Esimden bosaniyorum

Herkes de blr ev çocukların geleceği fikri hakim. Evet ev çok önemli bir ihtiyacı karşılıyor ancak artık o evin yatırım olduğu dönemler bitti. Bütün inşaatlar durdu uzunca bir süre de ev satışları dipleri görecek. Satmak zorunda olanlarda artık ederi neyse ona satacak muhtemelen.

Yani durumlar böyleyken ekonomi bu haldeyken bir süru aile sizinle benzer problemleri yaşarken sizin ev diye tutturup aileyi dagatmaniz ne kadar doğru. Bu ev o çocukların geleceği oalmaz ama babaları o çocukların esas gelecegi. İlgisiz geçimsiz bir koca kötü bir baba değil ise maddi sıkıntıya düştüğümüzde kocanız niye sırtınızı dönüyorsunuz ailenizi niye parçalanma noktasına getiriyorsunuz

Benim fikrim şu
Eşiniz şuan maddi sıkıntıda fazlasıyla ve sizin haklı olarak dahi yaptığınız tartışmaları haliyle kaldıramaz bir hata yapmış büyükte olsa hatadır. Sizin desteğiniz lazım hukuki yoldan evi kurtarmak icin yol varsa hacizden gitmemesi icin araştırın. Ama adam onunla borcunu bitirecek o olmazsa büyük sıkıntıya girecekse haciz gelmeden fiyatlica satın. Nasıl eşiniz aldıysa onu canından kıymetli degil satılır. Düzelince yenisi alınır. Bence manevi olarak yipranmayin eşinize de destek olun . Iyi günde kötü günde ..
Allah yardımcınız olsun Inşallah duzelirsiniz maddi manevi .

Ev değerinin çok altinda satılıyor yoksa diretmem.Kayınvalidemin evi var orayı satacaktı orası satılmıyor diyor.Ben yine destek oldum dayima bankadan kredi çektirdim ama kredileri ödeyemiyor.Baska çözüm yolu bulalım diyorum çözüm yok diyor.Eve de şerh koydurdum benim imzam olmada satamıyor.Bu borçları ben yapmadım benim ne suçum var düzenimi bozacak evimden edecek.Oturdugum ev işlek bir cadde de avm yakın herkesin eğlenmeye geldiği bir cadde.Bir daha burdan ev alamayız.

İşe 150.000le girmek bence de dangalaklık. Bilmediğin iş restaurant işiyse de girmeyeceksn borsaysa da. Gireceksen de düşük başlayıp büyüteceksin. Konu sahibi tanıdığım bir üye değil, başka problemleri var mı bilmiyorum. Ama iyi giden bir evlilik de iş batmasıyla bitmemeli bence.

Esinizin iyi zamanlarinda birlikte olmussunuz kotu zamaninda da yaninda olmalisiniz. Rabbim dardan kurtarir insallah. Evet hata yapmis ama bence birlik olmalisiniz

Bankacı, yatırımcı, ekonomist ise tabiki bu gelir getiren bir işlem, ama körü körüne ( sanal para sanal Çiftlik) gibi yöntemlerdeki gibi çok para kazanacağım diye bilinçsizce yatırım yaptigini düşünerek elinde avucundakini batırmak bana göre kumardir, sadece iddia atyarisi vs değildir kumar.
Tekrar söylüyorum bankacı ekonomist gibi meslek gurubunun mesleğidir neyi nasıl yaptığını bilir yapar tamamen farklı.
Şöyle ki hiç bilmediğin bir alan ve çeşit bir işe girip kaybetmekte kumardir bana göre, benim eşim mesela tesisatçı, birgün gelip elinde avucundakini koyup bir iş yapsa mesela marangoz atölyesi kursa veya tekstil ve batirsa bu ticaret degildir - kumardir-

O çiftlik falan zaten dolandırıcılıktı. Bilmediğin işe girmek kumardır, ona katılıyorum. Borsa da asıl işin değilse, yeni öğreniyorsan, yok sayabileceğin bir parayla girebilirsin. Önemli olan sıfırlansa bile canım sağolsun diyebilmek. Benim arkadaşlarımdan borsa ile ilgilenenler var, 10 binle 50 bin arasında sermayeyle oynuyorlar. Güzel kazanıyorlar. Bugün sıfırlansa üzülürler ama yıkılmazlar.

