6 aydir bebek gorulmuyor mu hic.Merhaba hanimlar,
ben 3 yildir evliyim ve 16 aylik bir oglum var. Esimden 6 aydir ayriyim. Suan babamin evindeyim. Esim beni sevmedigini ve bosanmak istedigini soyleyip anahtarlari elimden alip gitmemi soylemisti. Ayrildiktan 4 ay sonra arkadasima beni sevdigini ve eve geri gelsin demis. Ben geri gitmedim tabi. Sonra bosanma davasini actim henuz bosanmadik ama mahkeme suruyor. Esimle iki gun once gorustum beni sevdigini soyledi. Ama asla seni gelip bananin evinden almam diyor. Ne zaman kendini hazir hisedersen ozaman evine geri gel diyor. Cocugumuz var ve yuvamin yikilmasini istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim hanimlar?
Belliki geri döneceksiniz, neden buraya yazdiniz ki?Cocugumuz var ve yuvamin yikilmasini istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim
6 ayın sonunda sevgilisinden ayrılıp kürkçü dükkanına geri mi dönmüş bu adam. Biliyorsunuz ki ilk fırsatta o evden tekrar gidecek bu adamMerhaba hanimlar,
ben 3 yildir evliyim ve 16 aylik bir oglum var. Esimden 6 aydir ayriyim. Suan babamin evindeyim. Esim beni sevmedigini ve bosanmak istedigini soyleyip anahtarlari elimden alip gitmemi soylemisti. Ayrildiktan 4 ay sonra arkadasima beni sevdigini ve eve geri gelsin demis. Ben geri gitmedim tabi. Sonra bosanma davasini actim henuz bosanmadik ama mahkeme suruyor. Esimle iki gun once gorustum beni sevdigini soyledi. Ama asla seni gelip bananin evinden almam diyor. Ne zaman kendini hazir hisedersen ozaman evine geri gel diyor. Cocugumuz var ve yuvamin yikilmasini istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim hanimlar?
Başkasında umduğunu bulamamıştır muhtemelen bari elimdekini kaybetmeyeyim demiştir. Git deyince giderseniz Gel deyince de gelmenizi bekler tabi. Ama hayır gelmez ne böyle evlilikten ne de böyle kocadan.
+1Adam sizi evden kovuyor. Sizi insan yerine koymayıp sevdiğini arkadaşına soyluyor. Don emrini arkadaştan alıyorsunuz yanı. Ta ki 2 gün öncesine kadar. Sonuç çocuğunuz var ve yuvanızın yıkılmasını istemiyorsunuz. Bu yuva dediginiz şey tam olarak nasıl bir yuva? Kırmak istemiyorum ama gerçekten anlamadığım için soruyorum.
Bunlar benim de aklıma gelmişti ama işin teorik kısmını tam bilmediğim için yazmak istememiştim. Tam olarak budur, uzaktan komut vererek kendi talebi olduğunun üstünü kapatıyor. Kendi kusurlarını gizlemek ve karısını kusurlu göstermek için planlı hareket ediyor.Tek tek gideyim
1-evden kovuyor = adam kusurlu
2- dava aciyorsunuz =once dolayli sonra size direkt sevdigini söylüyor
3- sizi kovan adam ne hikmetse babanizin evine gelip özür dilemeye tenezzul etmiyor =donerseniz mahkemede kendi döndü diyerek davayı dusurecek
Yani yuva tek basina sizin cabanizla kurtulmaz ve size bir sey diyeyim mi, eger kendiniz giderseniz davada hakliyken haksiz duruma duseceksiniz belki davaniz da düşecek siz dondugunuzle kalacaksınız ama eve dönünce yaşayacaklariniz değişmeyecek
Bosanin diyemem ama en azindan durusmanin gorusulmesini bekleyin, gerekirse mahkemede de bunu dile getirin yani beni kovdu ama baskasi araciligiyle sevdigini söylüyor babamin evine gelip benden özür dilemeye tenezzul etmiyor ben inanmıyorum diyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?