Esimden Bosanmak uzereyim!

Minik bir bebeğe merhamet etmeyen kişi sizi seviyor olamaz en fazla temizliğinizi sever yemek yapmanızı ütü çamaşırları sever yatakta kadınlıgınıxı sever o da 3 bilemedim 5 dakika sürerli sever.
Evliyim boğanın demek öyle sakız edilecek laf değildir ama siz boşanın çocuğunuzu nafaka alıp büyütün iyi birini sevip evlenin ama lütfen bu kişiyi sevmeyin

Eşinin dediğini ister yap ister yapma..ama unutma ki ailenin evinden kocan olan adam özür dileyerek seni almazsa ortada boşa yıpranan senin ailen olacak. Aynı olay tekrar yaşansa ailen "kızım bence git evine kocan seni kovsa da kocanın sinirinin geçmesini bekle..bizi karıştırma bu gidip gelmelere " der!! Üstelik haklı da olurlar

Merhaba hanimlar,

ben 3 yildir evliyim ve 16 aylik bir oglum var. Esimden 6 aydir ayriyim. Suan babamin evindeyim. Esim beni sevmedigini ve bosanmak istedigini soyleyip anahtarlari elimden alip gitmemi soylemisti. Ayrildiktan 4 ay sonra arkadasima beni sevdigini ve eve geri gelsin demis. Ben geri gitmedim tabi. Sonra bosanma davasini actim henuz bosanmadik ama mahkeme suruyor. Esimle iki gun once gorustum beni sevdigini soyledi. Ama asla seni gelip bananin evinden almam diyor. Ne zaman kendini hazir hisedersen ozaman evine geri gel diyor. Cocugumuz var ve yuvamin yikilmasini istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim hanimlar?
Tabiki geri dön evlilik kadar guzel bisey olamaz esinin kafasi karismis ya da biseylerden hoslanmiyor sana soyleyememis ve boyle bi sonuca varmis olabilir usulca sakince iletisim kurup yuvaniza geri donmenizi tavsiye ederim ben oyle beklerdim esinizin yerinde olsam.ki pisman olmus belliki sakin ayrilmayin sevin onu :)

Sizin yıkılacak bir yuvanız yok ki. Insan evinde beslediği kediyi köpeği bile sizin kovuldugunuz gibi kapı önüne koymuyor. Cidden tüm şu muameleyi yutacak mısınız. Pessss!

Tabiki geri dön evlilik kadar guzel bisey olamaz esinin kafasi karismis ya da biseylerden hoslanmiyor sana soyleyememis ve boyle bi sonuca varmis olabilir usulca sakince iletisim kurup yuvaniza geri donmenizi tavsiye ederim ben oyle beklerdim esinizin yerinde olsam.ki pisman olmus belliki sakin ayrilmayin sevin onu :)
Siz şaka mısınuz? Öyleyse hiç komik değilsiniz!
Siz o eş kişisi misiniz yoksa?
Oyun mu bu, kadın ve bebek te oyuncağı?
Ooh ne ala git deyince git gel deyince gel,
herkes paşanın gönllüne göre hareket edecek kafası karışınca 16 aylık bebekle baba evine göndersin,
sonra gel ama ben gelip almam
ama seviyormuşta mendebur, böyle sevgi mi olur? !!
Karşısındaki kadının eşliği, anneliği, insalık onuru, gururu, hatrı yok mu? Yok öyle uyanıklık Gidip alıp getirecek
O 6 ay zarfında e yapıp ettiği de meçhul.

Merhaba hanimlar,

ben 3 yildir evliyim ve 16 aylik bir oglum var. Esimden 6 aydir ayriyim. Suan babamin evindeyim. Esim beni sevmedigini ve bosanmak istedigini soyleyip anahtarlari elimden alip gitmemi soylemisti. Ayrildiktan 4 ay sonra arkadasima beni sevdigini ve eve geri gelsin demis. Ben geri gitmedim tabi. Sonra bosanma davasini actim henuz bosanmadik ama mahkeme suruyor. Esimle iki gun once gorustum beni sevdigini soyledi. Ama asla seni gelip bananin evinden almam diyor. Ne zaman kendini hazir hisedersen ozaman evine geri gel diyor. Cocugumuz var ve yuvamin yikilmasini istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim hanimlar?
Adamdaki konfora bak, kovuyor gidiyorsun şimdi de gel diyor muhtemelen gideceksin. Sonra yine kovacak, devri daim olacak böyle.

