esimden bosanmaya karar veremiyorum

Geri dönüş olmaz bu tür şeylere jendiniz muhasebesini yapıp karar vermelisiniz ki bende çocuğunuzun çok küçük olduğunu düşünüyorum

Bir de şu var, siz 4 aylık evliyken hamile kalmışsınız sanırım. Bu da çok etki eder şuanki ilişki durumunuza.

Esiniz gunboyu musteri cekmek icin diger kadinlarla ugrasiyor anladigim kadariyla. Birde bazi kadinlarin kuaforleri ile cok sohbet edip hayatlarini anlattigini dusunursek, bazi kadinlarin hareketlerinden anlattiklari seyden cok soguyabildiklerini soylemisti benim kuaforum. Sanirim enerjisini cok harciyor size bir sey kalmiyor
Benim cok eski bir kuaforum musterisi ile orta duzey sohbet eder saygili biriydi, bir bayan geldi iceri adamin gozler isildadi, esim geldi diye kosturdu , esi de cok hos bakimli bir bayandi ve adam onun etrafinda fir donuyordu , insallah sizin iliskinizde o hale gelir.
Hakkinizda hayirlisi olsun sinaviniza girin , o arada kosullarinizi dusun bosanmadan ne yapilabilir diye
Atanmanizla evliliginiz arasindaki iliskiyi mantik cercevesinde aciklamasini isteyin

Bn bile bazen onun yaptigi isten dolayi tiksinio durumdayim suan basladigi yerde gelen musteriler pis ve bakimsiz kadnlarmis ben bakimsiz biri degilim ki mesela hergun rutin temizligime dikkat eserim makyajm kiyafetimi ozenle secerm evde oldugum gunlerde bile bu bole oyle paspal gezmem yaptigi meslek zor farkndaim kadinlarla ugrasmak bence buyuk bi yetenek ben bile bazen o duruma katlanamiorum bazi musterilerini kovasim gelio ama aradaki dengeyi korumasi gerekmio mu

Bi de evlilik yildonumumuz yaklasio guzel bi suprizle hani birseyler yaparsam duzelir diorm onerebilecegnz bi supriz falan var mi

kadın değil arkadaşım insanlarla muhattap olunan tüm işler yorucu ve problemli ki eşiniz kuaförmüş..bedeni yorgunluk zaten var bir de beyni yorgunluk Allah yardımcınız olsun...eşinizin dengeyi tabiki koruması gerekiyor fakat yapamıyorsa ne deseniz yapacağını zannetmiyorum...bu arada biz insanlar tüm beklentilerimizi kuldan bekleyince olmadığı zaman hayal kırıklığına uğrayıp sinirlenebilyioruz..aslında fazla beklentiye girmemek gerek..

Bu mesele için boşanma fikrindesiniz ? o zaman şöyle birşey soracağım.Hadi boşandınız diyelim . 3 sonuçla devam edeceksiniz

1-tekrar evlendiğinizde-bir başkası ile-bundan daha mutlu mu olacaksınız ?

2- Tekrardan evlenmediniz diyelim,şu anki ruh halinizden daha mı iyi olacaksınız ?

3- Eşinizle tekrar bir araya geldiniz-evlendiniz-o zaman boşanma sırasındaki kırgınlıklar geçecek mi?
Bunları tüm samimiyetiniz ile cevaplar mısınız ?

Hep odundu ama nisanlilik donemimizde hsni evlemeden once prensesim evlendikten sonra frensesim oldu

Sblvsr haklisinuz belki o durumda da daha kotu olacagm ama boylede mutlu olamiorum hic birseyden zevk alamiorm

Yine aynisi oldu bir ton hakaret dedi sonrada cekti gitti evden bir erkek evinden cocugundan bu kdar kolay vazgecebilirmi biri bna yardm etsn cikmazdaim

