Eşimden çok korkuyorum

esashef

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
13
3
1
34
Hayırlı günler hanımlar ben ayrılmaya karar vermiştim anneme geldim eşim beni dün gece arayıp beni çocuklara öldü de ben iyi değilim felan ilk başta çok acındırdı kendine ben de ilk ayrılan biz değiliz çocukların arada görsün seni kendine yol çiz felan sonra yine beni suçladı küfretti sonra dediki gece 2 de gelip çocukları alıcam sen kalıyorsan kal çok korktum kapıya dayandı kapıyı kırıcam felan sonra polisi aradık polis gelince gitmiş karakolda sabahladım şimdi savcılığa gidicem ama çok korkuyorum sinirlenince gözü hiçbirşeyi görmüyor ne yapmam gerekiyor can güvenliğim için yardımcı olursanız sevinirim

Hayırlı günler hanımlar ben ayrılmaya karar vermiştim anneme geldim eşim beni dün gece arayıp beni çocuklara öldü de ben iyi değilim felan ilk başta çok acındırdı kendine ben de ilk ayrılan biz değiliz çocukların arada görsün seni kendine yol çiz felan sonra yine beni suçladı küfretti sonra dediki gece 2 de gelip çocukları alıcam sen kalıyorsan kal çok korktum kapıya dayandı kapıyı kırıcam felan sonra polisi aradık polis gelince gitmiş karakolda sabahladım şimdi savcılığa gidicem ama çok korkuyorum sinirlenince gözü hiçbirşeyi görmüyor ne yapmam gerekiyor can güvenliğim için yardımcı olursanız sevinirim
Uzaklaştırma talep edin. İmkanınjz varsa bir süreliğine şehir değiştirin bir yakınınızın yanına gidin biraz sakinleşene kadar. Böyle tiplern nerde ne ypcağı hiç belli olmaz allah korusun evladınız da var bence en mantıklısı bir süre şehir değişikliği. Hem tatil dönemindeyiz okuldan da geri kalma durumu olmaz

Onunda istediği tamda bu..seni korkutmak..hiç birsey yapamaz korkma sakın..koruma kararı çıkart ve al çocuklarını başka bir akrabana veya arkadaşına git bir süre..

Ben böyle durumlrdan çok korkuyorum 😑
Şehir değiştirme imkanınız varsa kesinlikle değiştirin .

Onunda istediği tamda bu..seni korkutmak..hiç birsey yapamaz korkma sakın..koruma kararı çıkart ve al çocuklarını başka bir akrabana veya arkadaşına git bir süre..
Hiçbirşey yapamaz mı ?
Daha dün haberlerde ayrıldığı karısını 10 yerınden kurşunlayan bir adam gördüm.
Hemde uzaklştırma kararı olduğu halde .

Hiçbirşey yapamaz mı ?
Daha dün haberlerde ayrıldığı karısını 10 yerınden kurşunlayan bir adam gördüm.
Hemde uzaklştırma kararı olduğu halde .
Allah korusun..hersey olabilir tabiki..ama korkmaklada bir yere varılmaz..koruma kararı çıkartmasını söyledim zaten..evden uzaklaşmasını da..ne diyeyim korka korka bekle mi?

Allah korusun..hersey olabilir tabiki..ama korkmaklada bir yere varılmaz..koruma kararı çıkartmasını söyledim zaten..evden uzaklaşmasını da..ne diyeyim korka korka bekle mi?
Yok bence il bile değiştirebilir ben sadece hiçbirşey olmaz dmeenize yorum yaptım .

Bence kalacagin yeri değistir uzaklastirma al hem kendin icin hemde su an kaldigin anneler icin cunku boyle insanlarin sagi solu belli olmaz, seni bulmasini engellerken annen gilinde basini musallat olmasin. anladigim kadariyla hata yaptiktan sonra gecici bir pismanlik yasayan biri kocan var, dengesiz yani.. korkarak hareket etme cocuklarida sakin verme yazik boyle insanlar hirslari icin cocuklarini kullanir onlarada zarar verebilir. Sen geri don diye de cocuklari kullnacaktir kullanmasina musade etme cunku yarin bir gun onlarada zarar verebilir.. seni bulamayacagi bir yere git bir sure sana ulasamasin numaranida degistir kimseye verme.. piskolojini rahatlatmak icin seni uzen bu konuyu ailenle cevrenlede pek sık dile getirme tamamen hayatini degistir. Allah yardimcin olsun

Back
X