O eve tekrar gidersen asla değer görmezsin
Yarın aynı şeyi yapmayacağı ne malum?
Gelip alıcak seni
Bunu bile yapmıyor
Kendini ne sanıyor terbiyesiz

Birincisi seni sevmiyor. Saygisi olmayanin sevgisi olmaz. Elinden evinin anahtarlarini alan adamin saygisi yoktur. Ne curetle aliyor ki? Evlilik birlikteligi surerken evin kilidini bile habersiz degistirmek suc.
Ikincisi 4 ay sonra sevdigini falan anlamadi. Muhtemelen ucuncu kisiyle ayrildilar ya da bosanma davasi acilinca anladi ki astari yuzunden pahali, o yuzden tekrar birlesrlim diyor. Bu da bir oyun. Ayagina cagiriyor seni. Oysa seni o evden gonderen o ise gelip almasi gerekiyordu. Seven insan gelir alir.
Ucuncusu su an evden kovdugu icin kusurlu taraf o. Yani ondan tazminat talep edebilirsin
Ancak eger davadan vazgecersen affetmis sayiliyorsun. Yani yeniden birlestiginizde dilekce yazip mahkemeye dilekceyi sundugunuzda dava duser. Dava dustukten mesela bir ay sonra vazgecip yeniden dava actiginda artik beni evden kovdu o yuzden bosanmak istiyorum gerekcesini sunamazsin. Eski gerekceleri sunamazsin.
Eski esim oglumla beni terk etmisti. 6 ay ne aradi ne de sordu. Taaa ki ben dava acana kadar. Dava dilekcesini gorunce sevdigi aklina geldi, aradi. Avukat da inanma, bunu hep yapiyorlar dedi. Dava dustukten sonra tekrar yuzustu birakir boyleleri dedi. Iyi ki de vazgecmemisim.
Esinin elinden ortak yasanilan evin anahtarini almak cok onur kirici. Ve bu adam utanmadan simdi ayagina cagiriyor. Evden atmis resmen, simdi de ayagina cagiriyor. Geri donmen icin kapinda yatsa yine donme. Her onun git dediginde gidip gel dediginde gelecek baska bir köle bulsun kendine.
Cocuk icin uzulme. Cocuklar bosanmiyor babasindan. Isterse evladini gorebilir. Hem cocuk kucukken bosaninca cocuklar daha kolay atlatiyor. Oglum 7 yasindaydi biz bosandigimizda. Onun yravmalari benden daha kisa surdu. Ve su an cok mutlu.

İroni yaptığınızı düşünmek istiyorum

Seni almadan gitme, eğer sen gidersen hiçbişey değişmeyecek...
Bwn olsam adam kapimda yatsa yine gitmezdim. Bu kadar kolay olmamali. Evin anahtarini alip bir bebekle bir kadini sokakta birakmak ne demek ya. O evden biri gitmeliyse, bu o adam olmaliydi. Erkekse o ceketini alip gitmeliydi. Bebegi olan bir kadinin elinden anahtari alinip sokakta birakilmasi cok cok onur kirici ve affedilecek birsey degil. Simdi de utanmadan ayagina cagiriyor utanmadan. Ben olsam telefonlarini bile acmam, o ve onunla ortak herkesi engellerdim telefonumdan ve heryerden. Sevgi bu degil. Seven insan sevdigini bu kadar asagilamaz, hele ki cocugunun annesine hangi vicdanla bunu yapti. Insan evdeki kedisine bile kiyamiyorken. Yillarca kapimda yatsa yine acmazdim ben ona o kapiyi. Haketmiyor cunku.

Küçücük bebeğinizle sizü baba evine yolluyor size gelmek yerine arkadaşıyla size haber yolluyor,telefonda da ben gelmem sen gel deyip hala burnundan kıl aldırmıyor ailenden özür dilemeyecek peki siz giderseniz hani gurur onurunuz yarın öbür gün ben seni almadım ki sen istedin geldin derse hala bu adamdan umudunuz varsa bilemiyorum

Ben de defalarca kovulan ve geri çağırılan biriydim.Ustelik bizimki kendisi bizzat benimle ve ailemle irtibata geçip eve dönmemi istiyordu.Bu durumda bile ben döndükçe ilk pürüzde ilk olarak kapıyı gösteriyordu,tmm ben pişman oldum defol git diyordu.2 yıl bu kısır döngü devam etti ve ben sonunda davayı açtım.Davayi açınca sok mu geçirdi anlamadım gelip ağlamalar bana özür mesajları atmalar vs..İstediğini alamayınca başka bir adam oldu, bildiğin düşman.
Yani diyeceğim şu ki,siz döndükçe tekrar tekrar kovulursunuz,o dil bir kere söylemeye başlamış o cümleleri.

Back
X