- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.950
- 78
Söyleyin bilsinler.Tabii ki destek cikiyolar. Bu tehditleri soyleyemedim
Uzaklaştırma çıkartabiliyorsun biliyorsun değil mi? İşi zarar görür mü, sonuçları ile baş edebilir mi kendi düşünsün. Olmuyorsa olmuyor bunu ikiniz de kabul etmelisiniz. Yoksa o çatı altında biriniz birinizi öldüreceksiniz bu gidişle. Geçmişinde yaşadığın şeyleri anlatması da onun alag.v.tlığı olur, millet demez mi madem böyleydi niye karı yaptın kendine? Bunu göze alamaz zaten.Artik bu adama karsi sevgim kalmadi. Neler yasadigimi aatamayacagim. Sadece cok cektim. En son da stresten erken dogum yaptim. Eşim ve eşimin annesi, babasi yuzunden. Ben bu adami terk ettim. Ama beni tehdit ediyor. Geçmişte yasadiklarini soylerim vs diye. Ki evlenmeden once ben her seyi acikca konusmustum. Ben de beni bu tehditlerle korkutamayacagini soyledim. Aksine beni tahrik edersin dedim. Sonrasindaysa daha korkunc tehditlerde bulundu. Korktugumdan değil. Kizim ne olacak ? Her şey cok karışık. Bir turlu yakamdan dusmuyor. Bunu yapabilecek cesarete sahip olmadigini dusunuyorum. Egitimli, isinde gucunde biri. Ama pesimi birakmamasi beni cok yordu artik. Kizim hala hastanede. Onu senden alirim diyor. Daha cok korkuyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ne yapmaliyim ?
Ülkemizde adalet yok ,kadınları koruyamıyor devlet . Vallahi günlük haber izliyorum mutlaka günlük kadın cinayetleri çıkıyor . Kadınlar ölmeden tedbir alınsa keşkeHaberlerde vs goruyoruz bosanmayi kaldiramayip karisini ölduren. Gordugumzde kanim donuyor. Bizim ülkemizde boyle seyler yok çok şükür. Aslinda bizim bura küçük bir yer savaş falnda yok.
Istemeyen esi niye tehditlerle yaşamaya calisir ki erkek. Istemiyorsa mutlu olamicaz ztn diye dusunmezmi insan.
Acaba bu erkekler neden boyle yapiyor. Elalemin dedikodusundan mi utaniyor.
Yoksa kendisine yediremiyor mu birakilmak.
Yeni doğan bebeği sizden nasıl alacak, bir avukatla görüşün bakalım mümkün müymüş? Şu 'çocuğunu senden alırım' masalına inanmayın artık ya, A LA MAZArtik bu adama karsi sevgim kalmadi. Neler yasadigimi aatamayacagim. Sadece cok cektim. En son da stresten erken dogum yaptim. Eşim ve eşimin annesi, babasi yuzunden. Ben bu adami terk ettim. Ama beni tehdit ediyor. Geçmişte yasadiklarini soylerim vs diye. Ki evlenmeden once ben her seyi acikca konusmustum. Ben de beni bu tehditlerle korkutamayacagini soyledim. Aksine beni tahrik edersin dedim. Sonrasindaysa daha korkunc tehditlerde bulundu. Korktugumdan değil. Kizim ne olacak ? Her şey cok karışık. Bir turlu yakamdan dusmuyor. Bunu yapabilecek cesarete sahip olmadigini dusunuyorum. Egitimli, isinde gucunde biri. Ama pesimi birakmamasi beni cok yordu artik. Kizim hala hastanede. Onu senden alirim diyor. Daha cok korkuyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ne yapmaliyim ?
Her seyin duzelecegine olan inanci. Kizinin onsuz buyumesini istememesi vsboşanmayı istemiyor oluşunun nedeni ne peki ?
Aslinda siradan bir gecmis. Sadece bakire degildim evlenirken. Bunu da soylemistim tanistigimiz ilk hafta. Simdi konusunu acip duruyor. Tahammulum kalmadi.Çok yüzsüz insanlara çatmışsın. Geçmişinde ne varda tehdit ediyor yavşak ? Ona ne her şeyden öte ?
Geçmişinizi kimseye anlatmayın diyoruz hep.Aslinda siradan bir gecmis. Sadece bakire degildim evlenirken. Bunu da soylemistim tanistigimiz ilk hafta. Simdi konusunu acip duruyor. Tahammulum kalmadi.
Artik bu adama karsi sevgim kalmadi. Neler yasadigimi aatamayacagim. Sadece cok cektim. En son da stresten erken dogum yaptim. Eşim ve eşimin annesi, babasi yuzunden. Ben bu adami terk ettim. Ama beni tehdit ediyor. Geçmişte yasadiklarini soylerim vs diye. Ki evlenmeden once ben her seyi acikca konusmustum. Ben de beni bu tehditlerle korkutamayacagini soyledim. Aksine beni tahrik edersin dedim. Sonrasindaysa daha korkunc tehditlerde bulundu. Korktugumdan değil. Kizim ne olacak ? Her şey cok karışık. Bir turlu yakamdan dusmuyor. Bunu yapabilecek cesarete sahip olmadigini dusunuyorum. Egitimli, isinde gucunde biri. Ama pesimi birakmamasi beni cok yordu artik. Kizim hala hastanede. Onu senden alirim diyor. Daha cok korkuyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ne yapmaliyim ?
Havlayan köpek ısırmaz.. evlenmeden önce anlattıklarını duyarsan iftira dersin ne olacak yani baban tutup muayeneye mi goturcek seni zaten bakire değilsin korktuğun ne ? İftira de geç.. anadan evlat koparmak da öyle kolay degilArtik bu adama karsi sevgim kalmadi. Neler yasadigimi aatamayacagim. Sadece cok cektim. En son da stresten erken dogum yaptim. Eşim ve eşimin annesi, babasi yuzunden. Ben bu adami terk ettim. Ama beni tehdit ediyor. Geçmişte yasadiklarini soylerim vs diye. Ki evlenmeden once ben her seyi acikca konusmustum. Ben de beni bu tehditlerle korkutamayacagini soyledim. Aksine beni tahrik edersin dedim. Sonrasindaysa daha korkunc tehditlerde bulundu. Korktugumdan değil. Kizim ne olacak ? Her şey cok karışık. Bir turlu yakamdan dusmuyor. Bunu yapabilecek cesarete sahip olmadigini dusunuyorum. Egitimli, isinde gucunde biri. Ama pesimi birakmamasi beni cok yordu artik. Kizim hala hastanede. Onu senden alirim diyor. Daha cok korkuyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ne yapmaliyim ?
İğrenç bir kocan var.Aslinda siradan bir gecmis. Sadece bakire degildim evlenirken. Bunu da soylemistim tanistigimiz ilk hafta. Simdi konusunu acip duruyor. Tahammulum kalmadi.
bu nasıl inanç tehtid edıyor baskı yapıyor. Çoçuğunda psikolojızisini bozar tedavi olsunHer seyin duzelecegine olan inanci. Kizinin onsuz buyumesini istememesi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?