Eşimden çok sıkıldım artık,çok değişti...

kızının eşinin umrunda olduğunu sanmıyorum, alayım bakayım diyecek bir baba tipi değil, bence bu hakaret ve küfürleri daha fazla çekme...

Bu şeklide hiç davranmazdı bana...tamam kavgada ettik,kızdık,küstük vs...ama ben bile nerden evlendim diyorum bu adamla..hala neden evliyim diyorum..çekip gitmek istiyorum...ya gelir kapıma kızımı almak isterse diyorum...dava açsam neler der yapar bene kimbilir...dava sürecinde kızım ya onda kalırsa...benim ona bugüne kadar hiç saygısızlığım olmadı...ha derin konulara girerse eğer....annesine babasına kızdığım zaman çok oldu...tartıştık yeri geldi kızım konusunda...bende eşimin bu olayı çözmesi için hep onda çözüm aradım..ama hep ben yüz göz oldum...boşver takma onları,bişey deme,sen kendi bildiğini yap dedi,geçiştirdi.tamam kendi ailesi,belki bende her beklentisini yansıtamazdım aileme...ama şahidim yok..ne dayak olayında,ne kavgalarımızda..mahkeme şahit istemezmi ki...ona sorarsan dır dır yedim onu...bir susmadım...hep kes,sus...mesela eve gelir,yemeğini yer vs..gider salona oturur kapıyı kapatır..o o odada takılır,biz başka odada...sigara içiyor diye kızım görmesin koku gitmesin diye..ayrıca kafasını dinlesin diye..arada gideriz yanına..kaldığımızda olur yada hadi çıkın artık hadi bakalım..al çocucuğu çık dediğide..nasıl ispat edicem ki bunları...

Bir insan son 1 yılda degişmez arkadaşım.
Belk de hep böyleydi, son zamanlarda dozunu artırdı, size de batmaya başladı...

Ama sizi iyice sindirmiş, paşa gönlü ne isterse yapıyor.
Şiddet, küfür, ilgisizlik var, ve eminim aldatma da vardır böyle bir adamda...

Salonda kapıyı kapatıp ne yapıyor?
Hadi sigarası bahanesi de bence başka şeyler de var bu işin altında.

Onu geçtim kızını düşünen adam, çıkar sigarasını balkonda içer.

Sen merak etme, kızını senden almaya kalkmaz, ancak kızını kullanarak sana gözdagı verir...

oooyyy bu ne canım yaa, okurken içim şişti:84:

bu nasıl bi adammış ki, siz ayrı odada duruyorsunuz, o salonda fosur fosur sigara içiyor, hadi çıkın diyor:47:

şiddet gösteriyor, pis pis konuşuyor:47:

Allahım ssabır yarabbim, saçını başını yolasım geliyor böyle erkek müsvettelerinin:47:

hakim çocuğu sana verir hiç merak etme, 2.5 yaşında bi çocuk o, sen çalışıyor musun?

son 1 yılda ne oldu da değişti, benimde burnuma pis kokular geliyor ya neyse:26:

hakım çoçuğunu sana verecek canım bundan emın ol. çalışsanda çalışmasanda. ayrıca nafaka alacaksın. tanık olayına gelınce evet aile mahkemelerınde tanıklar onemlıdır fakat hiçbir kavganıza şahit olan kimse yok diyelım. pekı senı uzgun gören derdini dinleyen gözyaşlarını silen arkadaşlarında mı yok. onlarıda tanık gösterebilirsin.

Durumuna üzüldüm ve ben maalesef boşan diyeceğim.
Neden dersen,eşin saygısını sevgisini kaybetmiş.Bu adam artık bu hakaretlerden 180 derece dönüp canım karıcım demez.Dese bile senin kırgınlığın geçmez.
Evliliğinizin asla eskisi gibi olmayacağını söylemek zorundayım.

Ben senin yerinde olsam,hazır eşim beni istemiyor ve takmıyorken,ilk kavgada çekip giderim.
Aynı evin içindeyken,ben boşanmak istiyorum demek zordur.
Umarım işin ve sığınabileceğin bir yakının vardır.
Eğer varsa ve evle ilgili bir beklentin yoksa,kafanda bir terketme planı yap derim.

Şimdiden gittim gidiyorum,ayrıldım ayrılıyorum dersen,eşin kendine göre bir plan oluşturabilir.Veya aklına girenler olur böyle yap şöyle yap diye akıl verirler.
Buna fırsat vermeden tek seferde işi bitirmen lazım.

