- Konu Sahibi EYLULUM2222
Eşimden çok sıkıldım artık...çok severek evlendik...ama şu son 1 senedir eşime bişeyler oldu..o kibar,o sevgi dolu insan gitti...terbiyesiz,saygısız,yobaz bir adam oldu..2 kelime konuşamaz olduk..kaba bir insan halne geldi...bişey konuşuyoruz tamam kes diyor mesela..kapa çeneni hayvan...cenene sıcayım(özür dilerim)...sanane,sen anlamazsın vs...vs...arada vurduğu bile oldu..ben utanıyorum bunları size yazmaya...bir kere yoğurt olayından kolumu morarttı sıkmaktam beni...kardeşimin kredi kartı ve benim adıma...kartım onda diye dememdiğini bırakmadı bana...suratını dağıtırım senin,işe gidemezsin..kafanın koparırım senin...aramızda tartşmalar olmuştur 6 yıllık evliyiz..belki hatalı benim olduğumda olmuştur ama ben bir kere hakaret etmedim..aşağılamadım onu..sokakta bile ittiğini biliyorum gecenlerde beni...annellerin yönünden şikayetlerim vardı bugüne kadar dinledi beni,sıkıldı vs ama dinledi..beni savundu bişey demedi...belki kendimi savunmaya başlasam,seninde çeneni çektim annemleri anlatıp durdun bana bicek..az değilsin dicek...bilmiyorum...ne var kardeşimdeyse...akşam iptal ettim kartı..neymiş ben bişey veremezmişim kardeşime,niye haberi yokmuş..haber versem kızacak..,işte gördünüz...belki yanlış ama...kardeşime 100 tl versem verdirmezsin dedim..verdirmem babası anası versin dedi...benim aile zaten başından beri tepkili..ama kendi babasına 5000 tl verdik 6 ay önce...kızım var 2,5 yaşında...onun velayetini bana vermezlerse diye korkumdan dava açamıyorum...bugün bilesem ki kesin bende kalacak..hemen açarım davayı...hatta dedim ki..artık işin sonuna geliyoruz az kaldı dedim...çekip gidicem dedim kızımıda alıp..umrumda değil dedi...demek öyle dedim..konuyu başka yere çekiyorsun diyor bana...ilaç alıp içeceğine karıştırmayı bile düşündüm sakinleştiricilerden,prozac falan..azcık insan olsun diye....