esimden bosanmaya karar veremiyorum

Bazı erkekler her şeyi ben bilirim havasında. Babam da böyleydi annem dört dörtlük bir ev kadını olmasına rağmen ütüsüne bile laf eder, yemeklerini beğenmezdi. Tabii ki güzel bir huy değil ama boşanmaya sebep olur mu ? Emin değilim...

Cok agir sozler soyluyor. En son kavgamizda bosanma esigine geldik bna eski sevgilimi snden dha cok seviyorum o senden dha guzel tarznda seyler soyledi dha sonrada sinirle soyledm diyor ama bn ne yaps
bu çok ağır olmuş. günümüz erkekleri eşlerinin duygularını düşüncelerini göz önüne almadan öyle kırıcı ifadeler kullanıyorlar ki. gerçekten bazen kadınlar olarak çok sabırlı ve fedakar olduğumuza inanıyorum.

Hepimizin tartismalari oluyor canim..
Tartismasiz gecen nadir gunler var...
Hemen bosanmayi dusunmeyin cozum yoluna gidin

Aslinda calistgim yerde var gdelm dedm ama sen atan hersey duzelcek dio bu seferde gitmek bile istemio artk bni sevmedgni dusunuyorm

Cok agir sozler soyluyor. En son kavgamizda bosanma esigine geldik bna eski sevgilimi snden dha cok seviyorum o senden dha guzel tarznda seyler soyledi dha sonrada sinirle soyledm diyor ama bn ne yaps

Peki eşiniz , pat diye bir anda mı söyledi bu sözleri ? Bu konuşmanın bir öncesi de vardır sanırım ki. Konuyu siz mi geçmişe getirdiniz ?

Yanlış anlaşılmasın , eşinizin söylediği söz çok kırıcı ve edilmemesi gereken bir laf. Ancak konu nasıl o raddeye geldi , bu da önemli.

Konuyu oraya ben getrdm ama esimin ablasi ilk evlendigmz zamanda bana eski sevgilisiyle esimin nasil yakistigni anlatmisti hemde boyle ballandira ballanfira ki haliyle de bu koni devamli benligime isledi

Adamın mesleği yüzünden kıskançlık yapılıp kavga çıkarılmaz ki ama.
Tamam bayan kuaförü her gün bakımlı ne kadınlarla haşır neşir oluyor anlıyorum zordur kıskanmamak..
Ama adam ne yapsın ekmek parası. Çalışmasa evde pineklese üç kuruşa muhtaç olsanız daha mı iyi?

Düşünüyorum her gün her gün bu sebeplerle üstüme gelen birine ben de ağzımı açarım, saydırırım.
İnsan bir süre sonra kırmaya başlar, gerçek dışı sözler de söyler sırf canı yansın da sussun diye.

Kendine güvenen bir kadın olacaksın, adamın içinde pislik varsa meslek önemsiz her türlü yapar yapacağını.

Sen kendine bak, kendine güvenin olsun ve kıskansan da belli etme hiç.

Ayrıca bir şey istesem anlamam ben diyor çıkıyor diyorsun.
Haftada bir ya da iki haftada bir market alışverişine birlikte çıkın ve genel ihtiyaçları alın acil ihtiyaçları fazla alın hatta.
Diş macunu, ped, şampuan gibi şeylerden fazla alırım ben.

Dırdırla kavga ile bir yere varamazsın, seviyorum diyorsun madem kendinde değişim yarat.
Çözüm odaklı ol. Baktın yine olmuyor o zaman ayrılığı düşün..
Ben çok ciddi sorunlar göremedim..

Cozume yanasmayan bi adamla cozum odakli ne gbi sorunlar cozulur keske sorun sadece meslegi olsa ne esine nede cocuguna nasil davranacagni bilmeyen bi adamla evliyim 11 aylik oglum var cocuk ondan kaciyo resmen hal hatir bilmez aksama kdar iste calisirm aksam nasil gecti gunun demez o da yetmiomus gbi bunlari yapmiorum dedigimde bn hasta olurum psikolojik tedaviye ihtiyacim varmis olur

Yuva kurmak kolay değil, evladınızda var. Maalesef hayat, dizilerdeki şahane kocalar ve evlilikler gibi değil. Şimdi kime sorsan herkes illa ki eşinden şikayetçi. Bir yandan geçim derdi, bir yandan çocuk yetiştirme. Sabretmeniz lazım, bazı şeyleri görmezden gelmeniz lazım. Evvela kendiniz kendinizden emin olmalısınız, "ben iyi bir eş miyim?" sorusuna cevaben gönül rahatlığıyla evet diyebilmelisiniz. Çok ciddi problemleriniz yok, o yüzden çocuk bile varken hemen ayrılığı düşünmeyin. Önce siz iyi bir eş olmaya çalışın, erkekler tatlı dil güler yüz ve şevkatle yola gelebilecek fıtratadırlar. Ve bol bol okuyup üfleyin, dua edin. Melekler gelsin yuvanıza, şeytanlar dolmasın. Allah yardımcınız olsun.

Kocana vay esek herif desem kizarmisin?

Guzel diosunuz da bnm karsimda gulmeyen bi adama nasil guler yuzlu sevecen oluyum bi yeri acisa sorarm ahh kuzum birsey mi oldu falan die o tmm yok birsey git dersine calis kaytarmak icin firsat kolluorsun der insan kendi cocugunu kiskanir mi kiskanio su cocuga sarildgn kadar bna sarilsan falan tarzinda seyler dedi mesela ramak kaldi yani bnm sabrimda da

ne jadar zamandır evlisiniz.
ayrıca erkekler tuhaf üstüne düşersin havaya girerler
ilgilenmezsin ilgi beklerler.dengesizler yani biraz.
sen de kendine göre taktik geliştireceksin.ilgiyi üzerine çekmeyi dene.
mesela bazı bayanlar anneliği abartıp eş olmaktan çıkıyor.
bayan kuaförlüğü bi erkek için zor çünkü sürekli bakımlı güzel bayanlar görünce evdeki eşte bakımsız olursa tahammülleri yok.hep güzel görmek isterler.sizin için söylemiyorum genel olarak yani.
henüz yeni evliyseniz düzelir merak etme.

Erkekler konuşmaktan iletişimden kaçtıklarında kafalarında sebepler hemen hemen aynıdır.
Kafasındaki önyargı:
Sizinle artık konuşulamayacağını düşünmesi, her konuşmanın ardından dırdır ya da tartışmanın başlayacağı öngörüsü. Bu da herhangi bir laf atışmasına dahi tahammülünün olmamasına uzanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…