Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki geri dön evlilik kadar guzel bisey olamaz esinin kafasi karismis ya da biseylerden hoslanmiyor sana soyleyememis ve boyle bi sonuca varmis olabilir usulca sakince iletisim kurup yuvaniza geri donmenizi tavsiye ederim ben oyle beklerdim esinizin yerinde olsam.ki pisman olmus belliki sakin ayrilmayin sevin onu :)Merhaba hanimlar,
ben 3 yildir evliyim ve 16 aylik bir oglum var. Esimden 6 aydir ayriyim. Suan babamin evindeyim. Esim beni sevmedigini ve bosanmak istedigini soyleyip anahtarlari elimden alip gitmemi soylemisti. Ayrildiktan 4 ay sonra arkadasima beni sevdigini ve eve geri gelsin demis. Ben geri gitmedim tabi. Sonra bosanma davasini actim henuz bosanmadik ama mahkeme suruyor. Esimle iki gun once gorustum beni sevdigini soyledi. Ama asla seni gelip bananin evinden almam diyor. Ne zaman kendini hazir hisedersen ozaman evine geri gel diyor. Cocugumuz var ve yuvamin yikilmasini istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim hanimlar?
Siz şaka mısınuz? Öyleyse hiç komik değilsiniz!Tabiki geri dön evlilik kadar guzel bisey olamaz esinin kafasi karismis ya da biseylerden hoslanmiyor sana soyleyememis ve boyle bi sonuca varmis olabilir usulca sakince iletisim kurup yuvaniza geri donmenizi tavsiye ederim ben oyle beklerdim esinizin yerinde olsam.ki pisman olmus belliki sakin ayrilmayin sevin onu :)
Adamdaki konfora bak, kovuyor gidiyorsun şimdi de gel diyor muhtemelen gideceksin. Sonra yine kovacak, devri daim olacak böyle.Merhaba hanimlar,
ben 3 yildir evliyim ve 16 aylik bir oglum var. Esimden 6 aydir ayriyim. Suan babamin evindeyim. Esim beni sevmedigini ve bosanmak istedigini soyleyip anahtarlari elimden alip gitmemi soylemisti. Ayrildiktan 4 ay sonra arkadasima beni sevdigini ve eve geri gelsin demis. Ben geri gitmedim tabi. Sonra bosanma davasini actim henuz bosanmadik ama mahkeme suruyor. Esimle iki gun once gorustum beni sevdigini soyledi. Ama asla seni gelip bananin evinden almam diyor. Ne zaman kendini hazir hisedersen ozaman evine geri gel diyor. Cocugumuz var ve yuvamin yikilmasini istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim hanimlar?
İroni yaptığınızı düşünmek istiyorumTabiki geri dön evlilik kadar guzel bisey olamaz esinin kafasi karismis ya da biseylerden hoslanmiyor sana soyleyememis ve boyle bi sonuca varmis olabilir usulca sakince iletisim kurup yuvaniza geri donmenizi tavsiye ederim ben oyle beklerdim esinizin yerinde olsam.ki pisman olmus belliki sakin ayrilmayin sevin onu :)
Bwn olsam adam kapimda yatsa yine gitmezdim. Bu kadar kolay olmamali. Evin anahtarini alip bir bebekle bir kadini sokakta birakmak ne demek ya. O evden biri gitmeliyse, bu o adam olmaliydi. Erkekse o ceketini alip gitmeliydi. Bebegi olan bir kadinin elinden anahtari alinip sokakta birakilmasi cok cok onur kirici ve affedilecek birsey degil. Simdi de utanmadan ayagina cagiriyor utanmadan. Ben olsam telefonlarini bile acmam, o ve onunla ortak herkesi engellerdim telefonumdan ve heryerden. Sevgi bu degil. Seven insan sevdigini bu kadar asagilamaz, hele ki cocugunun annesine hangi vicdanla bunu yapti. Insan evdeki kedisine bile kiyamiyorken. Yillarca kapimda yatsa yine acmazdim ben ona o kapiyi. Haketmiyor cunku.Seni almadan gitme, eğer sen gidersen hiçbişey değişmeyecek...
Aynen..Konu sahibinin okumak istediklerini yazdığını düşünüyorumİroni yaptığınızı düşünmek istiyorum