Evlenmeden once degilmiydi kuafor?hem hepimiz gidiyoruz kuafore %90i erkek ama sacimizi yaparken fingirdemiyoruz yani adamlara.siparis verirken garsonla oynasmadigimiz gibi ya da taksi soforune kiritmiyoruz.he illa ki yapani vardir ama esinin seni aldatmasi icin kuafor olmasi gerekmez.bu da onun meslegi bence en once bundan dolayi olan kiskancligi birakmalisinKavga icin bir ton sebep var aslinda hic bir ozel hayatimiz yok ayni evde yabanci gbiyiz artik esimi ev arkadasimmis gbi hissediyorum. Dedigm gbi kendisi kuafor kiskanclik da bi kavga sebebi
Arkadaslar 2 yillik evliyim ve 11 aylik bi oglum var esimle anlasamadgimizi dusunuyorum hergun kavga ediyoruz ve ayrilmayi dusunuyorum ama hem oglumun babasiz buyumesini istemiorum hemde bna yaptigi fedakarlliklardan dolayi ayrilamiorum. Seviyorum ama cok kiriyor beni napcami bilmiorum
Çok emin olarak boşanan kadınlar bile çok zor bir süreçten geçiyor. Sen boşanırsan kesin deprasyona girersin. Çözüm odaklı kafa yor bence, kesip atma değil.Onla da olmuyor onsuzda olmuyor napcam bilmiyorum
Kırmak için söylemiş olması muhtemel.Ben de bazen eşimin canını acıtmak için saçmalıyorum.Cok agir sozler soyluyor. En son kavgamizda bosanma esigine geldik bna eski sevgilimi snden dha cok seviyorum o senden dha guzel tarznda seyler soyledi dha sonrada sinirle soyledm diyor ama bn ne yaps
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?