Eşimden çok bunaldım

10 aylik bebegim var.. ve bayadir ben de sizin gibi hissediyorum..
Sanirim.cinselligi biraz askiya almis olmamiz bizi boyle.yapti diye dusunuyorum. Bebegim baya bi yaramaz. Uyku uyumaz. Dis cikarma evresinde surekli aglar,bana bagimli,benden baskasiyla durmaz.. gece olunca 12 gibi ancak.uyur ve o uyuynca ben sizarim resmen.. evim daginik. Bulasiklar 2 3gun tezgahta duruyo bazen dag gibi oluyor. Kimseye gidemiyorum disari ciksak kizim evi istiyor. Evde otursak disariya cikmak istiyor blmiyorum iste.. cok bunaliyorum ben de.
Yuksek lisans tezim var yazilcak,o bekliyo daha. Nasil.yetistiricem.bilmiyorum.. kafam cok dolu yani..cinsellik ne ,cok uzak cok sacma.. ama boyle.olunca da her hareketimiz birbrmize batmaya basladi iste esimle de..

Tatlım bu zaman zaman olabilecek birşey ben evli değilim ama ara ara çok yakınlarıma karşı bile böyle şeyler hissedebiliyorum bi anda bi soğuma geliyor ve herşey batmaya başlıyor gözüme ama geçiyor zamanla yanlız kalmaya çalış biraz belki daha rahat atlatırsın çok

Sanirim.cinselligi biraz askiya almis olmamiz bizi boyle.yapti diye dusunuyorum. Bebegim baya bi yaramaz. Uyku uyumaz. Dis cikarma evresinde surekli aglar,bana bagimli,benden baskasiyla durmaz.. gece olunca 12 gibi ancak.uyur ve o uyuynca ben sizarim resmen.. evim daginik. Bulasiklar 2 3gun tezgahta duruyo bazen dag gibi oluyor. Kimseye gidemiyorum disari ciksak kizim evi istiyor. Evde otursak disariya cikmak istiyor blmiyorum iste.. cok bunaliyorum ben de.
Yuksek lisans tezim var yazilcak,o bekliyo daha. Nasil.yetistiricem.bilmiyorum.. kafam cok dolu yani..cinsellik ne ,cok uzak cok sacma.. ama boyle.olunca da her hareketimiz birbrmize batmaya basladi iste esimle de..
benim de 8 buçuk aylık oğlum var iki haftadır anacı oldu. Bağımlılık ayları galiba paçalarımdan çekiştiriyor artık. Oturtuyorum oyun oynayalım diye, geçiyorum karşısına, yok illa kucağıma tırmanıyor çekiştirerek. Hele uykusuzluk çok zor. Sabırlar dilerim.

Merhaba kızlar.
Eşimin her hareketi gözüme batmaya başladı. Onunla yemek yerken, gezerken, sinemada film izlerken bile çok sıkılıyorum. Sürekli üstüme gelmesi baydı artık. Çok ilgili ama samimi değil gibi. Siz evliliğinizde Böyle dönem geçirdiniz mi? Heyecan katmak için ne yapabilirim? Bir de sürekli birlikte olmak istiyor, onu itmekten de evliliğim yara alıyor artık. Severek evlendik, normalde çok iyi bir insan ama kendimi unumu elemiş eleğimi asmış gibi hissediyorum. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.

Küçük bir bunalımda olabilirsiniz.
Bence kendinize oyalanmak için birşey bulun çünkü çalışmıyorsunuz.
Eğer eşinizin size şiddeti yoksa hakareti vs vs. Ona olan sevginiz bitmiş olabilir.
Onu haala seviyor musunuz, o yokken onu özlüyor musunuz ? Şu an hayatınızdan çıksa bir boşluk oluşurmu sizde ?
Kendi kendinize bunları sorun cevaplarınız size doğru yolu gösterir.
Bu arada bunu eşinizle paylaşıp bir aile terapistine gidebilirsiniz :)

Anneciginize gecmis olsun.. umarim simdi iyidir..bebegin saglikla büyüsün insallah..eski tüm konularini biliyorum..bence esin seni cok seviyo bunu eski konularindada derdim. Ama annene duskunkuhun onun rahatsizligi etkiledi seni.. esin biraz anlayisli olmali ama onunda senin sevgine ihtiyaci var belli..