Henuz yeni evlisiniz ve cok erken cocuk sahibi olmussunuz. Bu cok etkilemistir ikinizi siz farkinda olmasaniz bile. Ikinizde isteyerek mi cocuk sahibi oldunuz? Plansiz cocuk sahibi olmak bu devirde bence herkese luks. Heleki yeni evlilere. Neyin ne olacagini bilmeden bir de cocuk giriyor isin icine, insanin elikolu baglaniyor. Daha yeni yeni cocuk sahibi olmayi dusunecektiniz siz. Evlilikten iki uc yil sonra en ideal zaman. Ama artik olan olmus. Kuafor evet evlilik icin zor meslek. Kiskanmanizi falan da anliyorum. Burda yazanlarin aksine bi cok kadinin kuaforuyle flort ettigine sahit oldum. Flort derken, her geldiklerinde flortvari davranislar sergiliyorlar, asiri samimiyet,fln fln. Heleki biraz da eli yuzu duzgunse. Bu durumda esinin aradaki dengeyi cok iyi kurmasi lazim. Musteri memnuniyeti diye, herseyin yapilmasina, sinirlarin asilmasna karsiyim.
Siz elbetteki butun bunlari evlenmeden konusmussunuzdur. Esinizde bu sinirlari koruyan biriyse sizde durduk yere kiskanclik yapmayin. Erkekleri en cok kadinlardan uzaklastiran sey kiskanclik. Esiniz meslegi geregi kadinlarla ic ice oldugundan, sizin kiskancliklariniz daha da uzaklastirir onu.
Hakaret etme konusuna gelince, erkekleri bu hale cogunlukla kadinlar getiriyor. (Elbette kisilik olarak hakaret etmeden duramayan hasta ruhlu erkekler de var.) Biz en basindan aradaki saygiyi mesafeyi koruyamiyoruz. Biz hakaret etmeye baslayinca bi yerden sonra erkekler de basliyor. Bizim soylexiklerimiz belki anlik seylerken, onlarinki devamli, hatta hakkimizdaki tek dusunceleri olabiliyor. Aranizdaki saygiyi yeniden kazanmaniz lazim. Yoksa o hakaretler bitmez. Bunun icin de once siz soylenmekten hakaret etmekten vazgececeksiniz. O soyler siz soylerseniz olmaz. Hep daha kotuye gidersiniz.
Esine eksik yonlerini zaaflarini elinden geldigince gostermemeye calis.
Isini ona laf ettirmeyecek kadsr iyi yapmaya calis.
Onu takdir ettigini, mesleginde iyi biri oldugunu, vs gibi ara sira ovguler yap(dozunda tabi, biyerlerini kaldiracak kadar degil.) Erkekler ozellikle baskalarinin yaninda ovulmeyi cok severler.
Bi yerlerden basla. Henuz cok yenisiniz. Vazgecmek icin erken bence. Siz kurtarmaya calisin. Olmazsa bile en azindan ilerde pismanliklariniz acabalariniz olmaz.

Canm cok guzel soylemissiniz ama dedim ya adam dun gece evi terketti nerde oldugu belli degil bosanalm bz dedi gitti bunun artik iyi bi yolu var mi bilemedm bi erkek evini en onemlisi cocugunu ve karisini birakip gidebilirmi cok mantikli seyler soyluyorsun bna evden giden es icin ne yapmam gerektgni solermisn

Ailesine gitmistir merak etmeyin nereye gidecek baska. Keske tartismalari bu raddeye kadar buyutmeseniz.
Bu sureci iyi degerlendirmeye bakin. Oncelikle sakin olun. Kavga haliyle bosanalim dedi diye bosanmiyor hemen insanlar. Zaten ikinizinde biraz ayri ve yalniz kalmaya ihtiyaciniz var gibi. Hem kafa dinlemis hem kafanizi toparlamis olursunuz bu surecte. Oturup evliliginizi gozden gecirin. Muhasebesini yapin. Nerde aciklar verdiginizi bulun. Bundan sonrasi icin kendinize bir plan yapin. Ve katiyetle o plana uymaya ozen gosterin.
Birde hemen arayip, nerdesin eve gel soyle de boyle demeyin sakin. Biraz zaman verin birbirinize. Belki uc dort gun falan. O da busurecte dusunecektir zaten bunlari. Sorunlarinizi falan. Bu surecte arayip sikbogaz etmezseniz kendiliginden gelecektir emin olun. Ona da firsat verin bi kac gun o da kafasini toparlasin. Ve eve gelme kararini kendi versin. Siz arayip cagirmayin. Dondugunde de oturup konusun.
Lutfen ama lutfen panige kapilip ustune dusmeyin. Ters tepiyor. Korkmayin da. Hem zaten icinde ask olan evliliklerde tartisma kacinilmaz gibi birsey. Onemli olan o tartismalari askin tuzu biberi tadinda tutabilmek.
Evliliginize aileler mudahale etmiyorsa, siddet aldatma alkol falan yoksa, ilk secenek bosanmak olmamali. Bi kere siz hakaret etmemek adina karsilikli konusup soz verin once birbirinize. En buyuk sorununuz bu su an.

