kadın değil arkadaşım insanlarla muhattap olunan tüm işler yorucu ve problemli ki eşiniz kuaförmüş..bedeni yorgunluk zaten var bir de beyni yorgunluk Allah yardımcınız olsun...eşinizin dengeyi tabiki koruması gerekiyor fakat yapamıyorsa ne deseniz yapacağını zannetmiyorum...bu arada biz insanlar tüm beklentilerimizi kuldan bekleyince olmadığı zaman hayal kırıklığına uğrayıp sinirlenebilyioruz..aslında fazla beklentiye girmemek gerek..Bn bile bazen onun yaptigi isten dolayi tiksinio durumdayim suan basladigi yerde gelen musteriler pis ve bakimsiz kadnlarmis ben bakimsiz biri degilim ki mesela hergun rutin temizligime dikkat eserim makyajm kiyafetimi ozenle secerm evde oldugum gunlerde bile bu bole oyle paspal gezmem yaptigi meslek zor farkndaim kadinlarla ugrasmak bence buyuk bi yetenek ben bile bazen o duruma katlanamiorum bazi musterilerini kovasim gelio ama aradaki dengeyi korumasi gerekmio mu
tabiki bekler heleki kadın..bende ilgi budalası biriyim ama eşim tabiri caizse tam bi odunInsan esinden ilgi beklemez mi s3nce beklememek mi gerekio
Sblvsr haklisinuz belki o durumda da daha kotu olacagm ama boylede mutlu olamiorum hic birseyden zevk alamiorm
Ya korkmayin. Hayatta hic birsey "KESKE" demekten daha kotu degil. Yeter ki keskeleriniz olmasin. Gelmezse bosanmak isterse de son kez konusursunuz. Sayet bosanmak istemiyorsaniz bunu dile getirirsiniz. Duzeltilebilecegini, sevdiginizi, cocugunuzun oldugunu vs gibi durumlari. Ikna olursa devsm, olmazsa tamam. Kendisi bilir. Alirsiniz cocugunuzun nafakasini, zaten sizde calisiyormussunuz, gul gibi gecinip gidersiniz, tabi aileniz size destek olacak bir aileyse. Dedigim gibi bosanmak ilk tercih olmamali, ama korkulacak birsey olarak da gorulmemeli. Ilerde ben caba sarfettim ama olmadi kendi istemedi kendi kaybetti dersiniz. Ki bosanma ihtimaliniz cok dusuk su an.Gelmezse peki gercekten karar verip gelmezse bosanma davasi acarsa o zmn bn oglumla napcam bni korkutanda bu aslnda oglum babasndan ayrimi buyuyecek beklerim 3 gun 5 gun ama gelmedi naparim bilmiorm hayat ne kdar acimasiz ailesi ole insanlar ki oglum duzeltelim diyecekleri yerde bosan oglum bn seni evlendirirm demsler gecen tartismamzda bn bosanmaktan degil cocuguma ne diyecem onu bilmiorum ve ondan kork
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?