Konu sahibi için de iyi giden bir evliliği varsa, eşi nerede hata yaptığını biliyorsa destek olmalı diye düşünüyorum. Evlilik böyle bir şey çünkü.

Borsa isi kumar gibidir..eviniz satilmaz umarim. Bu adamlara rahat batiyor bazen. Bu kadar kolay mi yani? Kadini tavsan gibi dogurtmus simdi herkes kendi yoluna oyle mi?

Hanfendi sizin evliliğiniz bitiyor evinize haciz gelecek belki de ödenmezse eşiniz hapse girecek. Üç tane de çocuk var ortada siz durmuş borcu ben yapmadım evim avm ye yakın herkesin eğlenmeye geldiği bir yer bir daha burdan ev alamam diyorsunuz. Şaşkınım.

Sattırma ev falan 3 çocukla ne demeye oynamış borsa? Çok para kazanma hırsı işte. Sattırma şakın bu devirde halden anlamayan kadınlar yaranıyor kocalara.

Boşanma olursa her türlü ev satılır, borcu banka alır, kalan 3 kuruşu paylaşırlar zaten.

Benim eşim 2 evimizi, 3 arabamızı batırdı kurduğu işle. Mühendislik işiydi ben anlamiyordum, "en kötü ihtimalle sıfır cikariz, batma diye birşey yok bu işte" diyerek kurdu, neticede herseyimizi kaybettik. Isı kurarken "seni villalarda yaşatacağım' diyordu, şimdi kiramızı zor ödüyoruz. Hayattir bu, düşüp kalmayan bi Allah.
Ben eşime birgün olsun evi satma demedim açıkçası, içim çok acıdı kaybettiklerimize, ama olmusla, ölmüşe çare yok, eşiniz o parayi biryerden bulmak zorunda, Allah yardımcınız olsun.

calisma imkaniniz varsa calisin kendi ayaklarinz uzerinde durun

Ev gidecek ama yuva da dagilacak
Evi niye degerinden dusuk satiyor?
Sen yoluna ben yoluma demesine bakmayin, kim ister hem karisini hem cocuklarini hem evini ayni anda kaybetmek . Kavga aninda soylemis. Adam bunalimda. Hukuki olarak bu borc icin sizin ve evinizin tehlikeye dusmeyecegi bir yapilandirma ya da bir yol yok mu, mesela demet akalin esiyle bosandi ev elinden gitmesin diye. Ama ev onun üstüneydi galiba. Yani ev sizin ustunuze olursa bir kolaylik olmuyor mu bu durumda . Yuvanizi yikmayin.. 3 cocukla ne yapacaksiniz tek basina

belki bir anlık sinirle demis olabilir sen yoluna ben yoluma diye.Bende anlamıyorum ısın var neden iyi kötü geçiniyorsun neden daha yükseklere göz dikiyorsun ayağını yorganına göre uzat 150 az para degil yani iyi düşünün

Eşiniz muhtemelen ruhsal olarak büyük sıkıntıda.
Kavga anında,bunalıp söylemiş olabilir
'sen yoluna,ben yoluma' lafını.
Borsada işler yolunda gitse ve kazansa bu parayı nerde ve kime harcayacaktı?
Bu sorunun cevabı önemli.
Üç çocuğu tek başınıza büyütmek mi daha zor gelir size,evin satılması mı?
Bu sorunun da cevabı önemli.
Eşinizle bu olay haricinde geçimsizliğiniz ve önemli sorunlarınız var mı?
Bu da önemli.
Evi sattırmama gibi bir hakkınız var mı?
En önemli cevap da bu.
Bir avukata danışmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…