canım kımseye abes kacmasın
umarım 2.bebeğin daha küçüktür.. Hamileliğini sonlandırman şu şartlarda en hayırlısı gibi gözüküyor üzgünüm
öncelikle geçmiş olsun, umarım kızınla seni güzel bir hayat bekliyordur. evet eşinin işyerine de bildirilir bu durum ve siciline işlenir , hele de memur ise bu durum eşinin işyerinde terfisini etkiler
Yazdıklarınızı okuyunca çok etkilendim..
Özellikle eşinizin babanızında sizi dövdüğünü bildiği için ''sen dayak yemeğe alışkınsın '' sözünde boğazım düğümlendi.
En doğrusunu yapmışsınız.. Bu defa sizi ikna etmesine izin vermeyin.
Allah sizede kızınızada hayırlı, huzurlu zamanlar versin, O adamıda islah etsin.
göya bacanağınaymış, o varken benim gitmem çok mantıksızmış.o işin bahanesi... söz konusu gideceğim yer benim ailemde bir taraf olunca türlü bahaneler uydurmakta üzerine yok.ailemden birine gitmek isteyim izin verse bile dönüşte muhakkak kavga ederiz
arkadaşlar epeydir foruma giremiyordum sizde merak etmişsiniz. yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim. hamileliğimden şüpheleniyordum yaa çok şükür ki değilmişim. sadece kimyasal bşr gebelik yaşamışım. neyse eşim yine bir tartışmamızda bana şiddet uyguladı. beni annemin evine götürürken yolda araba sürerken hırpaladı.bende b yolunu bulup camdan kafamı çıkarıp bağırdım. benim o halimi gören bir araba eşimin sürdüğü arabanın önünü kesip bana yardım etti.eşim olacak adam kızımı alıp kaçtı.hemen polise gittik şikayetçi oldum.polisler 15 dk içerisinde yakalayıp kızımla beraber karakola getirdiler. darp raporu aldım. suan hala olayın etkisindeyim.kısaca özet geçiyim.eşim gün boyunca nezarette kaldı.yeni yasalar kadınlar için o kadar güzel hale geitirlmiş ki anlatamam. böyle olduğunu bilseydim daha önce yapardım bunu.o gün kızımla beraber kadın sığınma evine yerleştirildik.koruma talep ettim.şuan ailemin yanndayım.çok şükür ki aiilemlde benim yanımda.desteklerini ve yanımda olduklarını hep hissetitiyorlar. meğer benim eşime olan bağımlılığım ailemin bana destek vermeyeceklerinden ötürü korkumdan kaynaklanıyormuş. suan ayaklarımın üzerinde dimdik durabiliyorum.daha sağlam duruyorum.boşanma için dün dilekçemi verdim. artık kesin kararlıyım boşanıyorum.şimdilik haberler böyle arkadaşlar. sizinde çok yardımız oldu sizlerden hepinizden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?