- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi omre_bedel
-
Benim fikrim şuArkadaşlar 11 yıllık evliyim.3 çocuğum var en küçüğü 1 yaşında.Esim geçen sene borsa oynamış 150 bin kaybetmiş.Is yerini de kaybettik doğal olarak şimdi başka işyeri açtı orayı açarken borçlandı.Bu borçları ödemekte zorlanıyor.Borclardan tartışırken evimizin satilmasini istiyor ama değerinden düşük.Haciz gelecek eve Sonra sen yoluna ben yoluma dedi evi sattirmiyorum diye ben de istemiyorsan boşanalım kurtul dedim.Sen ne karar alırsan ben varım dedim tamam bitti dedi.Simdi eve de gelmedi.Borclardan dolayı bu duruma geldik ne yapmalıyım.
Tamam da, borsa işinde türlü dolap dönüyor. Küçük yatırımcı genelde araya gidiyor. Ne yaptığını net bilmiyorsan, bu işin içinde değilsen 150.000tl borsaya koymak delilik ve büyük sorumsuzluk ve bence dangalaklık.
İşe 150.000le girmek bence de dangalaklık. Bilmediğin iş restaurant işiyse de girmeyeceksn borsaysa da. Gireceksen de düşük başlayıp büyüteceksin. Konu sahibi tanıdığım bir üye değil, başka problemleri var mı bilmiyorum. Ama iyi giden bir evlilik de iş batmasıyla bitmemeli bence.Tamam da, borsa işinde türlü dolap dönüyor. Küçük yatırımcı genelde araya gidiyor. Ne yaptığını net bilmiyorsan, bu işin içinde değilsen 150.000tl borsaya koymak delilik ve büyük sorumsuzluk ve bence dangalaklık.
Esinizin iyi zamanlarinda birlikte olmussunuz kotu zamaninda da yaninda olmalisiniz. Rabbim dardan kurtarir insallah. Evet hata yapmis ama bence birlik olmalisinizArkadaşlar 11 yıllık evliyim.3 çocuğum var en küçüğü 1 yaşında.Esim geçen sene borsa oynamış 150 bin kaybetmiş.Is yerini de kaybettik doğal olarak şimdi başka işyeri açtı orayı açarken borçlandı.Bu borçları ödemekte zorlanıyor.Borclardan tartışırken evimizin satilmasini istiyor ama değerinden düşük.Haciz gelecek eve Sonra sen yoluna ben yoluma dedi evi sattirmiyorum diye ben de istemiyorsan boşanalım kurtul dedim.Sen ne karar alırsan ben varım dedim tamam bitti dedi.Simdi eve de gelmedi.Borclardan dolayı bu duruma geldik ne yapmalıyım.
Bankacı, yatırımcı, ekonomist ise tabiki bu gelir getiren bir işlem, ama körü körüne ( sanal para sanal Çiftlik) gibi yöntemlerdeki gibi çok para kazanacağım diye bilinçsizce yatırım yaptigini düşünerek elinde avucundakini batırmak bana göre kumardir, sadece iddia atyarisi vs değildir kumar.Ben borsayı kumar olarak görmüyorum. Borsayı iş olarak yapan insanlar var. Siyasal ve ekonomik göstergeleri takip ederek işlem yapıyorlar diye özetleyeyim. Kaldı ki borsadan kazansaydı konu sahibi için problem yoktu. Çünkü borsa oynadığı için değil yeni açılan işyerinin borçları ödenemediği için boşanıyor.
O çiftlik falan zaten dolandırıcılıktı. Bilmediğin işe girmek kumardır, ona katılıyorum. Borsa da asıl işin değilse, yeni öğreniyorsan, yok sayabileceğin bir parayla girebilirsin. Önemli olan sıfırlansa bile canım sağolsun diyebilmek. Benim arkadaşlarımdan borsa ile ilgilenenler var, 10 binle 50 bin arasında sermayeyle oynuyorlar. Güzel kazanıyorlar. Bugün sıfırlansa üzülürler ama yıkılmazlar.Bankacı, yatırımcı, ekonomist ise tabiki bu gelir getiren bir işlem, ama körü körüne ( sanal para sanal Çiftlik) gibi yöntemlerdeki gibi çok para kazanacağım diye bilinçsizce yatırım yaptigini düşünerek elinde avucundakini batırmak bana göre kumardir, sadece iddia atyarisi vs değildir kumar.
Tekrar söylüyorum bankacı ekonomist gibi meslek gurubunun mesleğidir neyi nasıl yaptığını bilir yapar tamamen farklı.
Şöyle ki hiç bilmediğin bir alan ve çeşit bir işe girip kaybetmekte kumardir bana göre, benim eşim mesela tesisatçı, birgün gelip elinde avucundakini koyup bir iş yapsa mesela marangoz atölyesi kursa veya tekstil ve batirsa bu ticaret degildir - kumardir-
Ev değerinin çok altinda satılıyor yoksa diretmem.Kayınvalidemin evi var orayı satacaktı orası satılmıyor diyor.Ben yine destek oldum dayima bankadan kredi çektirdim ama kredileri ödeyemiyor.Baska çözüm yolu bulalım diyorum çözüm yok diyor.Eve de şerh koydurdum benim imzam olmada satamıyor.Bu borçları ben yapmadım benim ne suçum var düzenimi bozacak evimden edecek.Oturdugum ev işlek bir cadde de avm yakın herkesin eğlenmeye geldiği bir cadde.Bir daha burdan ev alamayız.
Boşanma olursa her türlü ev satılır, borcu banka alır, kalan 3 kuruşu paylaşırlar zaten.Hanfendi sizin evliliğiniz bitiyor evinize haciz gelecek belki de ödenmezse eşiniz hapse girecek. Üç tane de çocuk var ortada siz durmuş borcu ben yapmadım evim avm ye yakın herkesin eğlenmeye geldiği bir yer bir daha burdan ev alamam diyorsunuz. Şaşkınım.
Olmaz satılmamalı o ev avm'ye yakınBoşanma olursa her türlü ev satılır, borcu banka alır, kalan 3 kuruşu paylaşırlar zaten.
calisma imkaniniz varsa calisin kendi ayaklarinz uzerinde durunArkadaşlar 11 yıllık evliyim.3 çocuğum var en küçüğü 1 yaşında.Esim geçen sene borsa oynamış 150 bin kaybetmiş.Is yerini de kaybettik doğal olarak şimdi başka işyeri açtı orayı açarken borçlandı.Bu borçları ödemekte zorlanıyor.Borclardan tartışırken evimizin satilmasini istiyor ama değerinden düşük.Haciz gelecek eve Sonra sen yoluna ben yoluma dedi evi sattirmiyorum diye ben de istemiyorsan boşanalım kurtul dedim.Sen ne karar alırsan ben varım dedim tamam bitti dedi.Simdi eve de gelmedi.Borclardan dolayı bu duruma geldik ne yapmalıyım.
Ben de ev satmasın diye ugrasiyorum yoksa ev de gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?