- Konu Sahibi Sevdahilal94
Yanlış hatırlamıyorsam @tulumbachen hanım siz yurtdışında avukattınız. Hangi ülkede yaşadığınızı hatırlayamadım ama konu sahibine ufak bir yönlendirme yapabilme imkanınız olur muydu diye bir etiketlemek istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka kadın vardır çünkü.50 yaşından sonra niye degisir ki insan
Eşyaya bağımlılık sizede bulaşmış kocanız bozuldu diye siz de benim diye vazgeçemiyorsunuz.Ya size anlatamam beni nelerle korkutuyor. Evin içindeki eşyaların yarısı benim o gitmiyor benim gitmeni istiyor yapamayacağımı bildiği için. Ailem burda anlamayacak annem beni almaya hemen hazır bekliyor. Ben dayanamıyorum arkadaşlar az önce boru patladı beni suçluyor gerçekten inanamıyorum dayanamıyorum. 30 yaşında başımda beyazlar çıktı. Her hafta benim onu aldattığını iddia ederek bana şırfıntı ve daha nice sözler küfürler ederek eziyor
MerhabalarÖncelikle herkese merhaba lütfen benim bu yazdığım şeyleri yanlış anlamayın ben ne yapacağımı bilmiyorum ben senelerdir boşanmak istiyorum ama benden bir türlü ayrılmıyor iki tane çocuğumuz var kaç defa boşanmak istedim ama beni bırakmıyor tehdit ediyor hem fiziksel hem psikoloji çok büyük şiddet var ne olursa olsun hep beni suçluyor evde küçücük bir şey kırılsa bile hep beni suçluyor ve çocuklarım da bunu çok dikkate alıyor kaç defa çocuklarımın gözünün önünde burnum ağzım kanadı Almanya’da yaşıyorum ondan değil ama boşanırsam yaşayacaklarından korkuyorum Sizden bir akıl falan istediğim yok sadece dertleşmek istedim. Allah’ım herkesin yardımcısı olsun böyle benim gibi ve benden beter insanlar için
Türkiyede olsanız korkmanızı anlayacağım ama almanyada bir polis çağırın bakın adamı nasıl pişman ediyorlar. Aileniz yok mu ya da yardımcı olacak bir yakınınız?Öncelikle herkese merhaba lütfen benim bu yazdığım şeyleri yanlış anlamayın ben ne yapacağımı bilmiyorum ben senelerdir boşanmak istiyorum ama benden bir türlü ayrılmıyor iki tane çocuğumuz var kaç defa boşanmak istedim ama beni bırakmıyor tehdit ediyor hem fiziksel hem psikoloji çok büyük şiddet var ne olursa olsun hep beni suçluyor evde küçücük bir şey kırılsa bile hep beni suçluyor ve çocuklarım da bunu çok dikkate alıyor kaç defa çocuklarımın gözünün önünde burnum ağzım kanadı Almanya’da yaşıyorum ondan değil ama boşanırsam yaşayacaklarından korkuyorum Sizden bir akıl falan istediğim yok sadece dertleşmek istedim. Allah’ım herkesin yardımcısı olsun böyle benim gibi ve benden beter insanlar için
Sizinle aynı şeyleri yaşıyordu annemde hatta daha fazlasını da. Ta ben lise sona gidene kadar evli kaldılar sonra annem abim ölüm döşeğinde diyip hepimizi alıp kaçtı ve boşanma davası açtı. Hâlâ bu yaşta bile anneme neden DAHA ÖNCE BOŞANMADIN diye kızıyorum. Her gün bunlara şahit olmak çocuk yaşta o kadar kötü ki. Lütfen cesaret edin ve boşanin kendinize ve çocuklarınıza bunları yaşatmaya hakkınız yokÖncelikle herkese merhaba lütfen benim bu yazdığım şeyleri yanlış anlamayın ben ne yapacağımı bilmiyorum ben senelerdir boşanmak istiyorum ama benden bir türlü ayrılmıyor iki tane çocuğumuz var kaç defa boşanmak istedim ama beni bırakmıyor tehdit ediyor hem fiziksel hem psikoloji çok büyük şiddet var ne olursa olsun hep beni suçluyor evde küçücük bir şey kırılsa bile hep beni suçluyor ve çocuklarım da bunu çok dikkate alıyor kaç defa çocuklarımın gözünün önünde burnum ağzım kanadı Almanya’da yaşıyorum ondan değil ama boşanırsam yaşayacaklarından korkuyorum Sizden bir akıl falan istediğim yok sadece dertleşmek istedim. Allah’ım herkesin yardımcısı olsun böyle benim gibi ve benden beter insanlar için
Antropoza girmiştir..50 yaşından sonra niye degisir ki insan