- 10 Ekim 2014
- 32.567
- 146.414
- 798
- Konu Sahibi saribaykus11
-
Canım ne 2 işi 2 işte çalıştığını nereden çıkarttın ?
2 işte falan çalıştığını nerden çıkardınız ?Eşinizde suç siz evde otururken 2 işte calisacagina size calismanizi soyleseydi.
Cunku 2 işte calişip normal bir şekilde hayatina devam etmesi çok zor, siz de bu kadar cok calisan birinden normallik beklemeyin.
Kendi aile hayatı berbat 14 yaşından beri babasıyla görüşmüyor küçükken babasından şiddet görerek büyümüş ben aile ne görmedim bilmedim sende kızımda tadıyorum derdi … görüyoruzonun babası da onunla ilgilenmemiştir bilmediği babalığı nasıl yapsın aile yapısı nasıl babası nasıl ,çocukluk döneminde ilgilenilmiş mi
Anladım, peki 2 yaşındaki bebek neden 11 de uyanık ki gelince babasıyla da oynadığına göre baya baya gece 12 ye kadar falan uyanık kalıyor ?Hayır ne 2 işi arkadaş yanlış anlamış
bende öyle tahmin ettim zaten , aile yapısı önemli almadığı ilgiyi ,sevgiyi veremez bunu bilmeliydinizKendi aile hayatı berbat 14 yaşından beri babasıyla görüşmüyor küçükken babasından şiddet görerek büyümüş ben aile ne görmedim bilmedim sende kızımda tadıyorum derdi … görüyoruz
Canım 2 yaş sendromunu biraz ağır yaşıyor bazen erken yatıp erken kalkıyor bazen geç yatıp geç kalkıyor yani gündüz bazen 2 3 saat uyuyor gece duruyorAnladım, peki 2 yaşındaki bebek neden 11 de uyanık ki gelince babasıyla da oynadığına göre baya baya gece 12 ye kadar falan uyanık kalıyor ?
Çocuklar uykuda büyür derler , konuyla alakası belki ama uyku düzeni oluşturmalısınız.
Beyefendi bütün bu saydıklarının senin görevin olduğunu kabul etmiş bir de üstüne yaptıklarını beğenmiyor öyle mi ?.neyse benim yorumum hep aynıdır. Karşınızdaki adamdan yüzde 95 emin olmadan çocuk yapmayın.... olmuyorsa da çocuk yapmayın.bakın bir defa evlenildi diye evli mutlu çocuklu olunmuyor şunu bir anlayın. Linçlerseniz de linçleyin. Acıları çeken sizlersiniz. Ben gezip tozup keyfime bakıyorum.ters yapan olursa da bir dakikada hayatımdan çıkarıyorum. Milletteki aile olma takıntısını da anlayamıyorum.sinirden elim ayağım titriyor beni sinir hastası yaptı adam bir insan bu kadar mı gıcık nefretlik bencil bir insan olabilir eşim işe 2 de gidiyor akşam da 11 de geliyor 2 yaşında da kızımız var babasına çok düşkün evden çıkarken peşine ağlıyor gün içinde sürekli baba baba diyor gece eşim eve geldiğinde yapışıyor bacağına bırakmıyor eşimde yorgunum köpek gibi çalışıyorum uyut çocuğu oyala diyor zaten oyalıyorum çocuğa bakan benim çocuk seni istiyorsa ben ne yapayım bana carlıyor adam yorgunum diye yarım saat oynuyorlar ee kızım bırakmıyor baba baba diye tutturuyor yavrum tuvalete banyoya giriyor çıkana kadar kapısında bekliyor çizgi film felan oyuncak baktırıyorum kandırıp getiriyorum çocuğu şimdi işe gidecek gene kavga ettik çocuk yanındayken bende eşim hazır oynuyorken bi sigara yakıyorum ortalığı topluyorum 2 dakika bi telefon elime alıp bakıyorum neymiş ben ona çocuğu kitleyip keyif yapıyormuşum!!
Bana demediği kalmadı iki dakika da ne yaptığım yemeği temizliği işi hiçbirini beğenmiyormuş evlendiğine benimle çok pişmanmış 3 senedir bıkmış hayattan ne aşk sevgi bir şey kalmamışmış daha bir çocuk bakamıyormuşum ben (nasıl bakamıyorsam doğduğundan beri tek başıma bakıyorum ailemden uzakta oturuyoruz) ya neler neler dedi bana ne yapayım ben ne çıldıracağım yaptığım hiçbir şeyi beğenmeyen sevmeyen adam eleştirip azarlar çocuğumuz baba baba deyip duruyor ben ne diyim küçücük çocuğa baba uyuyacak yorgun dediğimde anlıyor mu el kadar çocuk ne yapayım ben sinirden ağlıyorum ya bir değil iki değil bu ağlayarak yazıyorum ayağımda kızımı sallayıp şimdi reva mı bu bana her şeye sus sus alttan al al bende insanım ya birde ne için kim için çalışıyorum ben bıktım çalışmaktan diyor ne yapalım evlenmeseydi o zaman annemin evine gidince niye hemen koşa koşa gelip alıyor getiriyor eve bizi ?? Delircemmm ..