Bir de tabii eğer bu işin altında başka bir kadın varsa,o kadından ayrılınca evliliğini bozmak istemeyecektir.
Veya o zaman seni cezalandırmak,kızını kullanmak isteyebilir.

Şu an ne yaparsan yap dediğine göre ve kızını umursamadığına göre tam zamanıdır diyorum.

:47: boşuna bu adamı çekme.. adam için söylenecek çok şey var ama neysee...
hem çocuğunun hemde kendi hayatını yakma.. bebeğinde sende kalır nafakada alırsın ayrıca çalışırsın.. dirençli olmalısın allah yardımcın olsun

çalışıyorum 6 senedir aynı yerdeyim...işimde çok sevilen bir insanım...eşimin ailesiyle yaşadığım bazı sornlarda patronun vs yansımıştı..gergin oluşum ve hüzünlü oluşumdan anlamışlardı..bana hep destek verdiler...hatta izin alıp eve gelmiştim bir gün...ama eşim ile yaşadıklarımı kimse bilmiyor...

çalışıyorum 6 senedir aynı yerdeyim...işimde çok sevilen bir insanım...eşimin ailesiyle yaşadığım bazı sornlarda patronun vs yansımıştı..gergin oluşum ve hüzünlü oluşumdan anlamışlardı..bana hep destek verdiler...hatta izin alıp eve gelmiştim bir gün...ama eşim ile yaşadıklarımı kimse bilmiyor...

durumunuza gercekten cok uzuldum bende benzer seylerle ugrasıyorum ve evlılıgım suan sorunlu..kendı konuma bakarken dıkkatımı cektı konunuz.her neyse oncelıkle sormak ıstıyorum eger bosanmaya kalksanız esınız bu durumu kabul edıcekmı?eger esınızde bosanma taraftarıysa anlasmalı bosanmayı deneybılırsınız.velayet konusunda cocugun velayetının sızde kalmasını talep edebılırsınız bu protokolle..esınız de onaylarsa zaten sıkıntı olmıcaktır.ancak esınız cocugu vermem dıye dıretırse,ısınız maddı durumunuza bakılıyor.ama bebegınız daha cok kucuk yasalar kucuk yastakı cocukların annede kalmasından yana daha buyuk yanı ılk okul orta okul cagındakı cocuklarda bıle cıkan kararlar bu yonde..mahkemenın ve hakımın tek dıkkat edecegı nokta ahlak yapınız oluyor yuz kızartıcı onur kırıcı durum varmı yokmu dıye bakıyor..malesefkı bunu yapmak zorunda kaldıkları yerler var.ama bole bır durumunuz yok sızın oyuzden cocugunuzun velayetı sıze verılır.ayrıca esınızın sızı darp ettıgını vurdugunu belgelemenız kolay bır saglık kurumuna gdıp haberı dahı olmadan sıkayetcı olmak ıstersen o ayrı rapor verıyorlar.kaldıkı raporada ıhtıyac olmuyor kımı zaman.mahkeme bole durumları ıncelerken kadının dedıgını esas alır.cunku kadın yapıcı taraftır.bır kadın kendını kucuk dusurucek gucsuz hıssettırıcek seylerı solemez.yanı bır kadın dayak yedım dıyorsa yemıstır.cunku hıc bır kadın dayak yemeyı gururuna yedıremez.yemeyen kadında yedım demez durduk yere.bıraz karısık oldu ama kadın kendı kendını kucultmez mantıgı bu.ıs yerınızdekılerde sahıt edebılırler.gormedık ama durumu bole boyleydı sureklı aglıyor mutsuz edılıyor dıye beyanda bulunabılırler.kaldıkı ılla bıre bır sahıt o an orda olmasına gerek yok bacagınız morardı dıyelım belkıde bır arkadsınız gordu ıste oda sahıttır. uzattım sanırım.ama dık durun gercekten ne ıstedıgınıze karar verın.

Maalesef iki tarafta evlenınce birbirini daha iyi tanıyor,artık sizi karısı olarak degil arkadaşı olarak görüyor galiba,aranızda ki saygıda kalmamış.Bence siz ihtarınızı çekin baktınız yola gelmiyor ki buyuk ihtimal gelmeyecektir böyle bir odunla yaşamayın.

