Ben de tam bilmiyorum aslinda :) avukat degilim (hukukçu da değilim), evli de degilim. Ama kk ve cesitli hukuk siteleri sayesinde artik evlenmeden bazi seyleri öğrendim diyebilirim :)Bunlar benim de aklıma gelmişti ama işin teorik kısmını tam bilmediğim için yazmak istememiştim. Tam olarak budur, uzaktan komut vererek kendi talebi olduğunun üstünü kapatıyor. Kendi kusurlarını gizlemek ve karısını kusurlu göstermek için planlı hareket ediyor.
yazsam aynısını yazardımTek tek gideyim
1-evden kovuyor = adam kusurlu
2- dava aciyorsunuz =once dolayli sonra size direkt sevdigini söylüyor
3- sizi kovan adam ne hikmetse babanizin evine gelip özür dilemeye tenezzul etmiyor =donerseniz mahkemede kendi döndü diyerek davayı dusurecek
Yani yuva tek basina sizin cabanizla kurtulmaz ve size bir sey diyeyim mi, eger kendiniz giderseniz davada hakliyken haksiz duruma duseceksiniz belki davaniz da düşecek siz dondugunuzle kalacaksınız ama eve dönünce yaşayacaklariniz değişmeyecek
Bosanin diyemem ama en azindan durusmanin gorusulmesini bekleyin, gerekirse mahkemede de bunu dile getirin yani beni kovdu ama baskasi araciligiyle sevdigini söylüyor babamin evine gelip benden özür dilemeye tenezzul etmiyor ben inanmıyorum diyeceksiniz
Olayın başını anlatmamışsın kiMerhaba hanimlar,
ben 3 yildir evliyim ve 16 aylik bir oglum var. Esimden 6 aydir ayriyim. Suan babamin evindeyim. Esim beni sevmedigini ve bosanmak istedigini soyleyip anahtarlari elimden alip gitmemi soylemisti. Ayrildiktan 4 ay sonra arkadasima beni sevdigini ve eve geri gelsin demis. Ben geri gitmedim tabi. Sonra bosanma davasini actim henuz bosanmadik ama mahkeme suruyor. Esimle iki gun once gorustum beni sevdigini soyledi. Ama asla seni gelip bananin evinden almam diyor. Ne zaman kendini hazir hisedersen ozaman evine geri gel diyor. Cocugumuz var ve yuvamin yikilmasini istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim hanimlar?
Seni almadan gitme, eğer sen gidersen hiçbişey değişmeyecek...Merhaba hanimlar,
ben 3 yildir evliyim ve 16 aylik bir oglum var. Esimden 6 aydir ayriyim. Suan babamin evindeyim. Esim beni sevmedigini ve bosanmak istedigini soyleyip anahtarlari elimden alip gitmemi soylemisti. Ayrildiktan 4 ay sonra arkadasima beni sevdigini ve eve geri gelsin demis. Ben geri gitmedim tabi. Sonra bosanma davasini actim henuz bosanmadik ama mahkeme suruyor. Esimle iki gun once gorustum beni sevdigini soyledi. Ama asla seni gelip bananin evinden almam diyor. Ne zaman kendini hazir hisedersen ozaman evine geri gel diyor. Cocugumuz var ve yuvamin yikilmasini istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim hanimlar?
oo paşa hazretlerine bak! Seni sevmiyorum deyip kapıya koyan o,buna rağmen gelip seni almaya tenezzul etmeyen yine o.Sende böyle bir adama tekrar inanıp geri dönersen ileride yaşanacak herşeyi haketmiş olursunMerhaba hanimlar,
Bu cok agir. Bebeginiz varken bu sekil bi tavir yapilmamaliydi. Siz bi kedi degilsiniz cani istediginde kapinin onu cani istedi mi eve al. Ben sizi anliyorum cunku bende affetmek icin cok bahaneler buldum. Bahane ariyorum resmen ve ben bunu fark ediyorum. Sizin donmek istemenizi yargilamiyorum kim ne derse desin. Ama dusunmeniz gerekiyor.Ki bu asamaya gelene kadar yasadiginiz bazi seyler oldugunu dusunuyorum. Donmek istediginizi biliyorum ama donceksenizde birseylerin duzelceginden ve duzeldiginden emin olarak donun.Ve bu sekilde sart kosamaz sizi istiyorsa.Istiyorsa sizi ve bebeginizi babanizin evinden kapisindan alicak.Bunda kesinlikle kararli olun. Oyle gondersim gitti seveyim diyim kwndi tipis tipis gelsin diye bi dusunce olamaz.Gelsin evliligini kurtarsin. Ortada bi bebek var.Sizinle beraber bebeginide evinden gonderdiginin farkinda mi? Zorlayin biraz. Bosanip bosanmamak sizin teecihiniz.Ama donmek istiyorum dediginiz icin soyluyirum.Sizin yasadiginiz kolay bisey degil oyle git baba evine diye cocukla gondermek oyle kolay olamaz bedekini odemek zorunda.Sen biseyleri degistirmeden donmiycem diyin mesela. Yuva yikin demiyorum ama yuvasini bi anda silip atmak nedir yuru git tavri nedir. He sebebi nedir bilemem.Neden boyle bir sey dedi oncesindeki tartismaniz neydi bunlari gormezden gelerek yaziyorumMerhaba hanimlar,
Keşke size güzel şeyler söyleyebilsem ama malesef sizi sevmediğini söyleyip kapıyı gösteren kişi sizin için doğru insan değildir. Sizi gönderirken çocuğunu da gönderdi yani o bu yuvayı me siz ne de evladınız için ayakta tutmak istemediMerhaba hanimlar,
nasıl babanın evine gönderdiyse öylede gelsin alsın neden o git deyince gidip gel deyince geleceksiniz çocuğunu düşünen karısını seven adam kucağında çocukla baba evine gindermezdi kendinin yüzü yok tabii ailenizin karşısına çıkmaya tabiiMerhaba hanimlar,
Çok güzel bir yerden yakalamissiniz. Doğru söze ne denir.Çok uzatmadan soracağım
Evinin anahtarlarını elinden alıp hadi babanın evine git diyen eşim var desem !!!!
Sen ne tavsiye edersin bana ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?