Eşimden boşanmak istiyorum

ramses04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
21
0
36
İzmir
arkadaşlar şuan öyle bi çıkmazdayımki....eşimden boşanmak istiyorum ama bunu ona nasıl söyleyecegimi bilemiyorum..düşüncelerinizi yada tecrübelerinizi paylaşırmısınız??????

Boşanmak isteme nedeniniz nedir, bu en önemli konu aslında. Ona göre hareket etmelisiniz.

eşinizi en iyi tanıyan yine sizsiniz.
konuşarak sakin bi şekilde anlatınca olayı anlayacaksa sakin sakin anlatın.
cesaretiniz yoksa duygularınızı düşüncelerinizi yazarak belirtin.
durum daha kötü ise belki aileniz ya da bi arkadaşından yardım alın ama en doğrusu sorun siz ikinize ait olduğu için sizden duyması.

sanki eşiniz sizin gibi düşünmüyor. ona göre problem yok ama size göre problem çok ve boşanmak mı istiyorsunuz?
yani eşiniz duyunca şok olacak gibi mi geliyor?

eşinizi en iyi tanıyan yine sizsiniz.
konuşarak sakin bi şekilde anlatınca olayı anlayacaksa sakin sakin anlatın.
cesaretiniz yoksa duygularınızı düşüncelerinizi yazarak belirtin.
durum daha kötü ise belki aileniz ya da bi arkadaşından yardım alın ama en doğrusu sorun siz ikinize ait olduğu için sizden duyması.

sanki eşiniz sizin gibi düşünmüyor. ona göre problem yok ama size göre problem çok ve boşanmak mı istiyorsunuz?
yani eşiniz duyunca şok olacak gibi mi geliyor?

ewet ona göre herşey mükemmel ama benim dayanacak gücüm kalmadı,ailem şiddetle karşı boşanmamıza ve bu 3.denemem olacak yoruldum artık.bian önce bitsin herşey istiyorum....

Sebep söylememeniz ve eşinize göre herşeyin yolunda olması

Neden boşanmak istediğiniz hakkında düşündürüyor beni

Sanki boşandıktan sonra yapmak istediğiniz birşeyler var gibi :34:

Sadece fikir uyuşmazlıgından boşanma olur mu sacma gelıyor.
ilk aklıma gelenı soyleyecegım.
Hayatınızda başka birinin oldugunu düşündüm.
aceleciliğinizden dolayı ilk akla geiebilecek ihtimal bu bence.
Hakkınızda hayırlısı olsun..

garip bi durum eş hiç bir sorun yok gibi yaşıyor ama siz boşanacak kadar soğudunuz yani 3defa denedimde demişsiniz eşinize diyeceğiniz şey :
kaç kere denedik ben yapamıyorum ,böyle olmayacak :50: tepkisi sizinle aynı olursa bosanalım dersınız...

3 defa denediğinize göre eşinizle daha evvel bu konuyu konuşmuş olmalısınız.
Sevginin bitmesi yeterli bir sebep bana göre.
Kafanızda ve yüreğinizde bittiyse uzatmanın anlamı yok.
İçinizdekileri söylemeniz yeterli bana göre.

Sadece fikir uyuşmazlıgından boşanma olur mu sacma gelıyor.
ilk aklıma gelenı soyleyecegım.
Hayatınızda başka birinin oldugunu düşündüm.
aceleciliğinizden dolayı ilk akla geiebilecek ihtimal bu bence.
Hakkınızda hayırlısı olsun..

bu acele verilmiş bi karar degil öncelikle bunu bilmenizi isterim.ve her boşanmak isteyen birinin hayatında başkası oldugu fikri asıl saçma olan bu.. ayrıca sadece fikir uyuşmazlıgı degil dogru okuduysanız sevginin bitmesi,yaşananlardan dolayı ondan sogumam,saygının bitmesi ve mutsuz bi evlilik... lütfen ön yargılı olmayın...buarada fikir uyuşmazlıgından boşanan biçok çift var....

3 defa denediğinize göre eşinizle daha evvel bu konuyu konuşmuş olmalısınız.
Sevginin bitmesi yeterli bir sebep bana göre.
Kafanızda ve yüreğinizde bittiyse uzatmanın anlamı yok.
İçinizdekileri söylemeniz yeterli bana göre.

ewet denedim ama ailemin karşı çıkması cesaret edememem olmadı,yapamadım...ama günler geçtikçe bunu daha fazla sürdüremeyecegimi anladım ve bukez kararım kesin,kimsenin kararımı degiştirmesinide istemiyorum...

Öncelikle Ailen (eger ekonomik özgürlügün varsa) sana karışamaz. bu senin hayatın
İkincisi eger bir erkekle mutlu degilsen boşan. hele hele çocugun yoksa Boşan.!!! Çünkü hiç bir erkek hayatını mahvetmeye degmez inan bana.
Lakin elin hep sol üst tarafta (kalbinde) olsun. vicdanını bi yokla yanlış adaletsizlik yapıyomusun diye. eger yapıyorsan bir gün illa karşılaşırsın aynı adaletsizlikle yok bazı anlatamayacagım yaşanmışlıklar saygı bitmesi var diyorsan bu senin hayatın ve bitirmek de senin en dogal hakkın
Tekraren söylüyorum eger bu durum gerçekten Ondan kaynaklanıyorsa ve seni asla mutlu etmeyecegini düşünüyorsan Ayrıl ama vicdanını dinlemeyi de unutma sevgili kardeşim.
Önyargı yapmaya kimsenin hakkı yoktur çünkü neyin ne oldugunu herkesten iyi sen bilirsin çünkü olayın içindeki baş röl sensin.
sevgiler.

Ben oyle dusundum sadece. ılk aklıma gelen bu oldu acelecı tavrınızdan dolayı.
ayrıca bosanmak ıstıyorsanız boşanın. mırın kırın ederek boşanılmaz. kk mı boşayacak sızı?
kımsede kendıne laf söz ettırmez oldu.

Back
X