Soyledikleriniz guzel seyler. Ama kavga esnasinda, bagira cagira bu yuva kolay kurulmadi ki kolay dagilsin dediyseniz, tam tersi etki yapmistir. Ses tonunuz uslubunuz o kadar onemli ki. Hatta ayni seyi gozlerinizin de soylemesi gerek. Neyse siz endiselenmeyin bekleyin.
Arkadaslar 2 yillik evliyim ve 11 aylik bi oglum var esimle anlasamadgimizi dusunuyorum hergun kavga ediyoruz ve ayrilmayi dusunuyorum ama hem oglumun babasiz buyumesini istemiorum hemde bna yaptigi fedakarlliklardan dolayi ayrilamiorum. Seviyorum ama cok kiriyor beni napcami bilmiorum
ne gibi kavgalar? hiç yürümez diyorsan çok ciddi meseleler varsa sen bilirsin tabi ama, halledilebilecek şeylerse boşanmayı düşünme derim. bir başkasıyla da evlensen kavga gürültü olacak çünkü.
Bn zaten ayrilsam evlenmeyi dusunmuyorm bi dha kndimi cocuguma adarim da sorunlar cozulmeyecek sorunlar degilmis suan ayri kalnca anlio insan bizm sadece destek almamz gerekio
Aldatma, şiddet, yalan olmadıktan sonra kolay kolay boşanmayı düşünen kadınları anlamıyorum.
Yani bir yuvayı yıkmak bu kadar kolay mı?
Aldatma olur şiddet olur yalan olur anlarım.
Ama diğer türlü sebepler en kolay kaçış yolu bence..
sakın boşanma kıskanmada onu benim öyle problemlerim varki yinede direniyorum içim milyon parçada olsa kıskanma ya allah aşkına ne hali varsa görsün cocugula ilgilen cık gez alışveriş yap vs
mesajları okumadım ama Boşanmayin kesinlikle....Cunku ortada cok büyük mevzular yok....Eşinize kirildiginizi ve sizi umursamadığını için uzUldugunuzu söyleyin...