes aynı hissedemez aramak zorunda olduğunu nerden çıkardın zaten böle şeyler zorla olmazki içinden gelecek insanın..
Boyle yapma canim bak her zaman sen suclu olursun birak aramasin cok mu lazim kaynananin elin kizini dusundugu nerde gorulmus insan lafini bile etmez..Dimi ya aptal kafam.. Durdur yere hır çıkardım...
Birlikte aynı evde yaşamak sıkıntı ama. Öbür türlü kapını kapatınca dışarda kalıyor herkes ama birlikte yaşayınca başka oluyor. Beğenmediği huyların da eften püften olduğunu düşünmedim şimdi. Eğer bu huylar eşinizi etkiliyorsa söylenmekte haklı olabilir. Bilemedim şimdi.
Kayınvalide biz torunumda anneannesinin telefonundan görüşüyoruz. Torunum aradı beni demiş :)
böyle olacağına sen arayıverseydin, kızın çok özlediyse babannesini de konuşturuverseydin keşke.Evet ;
Eşimden beklemeyen hareket diyorum belki de hak ettim bilmiyorum.
Ama benim o nazik saygılı sevgili kocam canım ciğerimden böyle bir hareket görünce
Beynimden kaynar sular döküldü.
Lütfen beni rahatlatın..
Şöyle başlayayım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.
15 gündür yok yazlığına tatike gitti.
Fakat 4 yaşında ki kızımı ne aradığı varr ne de sorduğu şahsen bana garip geliyor.
Ben yeğenlerimin sesini 2 3 günden fazla duymazsam bir garip oluyorken bir
Babaannenin böyle davranması garibime gitti.
Dün öğlen saatlerinde işteyken eşime mesaj attım;
-Neden babaannesi kızımı aramıyor kaç gündür..diye eşim de
-Gelince sorarız.. Diyerek konuyu kapadı.
Ama ben kapamak istemiyordum.
Akşam tekrar açtım evdeyken . Kızım uyuyordu o saatte
yeniden sordum aynı soruyu.
Sormaz olsaydım keşke.
Yüzü değişti konuşması değişti hali tavrı ..
-Dur sen dedi.
Aldı telefonu annesini aradı eşim.
Nbr nasılsın anne ?
Ya (farklı bir isim kullanıyorum) Melteme dert olmuş kızımızı neden aramıyormuşsun ..
Diyince dedim de beynimden kaynar sular döküldü.
Hala da buraya yazınca ellerim karıncalanıyor,avuçlarım terliyor..
Kalbim ağrıyor.
Beni nasıl küçük düşürürsün ki böyle söyleyerek.
Ben eşimle dertleşemeyecekmiyim ?
Dertleşemeyeceksem ki ne zaman onun ailesinden konu açılsa her seferinde anında konu kapanır,
neden evliyiz,neden can yoldaşıyız?
Offfff içim sıkılıyor.
İş te böyle yorumlarınızı bekliyorum.
Şşimdiden teşekkürler
Evet ;
Eşimden beklemeyen hareket diyorum belki de hak ettim bilmiyorum.
Ama benim o nazik saygılı sevgili kocam canım ciğerimden böyle bir hareket görünce
Beynimden kaynar sular döküldü.
Lütfen beni rahatlatın..
Şöyle başlayayım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.
15 gündür yok yazlığına tatike gitti.
Fakat 4 yaşında ki kızımı ne aradığı varr ne de sorduğu şahsen bana garip geliyor.
Ben yeğenlerimin sesini 2 3 günden fazla duymazsam bir garip oluyorken bir
Babaannenin böyle davranması garibime gitti.
Dün öğlen saatlerinde işteyken eşime mesaj attım;
-Neden babaannesi kızımı aramıyor kaç gündür..diye eşim de
-Gelince sorarız.. Diyerek konuyu kapadı.
Ama ben kapamak istemiyordum.
Akşam tekrar açtım evdeyken . Kızım uyuyordu o saatte
yeniden sordum aynı soruyu.
Sormaz olsaydım keşke.
Yüzü değişti konuşması değişti hali tavrı ..
-Dur sen dedi.
Aldı telefonu annesini aradı eşim.
Nbr nasılsın anne ?
Ya (farklı bir isim kullanıyorum) Melteme dert olmuş kızımızı neden aramıyormuşsun ..
Diyince dedim de beynimden kaynar sular döküldü.
Hala da buraya yazınca ellerim karıncalanıyor,avuçlarım terliyor..
Kalbim ağrıyor.
Beni nasıl küçük düşürürsün ki böyle söyleyerek.
Ben eşimle dertleşemeyecekmiyim ?
Dertleşemeyeceksem ki ne zaman onun ailesinden konu açılsa her seferinde anında konu kapanır,
neden evliyiz,neden can yoldaşıyız?
Offfff içim sıkılıyor.
İş te böyle yorumlarınızı bekliyorum.
Şşimdiden teşekkürler
ben hak verdım size
ne bileyim hak verdim işte
tamam arkadasların dedıklerı gıbı siz bıraz buna sitem etmişsiniz ve siteminizi de eşinize belli etmek istemişsiniz
ama eşiniz keşke sizi böyle küçük düşürmke yerine sizinle kavga etseydi anneme ne demek istiyorsun falan diye bence daha az yaralayıcı olurdu
annesini yüceltti ama karısını batırdı adam
devamında ne oldu pekşi annesi tel de ne dedi
daha sonra siz ne yaptınız
ben olsam uzunca bir süre eşimle konuşmam
ben kırılırdım size de yüzde yüz demiyorum ama haklısınız
ne biliyim hayatım de geç benim yaptığım gibi yapsın .. düzelir ararlar ederler de geç
Karşı tarafı aramanın ne manası var.
Evet yerin dibine girdim hemde annesiyle telefonda konuşurken annesi duymuşken.Aynen bana bağır çağır
kavga et ama telefonda onu yapmasaydın keşke.
Duymasalardı.
Ben onun her hareketını kımseye duyurmuyorum kı.
Onu neden kçük düşüreyim koskoca adam bir gururu var neticede.
Kırıldım aynen.KOnuşmadım başka ne yapabilirim ki.
Alıntı yaptığım üyeye aynı şeyi merak ettiğimiz için güldüm. Fazla mı alıngansınız ne?Komik olan ne anlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?