Çok dolmuşsunuz, eşiniz de öyle belli ki. Muhtemelen o söylediği şeylerde de ciddi değil, sinirden veya o an bunaldığı için söylemiştir. Sabah 7 akşam 5 ile 2 11 aynı değil. Perti çıkıyordur adamın muhtemelen. 11de o halde eve geldiğinde çocuk uyuyor olsa o da dinlenebilir. 2 yaş için de 9da 10 da uyuma saati olması gerekiyor. Uyuyamıyorsanız süper dadı diye bir program var, çocuk dinler mi dinlemiyor diyorsunuz ancak anasınıfı öğretmeni olarak söylüyorum doğru eğitim ile çocuk elbette her dediğinizi dinler. Süper dadı programı o yüzden size öğretir bunu da

sabahları da eşiniz ilgilenir biraz

Siz de yoruluyorsunuzdur ancak tanıdığım öğretmenler sabah 7 3 kreşte 2 3 yaş çocuklarına bakıyor, öğlen gelip yine kendi çocukları ve tüm ev işi yemek hallediyorlar. Bunu sizin işiniz kolay diye demiyorum, gözünüzde büyütüp bunalmayın diye söylüyorum. Tek bir çocuğunuz var ve anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz, eşinize destek olun lütfen tüm günü gidiyor işte… ha siz çalışıyorsanız o zaman ayrı, eşinizin de yemek ev işleri ve çocuk bakımında daha çok sorumluluk alması gerekir ama gece 11den sonra değil yine…