- Konu Sahibi omre_bedel
-
Haciz getirecek kadar risk alinmaz..helede 3 cocuklu iseBen borsayı kumar olarak görmüyorum. Borsayı iş olarak yapan insanlar var. Siyasal ve ekonomik göstergeleri takip ederek işlem yapıyorlar diye özetleyeyim. Kaldı ki borsadan kazansaydı konu sahibi için problem yoktu. Çünkü borsa oynadığı için değil yeni açılan işyerinin borçları ödenemediği için boşanıyor.
O ev kayınvalidenizin değil mi? Niye satılmasını istesin ki?Ben oturduğum ev satilmasin diyorum bir tane daha evimiz var orayı sat diyorum.Baska satabileceği ev var sonuçta oturduğumuz evden çıkmayalım diyorum.Diger evi satınca 50 bin açığı kalıyor onu da ödersin diyorum.Kayinvalidem ucuza gitmesini istemiyor.
Tapu kadastrodan tapuya şerk koydur bence. Haberin yokken satıverirBen de ev satmasın diye ugrasiyorum yoksa ev de gidecek
Keyfi bi borç yalnız. Adama neden yazık olsun kiKusura bakmayın da bu yazdıklarınızdan iyi gün dostu olduğunuz sonucu çıkıyor. Borçlar varsa evi niye sattırmıyorsunuz? Yazık değil mi adama?
Borclar vesile, maalesef esiniz sorumsuz. Ticarettir hersey olur ama 3 cocugunu da gozu gormuyorsa siz avukati gorun o isini yapacaktir.Cocuklarinizin hakkini lutfen iyi savunun,gerekirse babalarina karsi bile.Allah yardimciniz olsun.Arkadaşlar 11 yıllık evliyim.3 çocuğum var en küçüğü 1 yaşında.Esim geçen sene borsa oynamış 150 bin kaybetmiş.Is yerini de kaybettik doğal olarak şimdi başka işyeri açtı orayı açarken borçlandı.Bu borçları ödemekte zorlanıyor.Borclardan tartışırken evimizin satilmasini istiyor ama değerinden düşük.Haciz gelecek eve Sonra sen yoluna ben yoluma dedi evi sattirmiyorum diye ben de istemiyorsan boşanalım kurtul dedim.Sen ne karar alırsan ben varım dedim tamam bitti dedi.Simdi eve de gelmedi.Borclardan dolayı bu duruma geldik ne yapmalıyım.
Adam bir hata yapmış ve batmış. Pavyonda yememiş ki. 150 bin kazansaydı evine getirmeyecek miydi? O zaman konu sahibi yok ben istemem mi diyecekti? Sadece kara mı eşler; ortak zarara ortak değiller mi?Keyfi bi borç yalnız. Adama neden yazık olsun ki
Bizler anlatildigi kadari ile ancak yorum yapabiliriz. Bu ne savunmak ne de yermek icin olacaktir.Esin yapilan borctan haberinin olmamasi, cozum onerilerine kapali tutum sergilemesi hayra alamet degil.En kucugu 1 yasinda 3 cocuk var. En hafifinden esin yaptiklari sorumsuzluk. Gerisini bilemeyiz.Adam bir hata yapmış ve batmış. Pavyonda yememiş ki. 150 bin kazansaydı evine getirmeyecek miydi? O zaman konu sahibi yok ben istemem mi diyecekti? Sadece kara mı eşler; ortak zarara ortak değiller mi?
Öyle ama evi sattırmamak için boşanmak mantıklı değil. Boşanırsa ev zaten satılır, bir de üstüne boşandığıyla kalır. Bu nokta rest çekilebilecek, evi sattırmam denebilecek nokta değil ki.Bizler anlatildigi kadari ile ancak yorum yapabiliriz. Bu ne savunmak ne de yermek icin olacaktir.Esin yapilan borctan haberinin olmamasi, cozum onerilerine kapali tutum sergilemesi hayra alamet degil.En kucugu 1 yasinda 3 cocuk var. En hafifinden esin yaptiklari sorumsuzluk. Gerisini bilemeyiz.
