Eşimden bıktım usandım tiksindim adamdan artık !

Eşinizde suç siz evde otururken 2 işte calisacagina size calismanizi soyleseydi.
Cunku 2 işte calişip normal bir şekilde hayatina devam etmesi çok zor, siz de bu kadar cok calisan birinden normallik beklemeyin.
2 işte falan çalıştığını nerden çıkardınız ?

onun babası da onunla ilgilenmemiştir bilmediği babalığı nasıl yapsın aile yapısı nasıl babası nasıl ,çocukluk döneminde ilgilenilmiş mi
Kendi aile hayatı berbat 14 yaşından beri babasıyla görüşmüyor küçükken babasından şiddet görerek büyümüş ben aile ne görmedim bilmedim sende kızımda tadıyorum derdi … görüyoruz

Hayır ne 2 işi arkadaş yanlış anlamış
Anladım, peki 2 yaşındaki bebek neden 11 de uyanık ki gelince babasıyla da oynadığına göre baya baya gece 12 ye kadar falan uyanık kalıyor ?
Çocuklar uykuda büyür derler , konuyla alakası belki ama uyku düzeni oluşturmalısınız.

bende öyle tahmin ettim zaten , aile yapısı önemli almadığı ilgiyi ,sevgiyi veremez bunu bilmeliydiniz

kizginlikla soylenen sozler esiniz suç bastirmak uste cikmak icin bu yolu deniyor zaman zaman benimde basima gelmiyor değil ama benimkinin siniri 5 dk sürüyor sonra hemen gönlümü aliyor yani söylediği sozlere takilma fazla onlara kirildiysan cocuga bakmamasinida aksam anlarım ama en azindan sabah uyandiginda ise gidene kadar bakabilir ilgi gösterebilir cunku dinlenmiş bi vucutla yorgunluk bahanesi olamaz

bu tür adamlardan babalık beklemeyin aile yapısı aynadır onu yansıtır sadece ağzı ile sevgi sözcüğü çıkmış davranış olarak becerememiş rol model baba yok ortada olan da zaten dayakçı ve şiddet yanlısı baba böyle adamlardan mükemmel babalık beklemeyin

Canım 22 yaşında anne olmuşsun tüm sorumluluk üzerinde,ev eş üstüne birde annelik elbette işin cok zor. Sanmıyorum eşinin değişip bi anda ilgili bir baba olacağını. Böyle tipler eve para getirince iyi eş iyi baba olduğunu sanan sığ düşünceli kişilikler oluyo genelde. Yinede umarım yanılırım diyorum. Kolaylıklar versin rabbim sana

Canım 2 yaş sendromunu biraz ağır yaşıyor bazen erken yatıp erken kalkıyor bazen geç yatıp geç kalkıyor yani gündüz bazen 2 3 saat uyuyor gece duruyor

Beyefendi bütün bu saydıklarının senin görevin olduğunu kabul etmiş bir de üstüne yaptıklarını beğenmiyor öyle mi ?.neyse benim yorumum hep aynıdır. Karşınızdaki adamdan yüzde 95 emin olmadan çocuk yapmayın.... olmuyorsa da çocuk yapmayın.bakın bir defa evlenildi diye evli mutlu çocuklu olunmuyor şunu bir anlayın. Linçlerseniz de linçleyin. Acıları çeken sizlersiniz. Ben gezip tozup keyfime bakıyorum.ters yapan olursa da bir dakikada hayatımdan çıkarıyorum. Milletteki aile olma takıntısını da anlayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin cümlemize ama eşime göre dünyanın en kolay işiymiş bu ev işleri vs bunları küçümsüyor benim yaptığım bir şeyi de beğenmiyor hep şikayet hep dırdır 8 bin lira maaş alıyor da günümüzde her şey ne kadar pahalı bilirsiniz gezme tozma bir şey yaptığımız da yok borç ödüyoruz zaten her şeyine karşı anlayışlıyım ama benden kötüsü yok gene

Çalıştığı saat süresi o kadar da çok değil bu adam yaklaşık on saat çalışıyor. Geri kalan saatlerin tamamında nasıl uyuyabiliyor. Ailenizde uyku düzeni yok sanırım. Yada eşinizde yok yatakla arkadaş olmuşlar baya baya.
Oturup konuşun sakin bir anında sarılıyoken mesela ya canım ben çok zorlanıyorum sen biraz da bize zaman ayirsan çok özlüyoruz falan deseniz. Hem isteyerek çocuk yapmış hemde bakmiyo. Gerekçe olarak ne sunuyor peki size neden bakmiyo hiç çocukla vakit geçirmiyor

Aman be kardeşim cebine 2 kuruş para giren kendini padişah sanıyor triplere tavırlara bak hele. Sen o küçümsediği işi yapma bak bakalım popişine giyecek don bulabiliyor mu.Her şey cok pahalıda gel karıcım bi parka gidelim dönüştede bi çay içer geliriz demek cok mu zor herkesin borcu harcı var azıcıkta insafı olsa keşke kocanın

kendi aile yapısı huzurlu değilmiş ki size huzur versin ,aile büyüklerine ricada bulun duygularını ve eşinin çocuğuna karşı sevgisiz ve ilgisiz davranışlarını onlara anlat ki belki onlar doğru olanı söyler belki biraz düzelme olur

Biz birde severek aşık olarak evlendik ama gel gör ki sanki adamı ben kaçırarak evlendikte öyle mutsuz benimle aklıma tüküreyim zaten ne diye evlendiysem o kadar pişmanım ki bununla evlendiğime

Ben 24 o 28 yaşında olan oldu ikimizde çocuk çok istiyorduk zaten ilk geceden hamile kaldım direk
Kızan olursa olsun,yine de yazacağım.siz evleneli 3 yıl olmuş ve siz 21 ,esiniz 24 yaşında imis.affedersiniz ama bu yaslar deli gibi çocuk istenecek yaşlar değil.cinsellik istersiniz,gezmek istersiniz,para kazanmak istersiniz ama evlenir evlenmez çocuk olmaz işte çünkü 2 farklı insan bir evde yaşıyor ve birbirlerini tanıma dönemleri olacak.siz daha birlikte yaşamanın keyfine varamamışsınız ki.
Sizin için olan olmus.en azından okuyan birileri ders alır umarim

E tamam o zaman madem siz bakamıyorsunuz, kendisi baksın çocuğa siz çalışın.
İşkembeden atmak kolay, yarım saat baş edemediği çocuğun bakımını beğenmiyorsa buyursun, hodri meydan.
Siz de normal bir mesaide çalışırsınız hem, ohh kebap hayat.
Eve gelince de yorgunum deyip yatın, her şey adamdan olacak ama, lamı cimi yok!
Deliriyorum yeminle deliriyorum, donunu yıkamayı bilmeyen ne idüü belirsizler böyle höykürüyor adamlık kesiyorlar ya…

Eşinizde suç siz evde otururken 2 işte calisacagina size calismanizi soyleseydi.
Cunku 2 işte calişip normal bir şekilde hayatina devam etmesi çok zor, siz de bu kadar cok calisan birinden normallik beklemeyin.
yanlış okumuşsunuz
2 de gidip 11 de geliyormuş eşi ek iş falan yok
adam ilgilenmek istemiyor çocukla canı istedi mi kuzum yavrum diyip geriye çekilecek derdi o

İşte yok nerede bu vicdan merhamet dışarıya karşı melek sinirini benden çıkartıp çıkartıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…