Eşimden çok bunaldım

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Merhaba kızlar.
Eşimin her hareketi gözüme batmaya başladı. Onunla yemek yerken, gezerken, sinemada film izlerken bile çok sıkılıyorum. Sürekli üstüme gelmesi baydı artık. Çok ilgili ama samimi değil gibi. Siz evliliğinizde Böyle dönem geçirdiniz mi? Heyecan katmak için ne yapabilirim? Bir de sürekli birlikte olmak istiyor, onu itmekten de evliliğim yara alıyor artık. Severek evlendik, normalde çok iyi bir insan ama kendimi unumu elemiş eleğimi asmış gibi hissediyorum. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.

Surekli ustume gelmesi derken tartisma vs mi oluyor? Neden samimiyetsiz buluyorsunuz ki, bi sey mi yasandi bunu dusundurecek?

Yani ona göre sürekli onu istemem, hazır olmam gerekiyor... Birlikte olmak istemeyince sinirleniyor o zaman kavga ediyoruz sadece. Son 3 ayım annem nedeniyle hep hastanede geçti. Bir de bebeğim 6 aylık bebeğim var. Bunlar mı beni yordu acaba bilemiyorum.

Bence biraz ondan.. Evde durmak bazen insanı bunaltıyor, enerjisini emiyor ve pasifleştiriyor. Birlikte aktivite yapın, çift olarak gezebileceğiniz arkadaşlarınız varsa toplu bir yerlere gidin bunlar iyi gelir bence.

Son bir ayda 2 defa sinemaya götürdü beni. Ben keyif almıyorum içimde hep bir sıkıntı var.

Yani ona göre sürekli onu istemem, hazır olmam gerekiyor... Birlikte olmak istemeyince sinirleniyor o zaman kavga ediyoruz sadece. Son 3 ayım annem nedeniyle hep hastanede geçti. Bir de bebeğim 6 aylık bebeğim var. Bunlar mı beni yordu acaba bilemiyorum.
Annenizle ilgili konuyu hatirliyorum, benim de aklima o geldi, cok bunalmis ve yipranmis olabilirsiniz, dolayisiyla birlikte olmak vs cok uzak ve anlamsiz geliyor olabilir.. Bebek zaten buyuk sorumluluk.. Psikolojik olarak yipranip ustune karsidan herhangi bi konuda zorlama gelince insan busbutun cildiriyor.. Ama esiniz farkinda bile olmayabilir duygu ve dusuncelerinizin, o sadece reddedilmesine takiliyor olabilir..
Esinizle bunlari aynen konusup paylasamaz misiniz? Genel anlamda mutlu bi ciftsiniz sanirim.. Konusmak iyi gelebilir birbirini anlamak adina..

Tabiki de bunlar büyük sebep. Yorgunluk ve üzüntü insanda cinsel istek mi bırakıyor ayol..

İmkanınız varsa bikaç günlüğüne de olsa bi yerlere gidin kaçamak gibi. Gerçekten çok işe yarıyo.

Annenizin ciddi bi şeyi yoktur inşallah. Şifalar diliyorum..

Eşinizi de çok fazla ihmal etmeyin. Sanki biraz kaçan kovalanır moduna da girmişsiniz. Ama geçici bi durum. Bunlar hep yorgunluk stres ve uykusuzluktan :)

Annenizle ilgili konuyu hatirliyorum, benim de aklima o geldi, cok bunalmis ve yipranmis olabilirsiniz, dolayisiyla birlikte olmak vs cok uzak ve anlamsiz geliyor olabilir.. Bebek zaten buyuk sorumluluk.. Psikolojik olarak yipranip ustune karsidan herhangi bi konuda zorlama gelince insan busbutun cildiriyor.. Ama esiniz farkinda bile olmayabilir duygu ve dusuncelerinizin, o sadece reddedilmesine takiliyor olabilir..
Esinizle bunlari aynen konusup paylasamaz misiniz? Genel anlamda mutlu bi ciftsiniz sanirim.. Konusmak iyi gelebilir birbirini anlamak adina..

Mutlu bi çifttik. Bir senedir sürekli hastanedeydim artık herkesten uzak kalıp olanları unutmak istiyorum. Ama eşim her an yanımda olmak istiyor. Konuşuyorum sürekli beraber olmakla ilgili sıkıntımı, beni sevmiyorsun diye başlıyor o zaman da. Anlamıyor yani.

Tabiki de bunlar büyük sebep. Yorgunluk ve üzüntü insanda cinsel istek mi bırakıyor ayol..

İmkanınız varsa bikaç günlüğüne de olsa bi yerlere gidin kaçamak gibi. Gerçekten çok işe yarıyo.

Annenizin ciddi bi şeyi yoktur inşallah. Şifalar diliyorum..

Eşinizi de çok fazla ihmal etmeyin. Sanki biraz kaçan kovalanır moduna da girmişsiniz. Ama geçici bi durum. Bunlar hep yorgunluk stres ve uykusuzluktan :)

Bi Kapadokya planımız vardı ama şimdi ağızdan çıkmış bi söz için yapılması gerekiyormuş gibi hissediyorum.

Mutlu bi çifttik. Bir senedir sürekli hastanedeydim artık herkesten uzak kalıp olanları unutmak istiyorum. Ama eşim her an yanımda olmak istiyor. Konuşuyorum sürekli beraber olmakla ilgili sıkıntımı, beni sevmiyorsun diye başlıyor o zaman da. Anlamıyor yani.
Klise olacak ama psikolojik destek alsaniz kendiniz icin?

Ben bazen kendi hemcinsimi anlayamıyorum,ilgili sıkıntı,ilgisiz sıkıntı....
Bence de bir uzman yardımı alın,hormonlarınıza da baktırın. 2 yıl da adam değişmemiş ne ister ki insan başka?
Bu arada cinsellik için sürekli ilgi gösterdiğini düşünüp samimi bulmuyor olabilir misin?

ilgi kapasiten dolmuş biraz sana sevda çektirmesi lazım.bende benle ilgilenecek koca bulamıyorum. arkadaşlarını ilgiye boğuyor.

Ben bunalmadim da eşim her seferinde çok karışıyor çocuk doğumdan sonra çok değişti üç öğün ver yok şunu yap yok puturlu yap yok Bla bla çocuğun üzerine çok düşüyor ben yapmadigimda sinirleniyo boşver ya adamın istediği yapıyorum herşeyi sosyal hesaplarım da kapalı buraya girdigim dahi bilmiyor ama benim burada derdimi anlatmaya ihtiyacım var.

Back
X