esimden bosanmaya karar veremiyorum

umtszkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
138
17
33
34
Arkadaslar 2 yillik evliyim ve 11 aylik bi oglum var esimle anlasamadgimizi dusunuyorum hergun kavga ediyoruz ve ayrilmayi dusunuyorum ama hem oglumun babasiz buyumesini istemiorum hemde bna yaptigi fedakarlliklardan dolayi ayrilamiorum. Seviyorum ama cok kiriyor beni napcami bilmiorum

ne yapıyor tam olarak konu ne
anlatırsanız daha iyi cevaplar alırsınız?

Kavga ederken herkes birbirini kirar. Kavgalar neden cikiyor hep başka başka sebeplerden mi belli bir konu var mi

Kavga sebepleriniz ne?neden anlasamiyosunuz onlari soylersen yardimci oluruz belki cozum uretiriz

En basiti bn konusurken beni dinlemiyor bile kendisi bayan kuaforu musterileri birsey istese gider alir bn istesem bn anlamam der cikar

Kavga icin bir ton sebep var aslinda hic bir ozel hayatimiz yok ayni evde yabanci gbiyiz artik esimi ev arkadasimmis gbi hissediyorum. Dedigm gbi kendisi kuafor kiskanclik da bi kavga sebebi

Kavga icin bir ton sebep var aslinda hic bir ozel hayatimiz yok ayni evde yabanci gbiyiz artik esimi ev arkadasimmis gbi hissediyorum. Dedigm gbi kendisi kuafor kiskanclik da bi kavga sebebi
Evlenmeden once degilmiydi kuafor?hem hepimiz gidiyoruz kuafore %90i erkek ama sacimizi yaparken fingirdemiyoruz yani adamlara.siparis verirken garsonla oynasmadigimiz gibi ya da taksi soforune kiritmiyoruz.he illa ki yapani vardir ama esinin seni aldatmasi icin kuafor olmasi gerekmez.bu da onun meslegi bence en once bundan dolayi olan kiskancligi birakmalisin

Cok agir sozler soyluyor. En son kavgamizda bosanma esigine geldik bna eski sevgilimi snden dha cok seviyorum o senden dha guzel tarznda seyler soyledi dha sonrada sinirle soyledm diyor ama bn ne yaps

Kararsız isen demek ki hersey bitmemiş. ..anlaşmazlıklar için birseyler denediniz mi? Sessiz kalıp biraz ortam yumusasa kavga sürekli oldumu artık insan karşısındaki nin ne dediğini duymuyor bile ki anlasın. ..

böyle parça parça anlatmasanız da biz de toplu yorum yapabilsek..
her yazdığınıza bir cevap veremeyiz..

kuaför olması boşanma sebebi değil ama seni sevmiyorum demesi ayrı..

en iyisi topluca anlatın

Ona gore o herzaman hakli bn yorum yapamiorum bile ne zmn bi sorunumu dile getrsem tersliyor

Cok agir sozler soyluyor. En son kavgamizda bosanma esigine geldik bna eski sevgilimi snden dha cok seviyorum o senden dha guzel tarznda seyler soyledi dha sonrada sinirle soyledm diyor ama bn ne yaps
Kırmak için söylemiş olması muhtemel.Ben de bazen eşimin canını acıtmak için saçmalıyorum.

Kisaca soyle ozetleyim bz severek evlendik hersey guzeldi yolundaydi ama yine tartismalarmz oluyordu ama bni bu denli hic kirmazdi bn kpss ye hazrlaniorm bna sen beceremezsn en fazla 75 puan alirsn tarzi seyler dio bu ve bnzeri olaylar devamli oluo bn yemek yaparm aman sakin yakma bn evi temzlerm sen iyi supuremezsn temzleme bn yaparm hep bi guvenszlik var butun hayatim is ev ders ile gecio bn bir kere bnden hbersz bir gul ile bile eve geldgni bilmem hep kendm derim askm bma cicek alirmsin diye kendim sigaradan rahatsz olan bi insanim icmemesini istedim ilk zamanlar yapti smdi onun bunun doldurusuna gelir icer gelir bn sordugumda yalan soyluyor icmedm diyor ki evliligmz suresnce oyle sorunlar yasadik ki hani hayatm roman tarzi birsey cok zor bi ev kurabildik smdi de o zorluklarla yaptgm yuvayi bi anda yikmak zoruma gidio kusuyorum bnimle duzgun konusana kdar konusmayacagim diyorum seninle bir dha duzgun konusmayacagm itirazn varmi diye ustume yuruyor

Eşinizin mesleğini ve mesleği gereği sürekli kadınlarla iç içe olacağını bilerek evlenmişsinizdir sanıyorum ki...

Üstelik size yalan söyleyeceği ya da aldatacağı varsa bunu kuaför olmasa da yapar inanın neler okuyoruz :)

Size şiddet göstermiyor, aldatmıyor, ailenize kötü davranmıyorsa bence sırf kavga ediyoruz diye ayrılınmaz. Müşterileri bir şey istiyor yapıyor bana yapmıyor demişssiniz sanırım ama onlar müşteri adı üstünde ve ekmek kapısı. Öküz altında buzağı aramayın diye yazıyorum bunu. Bence boşanmayın yapıcı olmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…