Eşimden bıktım usandım tiksindim adamdan artık !

Eee yani evet.o dediklerimi de yapmıyorlar.yapan olsa bence kabul eden kadınlar olurdu.

Herhalde yanlış kişiyi alıntıladınız. Ben bunlar söylenecek son kişiyimdir ki dedim zaten. Birinin kocasının gayet güzelm8bin ila 20bin aradımda geliri vardı işe gitmeden. Adam evde diye dert oldu kadınlara diye de yazdım

Ben tam 5 yıl eski erkek arkadaşıma baktım. O evde oturdu ev işleri yaptı ben işe gittim para getirdim. Bir gün gocunmadım ama değişiriz rolleri ilerde sırayla otururuz demiştim :)

Şimdi eşime defalarca söyledim. Bir ben çalışayım, bir sen çalış diye. Kendisi işini seviyor o yüzden kabul etmedi. Yani kadın-erkek ayrımı bende yok bu konuda özellikle. Yine bu konuda dedim ilk 1 yıl kadına ücretli izin verilsin, ikinci yıl da erkeğe. Herkes çocuğuna doya doya bakabilsin.

Ablacım vallahi duyar yapmıyorum. Üye olduum kadın derneğinde de tek şeyi istiyyoruz topluca, kadınların daha iyi şartlara sahip olmasını. Sosyal hayatta ayrımcılığa uğramasınlar, iş hayatında ayrımcılığa uğramasınlar, hak ettikleri saygıyı her zaman görsünler ... Kadın ya da adam çalışır çalışmaz, geçinir ya da geçinemez ki geçinemeyen çok sayıda insan var bu sadece kendilerini ilgilendirir. Ne yapayım yani bunun çok parası var buna saygı duyayım, bu sankim zor geçiniyor baka karısı çalışsa daha iyi geçinecek ama allah allah bu kadın niye çalışmıyor ben bunlara saygı duymayayım mı diyeyim? İnsanların kazançları sadece kendilerini ilgilendirir, beni ilgilendirmez ben toplumdaki her insana eşit saygıyı vermekle yükümlüyüm. Aynı şey ev içinde de geçerli, bu çalışıp para getiriyor ben buna saygı duyayım , amma diğer kadın daha az para getiriyorsa daha az saygıyı mı hak ediyor Böyle bir şey olamaz, her şeyi maddiyata endekslemek toptan yanlış, insan insandır.

Son düzenleme:
Ünlü filozof Recep İvedik in dediği gibi nalet olsun içimizdeki insan sevgisine

Helal olsun

bence konu sahibide işe girip bebeği kreşe yada aileden biri varsa ona bırakmalı
ewde bunalmış
akşamda koca 5 karış suratla kaprisle geliyor kızın yası genç
geçim derdide zor
erkek eşlerin çoğu herseyi karsıdan beklio bnm keyfim bozulmasın mantıgında….
kendimden bişey anlatayım kısaca..
tüp bebekle çocuk sahibi oldum eşimden kaynaklı
ücretsz izne ayrılcaktım ayrılamadım maddi nedenlerden ötürü
bütün yük bendeydi bide kaynana kayınbaba dedikodusu..
hem çalış gece çocuk bak vs arada eşim ilgilendi
çocuk kucagımda uyudu esime dger odadan mama yaparmısın dye seslendim.. kayınbabam kaynanama dioki mamayıda oğlum yapacaksa bu defolup gtsin gbi cümleler…
mama yapınca oğlu çok bok yedi afedersiniz
ben insan dglmiyim insanlar bi tuhaf konu sahibi keyfine bak
canını sıkma her ewde oluyor

erkekler bizim gibi değil kardeşim benim eşim 1 saat zor ilgilenir çocukla 10 dk. sever çocuğu tamam o 10 dk. oyalasa bile bana kitledin çocuğu sürekli ben avutuyorum der eşin belliki yorgun geliyor sinirleri geriliyor belki çocuğunu biraz daha erken uyutmaya çalış işe giderken yine gündüz tolere edilir ama akşamın 11 nde yorgun argın çocukla uğraşamıyordur belki

İlk geceden hamile kalmışsınız? Kusura bakmayın ama suç kocanızda olduğu kadar sizde de. Ben 30’uma giricem hala hazır mıyım diye düşünüyorum. Sorumluluğunu kaldıramayacağıma inanıyorum. Tabiiki yaşla alakası yok ama evlilik çok başka bir dünya. Erkek topraksa kadın fidan benim gözümde. Kök salabilmek ve meyve verebilmek için uygun toprak,koşullar sağlanmalı. Zart diye doğurmayı herkes bilir gel gör ki olan o çocuğa oluyor maalesef. Ne size üzülürüm ne eşinize. Sadece o masuma üzülürüm böyle durumlarda.

ben de eşime bunu teklif ettim 1 yılsen bak 1 yıl ben bakayım kabul etmedi..halbuki ücretsiz izin hakkı var, bence onlar da evde çocuk bakımının çalışmaktan çok daha yorucu olduğunun farkında...1 yıl part time yardımcı eşliğinde baktım çocuğuma ikinci yılımızda da bakıcı bakıyor.
konu sahibine bol sabır diliyorum, çocuğun ilk yılları çok zor yorgunluğunu anlayabiliyorum bence kocası erkek kalkıp kızcağıza en az 1 saat zaman tanısa çok şey değişir ,kocayı buna ikna eder inşallah... bir kuaföre gitse, dışarda bir kahve içse, uzun uzun bir banyo yapabilse ya da kısa bir yürüyüş bu bile psikolojisini toparlar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…