Tabi ki ortaktırlar ama. Bu fazla para kazanma hırsı neden? Meblağ az da değil ki tolere edilsin. Kadın çalışmıyor çocuklarına bakıyor. Adam desen ev satılsa kalan borcu mu ödeyecek evini mi geçindirecek? Çocuklar yokluk gördükçe travma yaşayacaklar belkide. 1 kişinin hatası kaç kişiye maal oluyor. Bence kendine güvenmeyen, olumlu yanından çok olumsuz yanı düşünüp tartmak çok önemli. Ha paran olur. Durumun iyidir 150 çok koymaz. Ama evin elden gitme durumu var. Satılmasa icra sürekli kapılarını çalacak. Hiç etkilenmeyecek mi o çocuklar evlerinden eşya giderken?Adam bir hata yapmış ve batmış. Pavyonda yememiş ki. 150 bin kazansaydı evine getirmeyecek miydi? O zaman konu sahibi yok ben istemem mi diyecekti? Sadece kara mı eşler; ortak zarara ortak değiller mi?
Konu sahibi dogru rest cekiyor.Esini o daha iyi tanir.Öyle ama evi sattırmamak için boşanmak mantıklı değil. Boşanırsa ev zaten satılır, bir de üstüne boşandığıyla kalır. Bu nokta rest çekilebilecek, evi sattırmam denebilecek nokta değil ki.
Konu sahibi detay vermemiş ama adam sanırım bilgisiz bu borsa işinde. Yukarılarda bir yerde de yazmıştım, bilmediği işe kendini batıracak düzeyde para yatırmamalıydı diye. Ama olan olmuş. Konu sahibi artık çözüme bakmalı. Ya karı koca bu işin altından kalkacaklar ya da boşanıp evi paylaşacaklar.Tabi ki ortaktırlar ama. Bu fazla para kazanma hırsı neden? Meblağ az da değil ki tolere edilsin. Kadın çalışmıyor çocuklarına bakıyor. Adam desen ev satılsa kalan borcu mu ödeyecek evini mi geçindirecek? Çocuklar yokluk gördükçe travma yaşayacaklar belkide. 1 kişinin hatası kaç kişiye maal oluyor. Bence kendine güvenmeyen, olumlu yanından çok olumsuz yanı düşünüp tartmak çok önemli. Ha paran olur. Durumun iyidir 150 çok koymaz. Ama evin elden gitme durumu var. Satılmasa icra sürekli kapılarını çalacak. Hiç etkilenmeyecek mi o çocuklar evlerinden eşya giderken?
Ben borsa oynadığını bilmiyordum. Önceden bilsem kazansa bile bu riske girmesini istemezdim.Ben hatasını kabul ettim çekip gitmedim ama tam anlatmıyor borç üstüne borç çıkıyor.Kredi bile çektirdim dayima o kadar yani.Isini batırsa zarar etse eyvallah ama bu farklı bir durum.Resmen kumar gibi sen keyfi yatır sonra sıkıntılara gir.Adam bir hata yapmış ve batmış. Pavyonda yememiş ki. 150 bin kazansaydı evine getirmeyecek miydi? O zaman konu sahibi yok ben istemem mi diyecekti? Sadece kara mı eşler; ortak zarara ortak değiller mi?
Eve şerh koydurun hemen. Boşanmadan satarsa hiç bişey alamazsınız.Arkadaşlar 11 yıllık evliyim.3 çocuğum var en küçüğü 1 yaşında.Esim geçen sene borsa oynamış 150 bin kaybetmiş.Is yerini de kaybettik doğal olarak şimdi başka işyeri açtı orayı açarken borçlandı.Bu borçları ödemekte zorlanıyor.Borclardan tartışırken evimizin satilmasini istiyor ama değerinden düşük.Haciz gelecek eve Sonra sen yoluna ben yoluma dedi evi sattirmiyorum diye ben de istemiyorsan boşanalım kurtul dedim.Sen ne karar alırsan ben varım dedim tamam bitti dedi.Simdi eve de gelmedi.Borclardan dolayı bu duruma geldik ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?