eşimden buz gibi soğudum

gayrimemnun

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
12
0
16
Burdur
kaç gündür içimi dökeyim diyordum, nasip iftara dakikalar kala şu sıkışık vakitteymiş... başlığı atayım ilk fırsatta dökecem içimi... of...

ofunuz o kadar uzamış ki linenız bile off olmuş.neyse Allah kolaylık sabır versin.derdiniz inşallah en kısa zamanda çözülür..

gayrimemnun bu ne böyle?
ilk yer ayırtma sonra içini dökmemi?

hadi kk seni bekler yazda atlamayalım meraktan

:) moralim çok bozuk bir şekilde tekrar bu başlığa yazayım diyecektim ki yazılanları okuyunca bulutlarım dağıldı.. ne kadar ara vermişim böyle:)
nereden başlasam neresini anlatsam bilmiyorum. ya ben görmek istemedim ve yeni yeni farkına varıyorum eşimle aramızdaki mesafeden, ya da ciddi ciddi soğuyorum ve bunu eskisinden daha az umursuyorum... ayrıca kayınvalidem dibimde sürekli birşeyler sorduğu için cümlelerimi toparlayıp iki lafı bir araya getirip yazamıyorum...
bu şartlar altında beni anlayacağınızı umuyorum.. haydi desteğinize sağlık elbirliği ile dzeltelim benim şu psikolojimi... .çok taktiğe ihtiyacım var ve de ihtiyaç durumunda bu taktikleri bana hatırlatacak omzumda bir meleğe..

birincisi sıkıntınızın sebebini tam olarak ifade etmemişsiniz ya da edememişsiniz de neye dayanıp bişey yazsın bu insanlar
ikincisi el birliği ile düzeltelim benim psikolojimi demişsin bozuk saat mi ki hemen düzeltelim öyle..

dakika bir gol bir... " ayrıca kayınvalidem dibimde sürekli birşeyler sorduğu için cümlelerimi toparlayıp iki lafı bir araya getirip yazamıyorum... " dan dolayı detaylı anlatamıyorum şu an.. ama anlatmaya can attığım bir sürü mesele var... ilk fırsatta yazarım inşaAllah.. bu zamana kadar sadece olumlu mesajların bana faydası olur...
ayrıca elbetteki burada bozuk psikoloji tamamen düzelmez... ama bu geceki ilk mesajımda yaşadığım gibi bir çok hanımın mesajı yüzde bir gülümsemeye dolayısıyla o anki kara bulutların dağılmasına sebep oluyor. tamamen çare olmasa bile ağrı kesici gibide olabiliyor... bu durumda rica ediyorum sizden ben yaşadıklarımı tamamen anlatana kadar yorumlarınızı erteleyin lütfen..

biraz eşim ve benden bahsedeyim.. o yay, ben ise balık burcuyum... asla bir araya gelmemesi gereken burçlar olduğunu okuyordum evlenmeden çnce ama işte o dönemde bir balık burcu bayan tamamen cahil cesareti, aptal aşık aşkıyla donanıyormuş.. şimdi anlıyorum.. birbirimizden çok farklıyız, hassasiyetlerimiz çok farklı.. başta benim hassasiyetlerime titizlednirdi, ama artık çok umursamıyor, ben ise zaten o hayatıma girince ister istemez ona göre programlanıverdim... bundan ötürü artık bana değer vermediğini düşünmeye başladım.. zaten sevgisini, verdiği değeri zor gösteren biriydi, iyice pintileşti bu konuda... bir çok şeye göğüs gererim ama sevmediği düşüncesi bende "bende artık sevmemeliyim, sevsemde belli etymemeliyim" düşüncesi oluşmasına sebep oluyor... bazen o kadar mutsuz oluyorum ki anlatamam size... kızımla ilgili şeyler hariç tüm düşüncem bu oluyor, hiçbir şeye odaklanamıyorum... alıp başımı gidesim geliyor...
ded,m ya analatılacak şey çok... birden hepsi kafama üşüşüyor allak bullak oluyorum arada mesahjlarıma ara vermeliyim.. devam edecem inşaAllah...

"bu durumda rica ediyorum sizden ben yaşadıklarımı tamamen anlatana kadar yorumlarınızı erteleyin lütfen.." cümlesi masal 5758 içindi bu arada:)

Derdini söylemeyen derman bulamaz

Ya konu açmayın ya da açacaksanız içi boş olmasın diye düşünenlerdenim

Az sonra reklamlardan sonra diyen sizsiniz , nasıl bir çözüm sunulmasını bekliyorsunuz ki

Hani iftardan sonra deyip 1 ayı geçirmişsiniz, iftar filan kalmadı seneye Ramazanda anlatacaksınız galiba

Allah o günleri görmemizi nasip eder umarım :80:

Yay burcu erkeği ile evli olanlara Allah sabır versin çok cins oluyorlar genellikle...

kesinlikle inanılmaz sinir oluyorlar...
derdimi anlatmaktan geçtim şimdilik neden bölük pörçük yazdığımı açıklayım yeter.. çünkü artık bir çare düşünmekten geçtim...
çok küçük bir ilçede yaşıyoruz.. iikinci bebeğime hamileyim ve 8. ayın içindeyim.. 10 gün kadar önce -bulunduğumuz ilin imkansızlıklarından ve de doğum yapacağım yer olduğundan- 6 saat mesafedeki ailemin olduğu il e gitmek için ayrıldık ve öncesinde kayınvalidemlere uğrayıp bir haftada orada kaldım... ayrılacağımız gün bile eşimin duygusuzluğu, sevgisizliği, şefkatsizliği o kadar sinir bozucuyduki... üstüne kayınvalidelerde yaşadığım bir iki olay beni alt üst etti... tam o günlerde bu başlığı açtığım aklıma geldi ve yapayalnız hissettiğim bir anda eltimlere gidip tekrar güncellemiş bulundum... yardımı olmayacaklarında mesaj yazacağını bekliyordum ama en azından dua ederim diyecek biriside çıkar moral bulurum diye düşünmüştüm.. Allah ım bnei tamamen yalnızlaştırarak bir imtihandan geçiriyor sanırım, iki üç mesaja bile bel bağlamışım, şimdi farkediyorum... artık bir şey yazmayacağım bu başlığa...
yinede ilgilenenlere teşekkür ederimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…