Eşimden boşanmak neden bu kadar zor

Durumbu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
734
232
23
28
Artik bu adama karsi sevgim kalmadi. Neler yasadigimi aatamayacagim. Sadece cok cektim. En son da stresten erken dogum yaptim. Eşim ve eşimin annesi, babasi yuzunden. Ben bu adami terk ettim. Ama beni tehdit ediyor. Geçmişte yasadiklarini soylerim vs diye. Ki evlenmeden once ben her seyi acikca konusmustum. Ben de beni bu tehditlerle korkutamayacagini soyledim. Aksine beni tahrik edersin dedim. Sonrasindaysa daha korkunc tehditlerde bulundu. Korktugumdan değil. Kizim ne olacak ? Her şey cok karışık. Bir turlu yakamdan dusmuyor. Bunu yapabilecek cesarete sahip olmadigini dusunuyorum. Egitimli, isinde gucunde biri. Ama pesimi birakmamasi beni cok yordu artik. Kizim hala hastanede. Onu senden alirim diyor. Daha cok korkuyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ne yapmaliyim ?

Cocugu neden yaptin muhabbetini kurmayin Allah askina. Bunu aciklayacak takatim yok.

Çok ekstrem bir durum olmadıkça çocuğun yeri annenin yanı diye biliyorum etrafımda da öyle gördüm bosananlardan.Hukuki bilgisi olanlar daha doğru yorum yapacaktır ama manipülasyona gelmeyin bence. Korkmayın

Çok ekstrem bir durum olmadıkça çocuğun yeri annenin yanı diye biliyorum etrafımda da öyle gördüm bosananlardan.Hukuki bilgisi olanlar daha doğru yorum yapacaktır ama manipülasyona gelmeyin bence. Korkmayın
Hukuken oyle zaten kesinlikle

Suc duyurusu acil. Evlenmeden onceki muhabbete de iftira deyin gecin kabul etmwyin bile. Erkekler yatakta yakalaninca bile aldatmadim diye yalan soyluyor. Sallayin gitsin yahu

Savcılığa suç duyurusunda bulunun . Attığı her tehtit mesajını kaydedin . Telefonda tehtitvari konuşmaları kaydedin . Gerçi böyle diyorum ama bu devletin ne savcısında nede polisinde iş var

Maddi imkanın mi yok.Ailen destek çıkmaz mı sana

Hepsi var. Ama herkesin duzeni var kendine gore. Kimseyi bulastirmak istemiyorum aslinda. Kafamda canlanmiyor isin sonu
Bence saklama söyle ki derdine derman olsunlar . Onların düzeni var ama emin ol ellerini bile sürmeden başkalarına çözdürtürler işi . Korktuğunu belli ettirirsen o pislik seni daha çok korkutcak . Yokmu onun bir açığı sende onu tehtit et . Mesela iş yerine gelirim olay çıkartırım herkes gerçek yüzünü görür de ne bilim yokmu aklına gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…