Kızgınlığı size değilse neden sizde gösteriyor? Ve kızgınlığı kime, sizce ?
göya bacanağınaymış, o varken benim gitmem çok mantıksızmış.o işin bahanesi... söz konusu gideceğim yer benim ailemde bir taraf olunca türlü bahaneler uydurmakta üzerine yok.ailemden birine gitmek isteyim izin verse bile dönüşte muhakkak kavga ederiz
ufacık şeylerden sıkıntı çıkıyor mesela dün ablam evkiralık ev bakmaya gideceği için beni çağırdı. zira çocukları hasta.sen çocuklarla ilgien bende ev bakıyım dedi.bende eşime bir soruyum dedim. ablam eşimi çok iyi tanıdığı için telefonu ona verde ben anlatıyım durumu dedi. bende eşime verdim.neyse eşim ablamla güzel güzel konuşuyo. gitme konusunda da kendisi bilir gitmek isterse gidebilir dedi. telefonu kaattıktan sonra sen ablana mı gştmek istiyorsun diye sordu. zira öyle bir soruyor ki sanki ben ablama dedikodu yapmaya laklak etmeye gidiyorum.bende ablam sana anlattı durumu çocuklara bakcam ablamda ev bakcak dedim. terts ters bakıp çocuk bakmaya gitcen ben böyle saçma bişey ne duydum ne gördüm. kocası ne güne duruyo o baksın çocuklara diyo.bende bunları bana diyene kadar ablama söyleseydin dedim. derken tartışma başladı.sonra bizimki aldı ceketini git 4-5 gün gelme orda kal dedi.bide para atıyo suratıma.çıktı gitti evden. yarım saat sonra geldi. bende gönlünü alıyım dedim.şakasına takıldım.konuşmaya başladım sen neden hep yanlış anlıyorsun beni diye sordum.oda sana birşey demiyrum kızgınlığım sana değil dedi. madem kızgınlığın bana değil ne bu afra tafra.ben alttan almaya çalıştım fakat bi noktadan sonra ipler koptu ağlamaya başladım. ben ağlayınca çok sinir oluyo.işte böyle ufacık birşeyden dolayı kavgalar çıkıyo bizim evde...
göya bacanağınaymış, o varken benim gitmem çok mantıksızmış.o işin bahanesi... söz konusu gideceğim yer benim ailemde bir taraf olunca türlü bahaneler uydurmakta üzerine yok.ailemden birine gitmek isteyim izin verse bile dönüşte muhakkak kavga ederiz
suan hamile olduğumdan emin değilim. spralle korunuyorum fakat bugün dra gittim ve hamile olabileceğimi söyledi.bazı tetkikler yapıldı. büyük ihtimal düşükle sonuçlanır dedi ama sonuçlanmama ihtimali de var.benim ablamda spralle hamile kaldı ve çocuğu suan 2 yaşında.Öldüresiye döven bir eşin var ve sen hala o beni seviyor ben onu seviyorum diyebiliyorsun, tuhaf gerçekten. Ve seni kale almayan bir kocadan ikinci bebek bekliyorsun. Hamile kalmadan öncede geçimsizlik varmış anladığım kadarıyla peki neden ikinci çocuk? Seni üzmek için yazmıyorum bunları ama madem ailen (sözde ailen) arkanda değilse sen kendi başına birseyler yap eşinin seni sığınma evine bırakmasını beklemek yerine kendin git sigin yada polise filan git. Allah yardimcin olsun ınş.
eşim bana en son ramazan bayramıın arifesinde şiddet uyguladı.polisi aramaya yeltenince şiddetin dozu iyice arttı.
eşim kızımla çok iyi ilgileniyor.onunlaçok güzel vakit geçiriyor ama onunla geçirdiği vaktin 5 dk sını bile bana ayrımıyor.kızıma oda bende çok düşkünüz.
mutluluk84 arkadaşım söylediklerine katılıyorum aslında.ama dediğim gibi ailem benim arkamda olsaydı bunlar olmazdı eşime karşı daha dimdik dururdum.benim kaderim sanırım bu. isyan etmek istemiyorum ama ben evlenmeden çncede babamdan dayak yerdim eşimin yanında babam beni çok dövdü. inanın eşimin yaptıkları artık bana normal geliyor.sen dayak yemeye alışıksın diyor her defasında eşim bana. kızım olmasa inanın çoktan intihar ederdim ama birde Allahım var.kızımın her kavgamızda gözümün içine bakıp anne nolur ağlama demesi, gözyaşlarımı silmesi beni mahvediyor. işte asıl o zaman ölesim geliyor. eşiminde dediği gibi ben dayak yemeğe alışığım zaten ama korkum kızımında benim gibi olması...onun adına çok üzülüyorum.o da benim gibi çok kapalı duygularını ifade edemiyor.offf yazamıyorum arkadaşlar.özür dilerim çok kötüyüm şuan
Ok anladim, baban eşinin yanında dahi sana şiddet uygulamış üzüldüm gerçekten ve inanmak istemiyorum bir babanın evladını şiddet uyglamasına Yazıklar olsun esin ve baban gibilerine. Erkek musvetteleri.suan hamile olduğumdan emin değilim. spralle korunuyorum fakat bugün dra gittim ve hamile olabileceğimi söyledi.bazı tetkikler yapıldı. büyük ihtimal düşükle sonuçlanır dedi ama sonuçlanmama ihtimali de var.benim ablamda spralle hamile kaldı ve çocuğu suan 2 yaşında.
gerçekten tuhaf geliyordur bu yazdıklarım inanırım.ben de şaşıyorum kendime böyle bi adamı nasıl seviyorsun diye.ama alışkanlıktr belki de adı. ben sevgi görmedim ki belkide bana öyle geliyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?