Esimden Bosanmak uzereyim!

Ben de tam bilmiyorum aslinda :) avukat degilim (hukukçu da değilim), evli de degilim. Ama kk ve cesitli hukuk siteleri sayesinde artik evlenmeden bazi seyleri öğrendim diyebilirim :)
Hadi herhangi bir dava yok diyelim ortada, yine de evden kovarken cekinmeyen adam neden eve gel demek için kadindan adim bekliyor. Yanlis bir ifade olacak belki ama ben bunu diyene "adam" diyemiyorum. Hem suclu hem güçlü gibi bir tavri var.

Yuvamın yıkılmasını istemiyorum demişsin.
Sen kararını vermissin çoktan.
Benim fikrim eşinin pek güvenilir bir birey olmadığı yönünde.
Bugün anahtarını alanın yarın yaka paça sokağa atmayacagi ne malum ?

Gittiği yerden tam yüz bulamamış. Karşı taraf kıvama gelmemiş bir türlü. Şimdi evde temizlik, yemek, ütü, yatak işlerini halledecek biri lazım. Ayrıca mahkemede kusurlu taraf durumuna düşüp tazminat ödememek için affettti demek için bu yola başvuruyor. Tüm bunları yaparken sana söylemeye, almaya gelmeye de tenezzül etmem, ayağıma gel, diyor. Döneyim mi diye soruyorsun bir de. Dönme bacım, bu adam aynı şeyleri yapar sana. İnş işin gücün vardır, ailen arkandadır.

yazsam aynısını yazardım
amaç mahkemede bunu kullanmak

3 seçenek var;
A) Umduğunu bulamamıştır.
B) Garanti gördüğü kişi postayı koymuştur.
C) Düzenli evden, düzenli seksten, düzenli yemekten, düzenli temizlikten vazgeçmek zor gelmiştir.

Nereden bakarsan bak hepsi gurur kırıcı, mide bulandırıcı.
Adam sizi gelip almaya tenezzül bile etmiyor ki? Siz kendi kendinize seviyorum diyorsunuz. Bence gururunuzu ayaklar altına almayın.

Alın size en hatalı bakış açısı!
Uzun cümleler yazmaya bile gerek yok.

" kendim ettım kendim buldum " dersiniz artık

Siz buna yuva diyebiliyor musunuz?
ben ortada yuva falan göremiyorum çünkü
kocanız ya cok zeki ya da birinden çok güzel akıl almış özellikle arkadaşıyla haber gonderiyor ki mahkeme dava ederken bunu ona karşı kullanamayın eger giderseniz hic bir hak iddiia edemezsiniz
aksi takdir de rızası vardı ya girer konu başınız yanar
sizin yerinizde olsam boşanır herşeyini alır ve böyle bir adama uzaklaştırma kararı cıkarırdım bir süre bunu düşünen bir adam boşanmadan sonra farklı yollara da basvurabilir size zarar vermek icin

Nafaka ödemek gözünü korkutmustur.
Ama sen çocuğun var git git yuvani kurtar.
Aradan bir kaç gün geçince herşey normale döndü sandığın anda bu defa da yaşadığınız boşanma sürecini kaksın kafana temcit pilavi gibi.

Olayın başını anlatmamışsın ki
Yani ne oldu bir gün eşin işten eve geldi hoşgeldin hayatım dedin oda ver bakiim anahtarı haydi babanın evine mi dedi

Sen niye çıkıp babanın evine gittin onu da anlamadım, istemeyen kendi gider, sen niye kendi evini evladının evini terkettin

Bence hayatinda baska biri vardi bir sekilde olmadi ayrildilar vs o yuzden seni geri cagiriyor bir cabada gostermiyor gel diyor bukadar basitmi ya biraz aklinizi kullanin kimse vazgecilmez degil

Seni almadan gitme, eğer sen gidersen hiçbişey değişmeyecek...