2 işte falan çalıştığını nerden çıkardınız ?
Amin cümlemize ama eşime göre dünyanın en kolay işiymiş bu ev işleri vs bunları küçümsüyor benim yaptığım bir şeyi de beğenmiyor hep şikayet hep dırdır 8 bin lira maaş alıyor da günümüzde her şey ne kadar pahalı bilirsiniz gezme tozma bir şey yaptığımız da yok borç ödüyoruz zaten her şeyine karşı anlayışlıyım ama benden kötüsü yok geneCanım 22 yaşında anne olmuşsun tüm sorumluluk üzerinde,ev eş üstüne birde annelik elbette işin cok zor. Sanmıyorum eşinin değişip bi anda ilgili bir baba olacağını. Böyle tipler eve para getirince iyi eş iyi baba olduğunu sanan sığ düşünceli kişilikler oluyo genelde. Yinede umarım yanılırım diyorum. Kolaylıklar versin rabbim sana
Aman be kardeşim cebine 2 kuruş para giren kendini padişah sanıyor triplere tavırlara bak hele. Sen o küçümsediği işi yapma bak bakalım popişine giyecek don bulabiliyor mu.Her şey cok pahalıda gel karıcım bi parka gidelim dönüştede bi çay içer geliriz demek cok mu zor herkesin borcu harcı var azıcıkta insafı olsa keşke kocanınAmin cümlemize ama eşime göre dünyanın en kolay işiymiş bu ev işleri vs bunları küçümsüyor benim yaptığım bir şeyi de beğenmiyor hep şikayet hep dırdır 8 bin lira maaş alıyor da günümüzde her şey ne kadar pahalı bilirsiniz gezme tozma bir şey yaptığımız da yok borç ödüyoruz zaten her şeyine karşı anlayışlıyım ama benden kötüsü yok gene
kendi aile yapısı huzurlu değilmiş ki size huzur versin ,aile büyüklerine ricada bulun duygularını ve eşinin çocuğuna karşı sevgisiz ve ilgisiz davranışlarını onlara anlat ki belki onlar doğru olanı söyler belki biraz düzelme olurAmin cümlemize ama eşime göre dünyanın en kolay işiymiş bu ev işleri vs bunları küçümsüyor benim yaptığım bir şeyi de beğenmiyor hep şikayet hep dırdır 8 bin lira maaş alıyor da günümüzde her şey ne kadar pahalı bilirsiniz gezme tozma bir şey yaptığımız da yok borç ödüyoruz zaten her şeyine karşı anlayışlıyım ama benden kötüsü yok gene
Biz birde severek aşık olarak evlendik ama gel gör ki sanki adamı ben kaçırarak evlendikte öyle mutsuz benimle aklıma tüküreyim zaten ne diye evlendiysem o kadar pişmanım ki bununla evlendiğimeBeyefendi bütün bu saydıklarının senin görevin olduğunu kabul etmiş bir de üstüne yaptıklarını beğenmiuor öyle mi ?.neyse benim yorumum hep aynıdır. Karşıbızdaki adamdan yüzde 95 emin olmadan çocuk yapmayın.... olmuyorsa da çocuk yapmayın.bakın bir defa evlenildu diye evli mutlu çocuklu olunmuyor şunu bir anlayın. Linçlerseniz de linçleyin. Acıları çeken sizlersiniz. Bem gezip tozup keyfime bakıyorum.tera yapan olursa da bir dakikada hayatımdan çıkarıyorum. Milletteki aile olma takıntısını da anlayamıyorum.
Kızan olursa olsun,yine de yazacağım.siz evleneli 3 yıl olmuş ve siz 21 ,esiniz 24 yaşında imis.affedersiniz ama bu yaslar deli gibi çocuk istenecek yaşlar değil.cinsellik istersiniz,gezmek istersiniz,para kazanmak istersiniz ama evlenir evlenmez çocuk olmaz işte çünkü 2 farklı insan bir evde yaşıyor ve birbirlerini tanıma dönemleri olacak.siz daha birlikte yaşamanın keyfine varamamışsınız ki.Ben 24 o 28 yaşında olan oldu ikimizde çocuk çok istiyorduk zaten ilk geceden hamile kaldım direk
yanlış okumuşsunuzEşinizde suç siz evde otururken 2 işte calisacagina size calismanizi soyleseydi.
Cunku 2 işte calişip normal bir şekilde hayatina devam etmesi çok zor, siz de bu kadar cok calisan birinden normallik beklemeyin.
İşte yok nerede bu vicdan merhamet dışarıya karşı melek sinirini benden çıkartıp çıkartıp duruyorAman be kardeşim cebine 2 kuruş para giren kendini padişah sanıyor triplere tavırlara bak hele. Sen o küçümsediği işi yapma bak bakalım popişine giyecek don bulabiliyor mu.Her şey cok pahalıda gel karıcım bi parka gidelim dönüştede bi çay içer geliriz demek cok mu zor herkesin borcu harcı var azıcıkta insafı olsa keşke kocanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?