Hayir tabii ki de.Bu davranışları hamilelikten sonra başladı sanıyorum.
Yani böyle rezilce bir düşüncede olan adamdan çocuk yapmayı bilinçli seçmemiş olduğunuza inanmak istiyorum.
Biktim artik gorunce bile midem bulaniyo strestenNeden ediyor ki? Sikayet et uzaklaştırma aldır. Çirkin adam.
Cocugu neden yaptin muhabbetini kurmayin Allah askina. Bunu aciklayacak takatim yok.Artik bu adama karsi sevgim kalmadi. Neler yasadigimi aatamayacagim. Sadece cok cektim. En son da stresten erken dogum yaptim. Eşim ve eşimin annesi, babasi yuzunden. Ben bu adami terk ettim. Ama beni tehdit ediyor. Geçmişte yasadiklarini soylerim vs diye. Ki evlenmeden once ben her seyi acikca konusmustum. Ben de beni bu tehditlerle korkutamayacagini soyledim. Aksine beni tahrik edersin dedim. Sonrasindaysa daha korkunc tehditlerde bulundu. Korktugumdan değil. Kizim ne olacak ? Her şey cok karışık. Bir turlu yakamdan dusmuyor. Bunu yapabilecek cesarete sahip olmadigini dusunuyorum. Egitimli, isinde gucunde biri. Ama pesimi birakmamasi beni cok yordu artik. Kizim hala hastanede. Onu senden alirim diyor. Daha cok korkuyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ne yapmaliyim ?
Hukuken oyle zaten kesinlikleÇok ekstrem bir durum olmadıkça çocuğun yeri annenin yanı diye biliyorum etrafımda da öyle gördüm bosananlardan.Hukuki bilgisi olanlar daha doğru yorum yapacaktır ama manipülasyona gelmeyin bence. Korkmayın
Suc duyurusu acil. Evlenmeden onceki muhabbete de iftira deyin gecin kabul etmwyin bile. Erkekler yatakta yakalaninca bile aldatmadim diye yalan soyluyor. Sallayin gitsin yahuArtik bu adama karsi sevgim kalmadi. Neler yasadigimi aatamayacagim. Sadece cok cektim. En son da stresten erken dogum yaptim. Eşim ve eşimin annesi, babasi yuzunden. Ben bu adami terk ettim. Ama beni tehdit ediyor. Geçmişte yasadiklarini soylerim vs diye. Ki evlenmeden once ben her seyi acikca konusmustum. Ben de beni bu tehditlerle korkutamayacagini soyledim. Aksine beni tahrik edersin dedim. Sonrasindaysa daha korkunc tehditlerde bulundu. Korktugumdan değil. Kizim ne olacak ? Her şey cok karışık. Bir turlu yakamdan dusmuyor. Bunu yapabilecek cesarete sahip olmadigini dusunuyorum. Egitimli, isinde gucunde biri. Ama pesimi birakmamasi beni cok yordu artik. Kizim hala hastanede. Onu senden alirim diyor. Daha cok korkuyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ne yapmaliyim ?
Savcılığa suç duyurusunda bulunun . Attığı her tehtit mesajını kaydedin . Telefonda tehtitvari konuşmaları kaydedin . Gerçi böyle diyorum ama bu devletin ne savcısında nede polisinde iş varArtik bu adama karsi sevgim kalmadi. Neler yasadigimi aatamayacagim. Sadece cok cektim. En son da stresten erken dogum yaptim. Eşim ve eşimin annesi, babasi yuzunden. Ben bu adami terk ettim. Ama beni tehdit ediyor. Geçmişte yasadiklarini soylerim vs diye. Ki evlenmeden once ben her seyi acikca konusmustum. Ben de beni bu tehditlerle korkutamayacagini soyledim. Aksine beni tahrik edersin dedim. Sonrasindaysa daha korkunc tehditlerde bulundu. Korktugumdan değil. Kizim ne olacak ? Her şey cok karışık. Bir turlu yakamdan dusmuyor. Bunu yapabilecek cesarete sahip olmadigini dusunuyorum. Egitimli, isinde gucunde biri. Ama pesimi birakmamasi beni cok yordu artik. Kizim hala hastanede. Onu senden alirim diyor. Daha cok korkuyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ne yapmaliyim ?
Maddi imkanın mi yok.Ailen destek çıkmaz mı sanaArtik bu adama karsi sevgim kalmadi. Neler yasadigimi aatamayacagim. Sadece cok cektim. En son da stresten erken dogum yaptim. Eşim ve eşimin annesi, babasi yuzunden. Ben bu adami terk ettim. Ama beni tehdit ediyor. Geçmişte yasadiklarini soylerim vs diye. Ki evlenmeden once ben her seyi acikca konusmustum. Ben de beni bu tehditlerle korkutamayacagini soyledim. Aksine beni tahrik edersin dedim. Sonrasindaysa daha korkunc tehditlerde bulundu. Korktugumdan değil. Kizim ne olacak ? Her şey cok karışık. Bir turlu yakamdan dusmuyor. Bunu yapabilecek cesarete sahip olmadigini dusunuyorum. Egitimli, isinde gucunde biri. Ama pesimi birakmamasi beni cok yordu artik. Kizim hala hastanede. Onu senden alirim diyor. Daha cok korkuyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ne ya
Kaydetsem ne olacak gelip uapacagini uaptiktan sonraSavcılığa suç duyurusunda bulunun . Attığı her tehtit mesajını kaydedin . Telefonda tehtitvari konuşmaları kaydedin . Gerçi böyle diyorum ama bu devletin ne savcısında nede polisinde iş var
Tabii ki destek cikiyolar. Bu tehditleri soyleyemedimMaddi imkanın mi yok.Ailen destek çıkmaz mı sana
Ne olursa olsun. Şöyle herkesin geçmişi sıkıntılı.Adam olan karısının namusuna laf ettirmez.Tabii ki destek cikiyolar. Bu tehditleri soyleyemedim
İnan ki böyle şerefsizler elini kolunu sallayarak geziyor ya deli oluyorum .Yokmu abin amcan seni koruyup kollayacak kimseKaydetsem ne olacak gelip uapacagini uaptiktan sonra
Adam olan ettirmez. Karisina bunlari da yasatmaz adam olan.Ne olursa olsun. Şöyle herkesin geçmişi sıkıntılı.Adam olan karısının namusuna laf ettirmez.
Hepsi var. Ama herkesin duzeni var kendine gore. Kimseyi bulastirmak istemiyorum aslinda. Kafamda canlanmiyor isin sonuİnan ki böyle şerefsizler elini kolunu sallayarak geziyor ya deli oluyorum .Yokmu abin amcan seni koruyup kollayacak kimse
Bence saklama söyle ki derdine derman olsunlar . Onların düzeni var ama emin ol ellerini bile sürmeden başkalarına çözdürtürler işi . Korktuğunu belli ettirirsen o pislik seni daha çok korkutcak . Yokmu onun bir açığı sende onu tehtit et . Mesela iş yerine gelirim olay çıkartırım herkes gerçek yüzünü görür de ne bilim yokmu aklına gelenHepsi var. Ama herkesin duzeni var kendine gore. Kimseyi bulastirmak istemiyorum aslinda. Kafamda canlanmiyor isin sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?