oo paşa hazretlerine bak! Seni sevmiyorum deyip kapıya koyan o,buna rağmen gelip seni almaya tenezzul etmeyen yine o.Sende böyle bir adama tekrar inanıp geri dönersen ileride yaşanacak herşeyi haketmiş olursun 3 5 aya gene biter sevgisi.Çocuk için yuva anne babasının mutlu olduğu bir evdir.Mutsuz evde büyüyeceğine ayrı büyümesi daha iyi derim kendi fikrimce

Bu cok agir. Bebeginiz varken bu sekil bi tavir yapilmamaliydi. Siz bi kedi degilsiniz cani istediginde kapinin onu cani istedi mi eve al. Ben sizi anliyorum cunku bende affetmek icin cok bahaneler buldum. Bahane ariyorum resmen ve ben bunu fark ediyorum. Sizin donmek istemenizi yargilamiyorum kim ne derse desin. Ama dusunmeniz gerekiyor.Ki bu asamaya gelene kadar yasadiginiz bazi seyler oldugunu dusunuyorum. Donmek istediginizi biliyorum ama donceksenizde birseylerin duzelceginden ve duzeldiginden emin olarak donun.Ve bu sekilde sart kosamaz sizi istiyorsa.Istiyorsa sizi ve bebeginizi babanizin evinden kapisindan alicak.Bunda kesinlikle kararli olun. Oyle gondersim gitti seveyim diyim kwndi tipis tipis gelsin diye bi dusunce olamaz.Gelsin evliligini kurtarsin. Ortada bi bebek var.Sizinle beraber bebeginide evinden gonderdiginin farkinda mi? Zorlayin biraz. Bosanip bosanmamak sizin teecihiniz.Ama donmek istiyorum dediginiz icin soyluyirum.Sizin yasadiginiz kolay bisey degil oyle git baba evine diye cocukla gondermek oyle kolay olamaz bedekini odemek zorunda.Sen biseyleri degistirmeden donmiycem diyin mesela. Yuva yikin demiyorum ama yuvasini bi anda silip atmak nedir yuru git tavri nedir. He sebebi nedir bilemem.Neden boyle bir sey dedi oncesindeki tartismaniz neydi bunlari gormezden gelerek yaziyorum

"Asla seni babanın evinden almam" diyen adama dönersen, yaşayacakların yaşadıklarından farklı olmayacak. Arkadasınızı arayıp, "evine dönsün" demek nedir ya. Dönsün! Olur, başka napsın ? Adam, bangır bangır "ben eşşeğim, benden bi halt olmaz" diye bağırıyor. Tabi anlayana.... Size bu değersizliği yaşatan bi pi.sliğe dönmeyin.

Keşke size güzel şeyler söyleyebilsem ama malesef sizi sevmediğini söyleyip kapıyı gösteren kişi sizin için doğru insan değildir. Sizi gönderirken çocuğunu da gönderdi yani o bu yuvayı me siz ne de evladınız için ayakta tutmak istemedi
Hiçbir yuva yıkılsın istemem ama evlilikte bazı perdeler vardır yırtılınca geri dönüşü pek mümkün olmuyor malesef evinize dönseniz de ilk tartışmanızda pişman olacaksınız ve aklınıza boşanmak gelecek
Ki sizi almaya bile gelmeyen burnunu indirmeyen bir erkek var karşınızda bence değerinizi düşürmesine izin vermeyin davanızdan vazgeçmeyin

nasıl babanın evine gönderdiyse öylede gelsin alsın neden o git deyince gidip gel deyince geleceksiniz çocuğunu düşünen karısını seven adam kucağında çocukla baba evine gindermezdi kendinin yüzü yok tabii ailenizin karşısına çıkmaya tabii

Son düzenleme:
Kovarken atarken kendi gönderen erkek, kuyruğunu kısacak senden ve ailenden özür dileyecek. Söz verecek yine böyle birşey olmayacak diye öyle gideceksin. Yoksa kıymetin olmaz. Bir olay anında ben istemedim sen geldin der tertemiz sıyrılır olaydan. Lütfen gitme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…