Anneciginize gecmis olsun.. umarim simdi iyidir..bebegin saglikla büyüsün insallah..eski tüm konularini biliyorum..bence esin seni cok seviyo bunu eski konularindada derdim. Ama annene duskunkuhun onun rahatsizligi etkiledi seni.. esin biraz anlayisli olmali ama onunda senin sevgine ihtiyaci var belli..

ÇOk yorgun hissediyorum kendimi. O birşey isteyip de yapamayınca kendimi kötü hissediyorum ama içimden de gelmiyor ne yapayım. Böyle olunca da trip yapıyor. Haksızlık etmek istemiyorum ona...

Nasıl ders calisabiliyorsun 10 aylik bebekle

benim de 8 buçuk aylık oğlum var iki haftadır anacı oldu. Bağımlılık ayları galiba paçalarımdan çekiştiriyor artık. Oturtuyorum oyun oynayalım diye, geçiyorum karşısına, yok illa kucağıma tırmanıyor çekiştirerek. Hele uykusuzluk çok zor. Sabırlar dilerim.
Sagolun. Size de Allah sabir versin . Valla uykum olmasa sorun degil,islerim olmasa sorun degil. Bebek en guzel sey ama.. cok da yorucu. Kizima corba bile yapamiyorum tek basimayim mesela. Mama sandalyesine oturtunca kriz geciriyo asagilara sarkiyo. Yere braksam emekleyip ayagimin dibine kadar gelip yerden sogan kabugudur maydonoz sapidir ekmek krintisidr birseyler bulup agzina atmaya cabaliyo.. iceri koyuyorum agliyo. E ac kalmasini da istemiyorum.. yani yetisemiyorum. Bazen sinirlerim.cok geriliyo sus diye bagiryorum. Sonra da kendim uzuluyorum geri..

Nasıl ders calisabiliyorsun 10 aylik bebekle
Calismiyorum :KK43:
Kpss ye girsem,alese yds ye girsem.hiic fena olmycak ama.. calisamadigim icin girmiyorum da..
Yuksek lisansin ders asamasini evlendigim siralar gecmistim. Tez kalmisti geriye.. hamilelik bebek derken..smdiye kaldi. Ve artik kayit silinme durumu varmis bitirmem gerekiyomus cok bunaldim :/

Sagolun. Size de Allah sabir versin . Valla uykum olmasa sorun degil,islerim olmasa sorun degil. Bebek en guzel sey ama.. cok da yorucu. Kizima corba bile yapamiyorum tek basimayim mesela. Mama sandalyesine oturtunca kriz geciriyo asagilara sarkiyo. Yere braksam emekleyip ayagimin dibine kadar gelip yerden sogan kabugudur maydonoz sapidir ekmek krintisidr birseyler bulup agzina atmaya cabaliyo.. iceri koyuyorum agliyo. E ac kalmasini da istemiyorum.. yani yetisemiyorum. Bazen sinirlerim.cok geriliyo sus diye bagiryorum. Sonra da kendim uzuluyorum geri..
Yerdeki mutfak halılarını kaldır, sirkeli su ile her gün papas yap koyuver yere debelensin. Ben öyle yapıyorum bazen. Yerde soğan kabuğu ıvır zıvır bulunmasın, koridora koy ağlasın, sen hemencicik süpürüp, siliver. Yerdeyken pek ağlamıyorlar. Babası elini işe sürmüyor mu? Akşam gelince ona yaptır ya da. Dişi kaşınıyordur eline tabak çanak var kırılmaz olandan, o elinde dişini kaşırken oyalanır. Çan çan ses çıkarır hem.

Calismiyorum :KK43:
Kpss ye girsem,alese yds ye girsem.hiic fena olmycak ama.. calisamadigim icin girmiyorum da..
Yuksek lisansin ders asamasini evlendigim siralar gecmistim. Tez kalmisti geriye.. hamilelik bebek derken..smdiye kaldi. Ve artik kayit silinme durumu varmis bitirmem gerekiyomus cok bunaldim :/
Benim de açıköğretim var bebeğim 9aylik.
Çıkmış soruları çalışıyorum çıkar mı bilmiyorum. 15 gün kaldı sınava. Nasıl çalışıyorum bilmiyorum ama çalışamıyorum maalesef

Bunalmissin biraz ailen yakin mi iki gun cocugu biraksan nefes alsan esin isteyken yeter mi sana?
Aile terapisi alabilirsin belki.. ne dersin? Adamin da pek sucu yok gibi senin ne yasadigini anlatmadigin surece farkedemez erkekler boyle

Back
X