- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Kisaca soyle ozetleyim bz severek evlendik hersey guzeldi yolundaydi ama yine tartismalarmz oluyordu ama bni bu denli hic kirmazdi bn kpss ye hazrlaniorm bna sen beceremezsn en fazla 75 puan alirsn tarzi seyler dio bu ve bnzeri olaylar devamli oluo bn yemek yaparm aman sakin yakma bn evi temzlerm sen iyi supuremezsn temzleme bn yaparm hep bi guvenszlik var butun hayatim is ev ders ile gecio bn bir kere bnden hbersz bir gul ile bile eve geldgni bilmem hep kendm derim askm bma cicek alirmsin diye kendim sigaradan rahatsz olan bi insanim icmemesini istedim ilk zamanlar yapti smdi onun bunun doldurusuna gelir icer gelir bn sordugumda yalan soyluyor icmedm diyor ki evliligmz suresnce oyle sorunlar yasadik ki hani hayatm roman tarzi birsey cok zor bi ev kurabildik smdi de o zorluklarla yaptgm yuvayi bi anda yikmak zoruma gidio kusuyorum bnimle duzgun konusana kdar konusmayacagim diyorum seninle bir dha duzgun konusmayacagm itirazn varmi diye ustume yuruyor
bu çok ağır olmuş. günümüz erkekleri eşlerinin duygularını düşüncelerini göz önüne almadan öyle kırıcı ifadeler kullanıyorlar ki. gerçekten bazen kadınlar olarak çok sabırlı ve fedakar olduğumuza inanıyorum.Cok agir sozler soyluyor. En son kavgamizda bosanma esigine geldik bna eski sevgilimi snden dha cok seviyorum o senden dha guzel tarznda seyler soyledi dha sonrada sinirle soyledm diyor ama bn ne yaps
Dinlemiyor kuzum ya keske konusarak anlassak dedim ya hep o hakli aslnda cok iyi biri ama cenesine hakim olamiyorkikonuşmayı deneyn
evlilik danışmanına gitseniz pekiDinlemiyor kuzum ya keske konusarak anlassak dedim ya hep o hakli aslnda cok iyi biri ama cenesine hakim olamiyorki
Cok agir sozler soyluyor. En son kavgamizda bosanma esigine geldik bna eski sevgilimi snden dha cok seviyorum o senden dha guzel tarznda seyler soyledi dha sonrada sinirle soyledm diyor ama bn ne yaps
Cok agir sozler soyluyor. En son kavgamizda bosanma esigine geldik bna eski sevgilimi snden dha cok seviyorum o senden dha guzel tarznda seyler soyledi dha sonrada sinirle soyledm diyor ama bn ne yaps
Kocana vay esek herif desem kizarmisin?Cok agir sozler soyluyor. En son kavgamizda bosanma esigine geldik bna eski sevgilimi snden dha cok seviyorum o senden dha guzel tarznda seyler soyledi dha sonrada sinirle soyledm diyor ama bn ne yaps
Kizmam kuzum cunku bu yaptgi resmen eseklikKocana vay esek herif desem kizarmisin?
Erkekler konuşmaktan iletişimden kaçtıklarında kafalarında sebepler hemen hemen aynıdır.Guzel diosunuz da bnm karsimda gulmeyen bi adama nasil guler yuzlu sevecen oluyum bi yeri acisa sorarm ahh kuzum birsey mi oldu falan die o tmm yok birsey git dersine calis kaytarmak icin firsat kolluorsun der insan kendi cocugunu kiskanir mi kiskanio su cocuga sarildgn kadar bna sarilsan falan tarzinda seyler dedi mesela ramak kaldi yani bnm sabrimda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?