- Konu Sahibi omre_bedel
-
Kusura bakmayın da bu yazdıklarınızdan iyi gün dostu olduğunuz sonucu çıkıyor. Borçlar varsa evi niye sattırmıyorsunuz? Yazık değil mi adama?Arkadaşlar 11 yıllık evliyim.3 çocuğum var en küçüğü 1 yaşında.Esim geçen sene borsa oynamış 150 bin kaybetmiş.Is yerini de kaybettik doğal olarak şimdi başka işyeri açtı orayı açarken borçlandı.Bu borçları ödemekte zorlanıyor.Borclardan tartışırken evimizin satilmasini istiyor ama değerinden düşük.Haciz gelecek eve Sonra sen yoluna ben yoluma dedi evi sattirmiyorum diye ben de istemiyorsan boşanalım kurtul dedim.Sen ne karar alırsan ben varım dedim tamam bitti dedi.Simdi eve de gelmedi.Borclardan dolayı bu duruma geldik ne yapmalıyım.
Konu sahibinden önce ben birşey söyleyeyim, işini batirsa zarar etse yangın kaza bela insan tabiki destek olur, ama keyfi oynadığı kumar ve bu hiçbir zaman duzelmez, batırdığı parayı geri kazanmak için tekrar tekrar oynayacak.Kusura bakmayın da bu yazdıklarınızdan iyi gün dostu olduğunuz sonucu çıkıyor. Borçlar varsa evi niye sattırmıyorsunuz? Yazık değil mi adama?
Yanında dur bence uygun dille otur konus ferahlıkta yaninda olduğun gibi darliktada yaninda ol olmus yapmış bi hata otur konus seni bu şekilde bırakıp arkami dönemem de ama sende herşeyi duzelteceksin diye söz al. Sana diyeceğim elinde kalan evse değerinin altina satma bu kadar....Arkadaşlar 11 yıllık evliyim.3 çocuğum var en küçüğü 1 yaşında.Esim geçen sene borsa oynamış 150 bin kaybetmiş.Is yerini de kaybettik doğal olarak şimdi başka işyeri açtı orayı açarken borçlandı.Bu borçları ödemekte zorlanıyor.Borclardan tartışırken evimizin satilmasini istiyor ama değerinden düşük.Haciz gelecek eve Sonra sen yoluna ben yoluma dedi evi sattirmiyorum diye ben de istemiyorsan boşanalım kurtul dedim.Sen ne karar alırsan ben varım dedim tamam bitti dedi.Simdi eve de gelmedi.Borclardan dolayı bu duruma geldik ne yapmalıyım.
Konu sahibinden önce ben birşey söyleyeyim, işini batirsa zarar etse yangın kaza bela insan tabiki destek olur, ama keyfi oynadığı kumar ve bu hiçbir zaman duzelmez, batırdığı parayı geri kazanmak için tekrar tekrar oynayacak.
Adamın evi yuvası çocukları umrunda değil, durum böyle iken önce çocuklarıni ve kendini düşünmeli kadın. O çocuklarin,eve düzenli bir hayata ihtiyacı var, evi satsa belki direk evin parası ile oynayacak ve borç büyüyecek, nereye sığar bu kadın 3 çocukla annesinei kayinvalidesine mi ?
Adam zaten kafada bitirmiş kaktirma ile nereye kadar, bugün olmasa yarın olacak bu bosanma
Ben borsayı kumar olarak görmüyorum. Borsayı iş olarak yapan insanlar var. Siyasal ve ekonomik göstergeleri takip ederek işlem yapıyorlar diye özetleyeyim. Kaldı ki borsadan kazansaydı konu sahibi için problem yoktu. Çünkü borsa oynadığı için değil yeni açılan işyerinin borçları ödenemediği için boşanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?