Gelmezse peki gercekten karar verip gelmezse bosanma davasi acarsa o zmn bn oglumla napcam bni korkutanda bu aslnda oglum babasndan ayrimi buyuyecek beklerim 3 gun 5 gun ama gelmedi naparim bilmiorm hayat ne kdar acimasiz ailesi ole insanlar ki oglum duzeltelim diyecekleri yerde bosan oglum bn seni evlendirirm demsler gecen tartismamzda bn bosanmaktan degil cocuguma ne diyecem onu bilmiorum ve ondan kork

Sblvsr haklisinuz belki o durumda da daha kotu olacagm ama boylede mutlu olamiorum hic birseyden zevk alamiorm

Çözülemeyecek problem değil.Siz evlilik içindeki monotonluğu ve sıkkınlığı yaşıyorsunuz.Mutluluk kendiliğinden gelen birşey değildir.Ve emin olun ki !! mutluluk bile bir çabayla ve birşeylerden vazgeçme ve fedakarlık ile gelir.Keşke oturduğumuz yerden gelse mutluluk.Ama her evlilik içinde yani her kapalı kapının ardında yaşananları yaşıyorsunuz.Ve inanın bana herkes sizin düşüncenizden geçmiştir.Bazen hayat sizi öyle sıkar öyle sıkar ki kendinizden dahi nefret edebilirsiniz.Ama vazgeçmemelisiniz.Vazgeçmek kimseye yaramaz.Çünkü vazgeçmek , başladığın işi yarım bırakmaktır.Vazgeçmek ağzınızda bir miktar geçmişin tadını bıraksa da tamamlayamadığınız herbir şey içinizde eksiklik olarak kalacaktır.

Ayrıca sosyal veya iş hayatımızda da çok sıkıldığımız anlar ve bırakıp kaçmak istediğimiz zamanlar olmuyor değil.Ama o zaman kaçabiliyor muyuz peki ? Neden bu zamanlarda herşeyi arkamızda bırakıp gidemiyoruz.Mecburiyet veya gittiğinizde aklınızda kalacak soru işaretleri ile dolu olacağından ve bunları cevaplayamamaktan çekindiğimizden gidemiyoruz.

Her vazgeçiş bir bedeli gerektirir.Eğer ki bu bedeli,ki ne kadar olursa olsun,ödemeye razıyım diyorsanız yol sizin yük sizin.Allah yar ve yardımcınız olsun.Ama sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan veya bu ve benzeri forumlarda söylenen ve de çeşitli makale ve kitaplarda yazılanlara asla bakmayın.Çünkü dert,üzerine çöktüğüne ağır gelir ve inanın bana kimse yanınızda olmaz.İnsanlar nedenlere ve niçinlere değil sonuçlara baktığından hep bir eleştiri ve başarısızlık durumunda ise alaycı bir tavra bürünürler.

Söylediklerim biraz karamsar olmuş olabilir ama keşke hayat gaza getirici cümleler gibi kolay olsa.Keşke bize çocukluğumuzda anlatılan dürüst,iyiliksever,yardımsever insanlar olsa.Ama ne yazık ki hiçbiri yok.Ve karşınızda son nefesinize kadar mücadele etmeniz gereken bir hayat ve sorumluluğunuzu almanız gereken bir emanetiniz var.

Tekrar soruyorum.Eğer boşandığınızda şimdikinden daha mutlu olacağım diyorsanız size manen destek veriyorum.Ama bunda zerre şüpheniz varsa tekrar düşünüp varolan durumu güzelleştirmeye çalışın.

Her şey gönlünüzce olsun

Ya korkmayin. Hayatta hic birsey "KESKE" demekten daha kotu degil. Yeter ki keskeleriniz olmasin. Gelmezse bosanmak isterse de son kez konusursunuz. Sayet bosanmak istemiyorsaniz bunu dile getirirsiniz. Duzeltilebilecegini, sevdiginizi, cocugunuzun oldugunu vs gibi durumlari. Ikna olursa devsm, olmazsa tamam. Kendisi bilir. Alirsiniz cocugunuzun nafakasini, zaten sizde calisiyormussunuz, gul gibi gecinip gidersiniz, tabi aileniz size destek olacak bir aileyse. Dedigim gibi bosanmak ilk tercih olmamali, ama korkulacak birsey olarak da gorulmemeli. Ilerde ben caba sarfettim ama olmadi kendi istemedi kendi kaybetti dersiniz. Ki bosanma ihtimaliniz cok dusuk su an.

Gelir demi pisman olur yani bn dunku kavgamzda bile dedim ona seni sewiyorm bn bosanmak istemiorum bz bu evimizi yuvamizi kolay kurmadk diye suan ole ihtiyaci varki oglumun babasina ayri kalmasn hep beraber mutlu olsun istiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…