Benim herhangi bir yüz kızartıcı durumum olmadı..ne ilişkim,aldatmam,kötü yol vs...kardeşime kredi kartımı verdim...birde kendi babamın internet ortamında başka isimden bir sayfasını bulmuştu eşim,şüphelenmişti...onu araştırılarmı bilemem...maaaşım asgari ücretten gözüküyor benim ama daha fazla alıyorum..işyerimden istersem maaşımı boşanma sürecinde yüksektende gösterbilirler..eşiminde asgari ücretten...

maalesef iki tarafta evlenınce birbirini daha iyi tanıyor,artık sizi karısı olarak degil arkadaşı olarak görüyor galiba,aranızda ki saygıda kalmamış.bence siz ihtarınızı çekin baktınız yola gelmiyor ki buyuk ihtimal gelmeyecektir böyle bir odunla yaşamayın.

sanırım beni yumuşak gördü yada yapabileceğime inanmamış olabilir ki böyle güveniyor kendine...şimdi ise hafta sonu için plan yapmış...süprizi varmış bize...biryerlere gidicez...inananın yakıştırmak çok insanın kendine bu durumu...utanmak cabası...diyelim ki hoşçakal dedim evdev çektim gittim...annemlere gittim...polisle falan gelip kızımı aldı kaçtı diye alabilirmi benden...

sanırım beni yumuşak gördü yada yapabileceğime inanmamış olabilir ki böyle güveniyor kendine...şimdi ise hafta sonu için plan yapmış...süprizi varmış bize...biryerlere gidicez...inananın yakıştırmak çok insanın kendine bu durumu...utanmak cabası...diyelim ki hoşçakal dedim evdev çektim gittim...annemlere gittim...polisle falan gelip kızımı aldı kaçtı diye alabilirmi benden...

hayır alamaz.soylekı bosanma davası actınız hakımden bosanma sonuclanana kadar kızınızın kendı yanınızda kalmasını talep edıp ısteyebılırsınz bu sure zarfında bebegın masrafları ıcın tedbır nafakasına ılıskınde bır karar almanız mumkun.ama ben sanmıyorumkı esın gelsın kızımı ver desın.cek gıt demıs zaten..anca sana zorluk cıksın dıe bu yolu ızlerse ızler.dedgım gıbı bu yonde kararda talep edebılırsın dılekce verdıgın gun gıdıp hakımle konusup ızah edebılırsın durumunu.oda ogun karar verıp ımzalayabılır bıle.bırde maasınızın asgarıden gosterılmesı pek bısı degıstırmez esınız ben daha cok kazanıyorum ıddasında bulunursa kı sanam cunku verıcegı nafaka mıktarıda degısebılır.gereklı goruyorsan eger maas yazısıda ısteyebılırsın ıs yerınden sıkıntı cıkarmazlarmıs zaten.

cnm.... artık yeni yasalara göre (2 hafta önce tv de izledim...) bayana şahit gerekmemekte şiddet olaylarında bildiğim kadarıyla........

Eşiniz adam olamamışlardan anlaşılan.
Yazık kimbilir yaşı kaç ama adı adam diil işte üzüldüm..
Ağzında küfür elinde sopa bu adamdan hayır gelmezki sana...

Çocuğunuda direk sana verirler hiç merak etme.
Sana mesajda felan yazıyosa böyle küfürler felan mesajları sakla silme kanıtın olur mahkemede hem.

Allah bildiği gibi yapsın onu.
Sende lütfen daha fazla onunla eş olupta kendini daha fazla önemsememezlik yapma.
Sen bir kadınsın en önemlisi annesin.
Evladın için dik durmalısın kendine saygılı olup ayrılmalısın...

cnm.... artık yeni yasalara göre (2 hafta önce tv de izledim...) bayana şahit gerekmemekte şiddet olaylarında bildiğim kadarıyla........

kanun henuz grmedı yururluge..ancak zaten kadının sozu uzerıne hareket edılmekte cunku hakım gorus kadının kendını kucuk dusurmıcegı lekelemeyecegı yonunde.dava cekısmelı oldugunda hakım takdıren sahıt dınleme yonunde hareket edıyor.bazı hakımlerse usulen dınleyıp kararlarını magdurun beyanına gore verıyor. zaten durumunuz acıkca anlasılacaktır hakım tarafından.

Slm,,size tekrar yazıyorum..anlatacaklarım karşısında sizde çok şaşıracaksınız..bende çok şaşıyor ve hala burda olmamdan dolayı kendime çok kızıyorum.ne kadar cesaretsiz bir insanım ben..kendimi ezdirmeye devam ediyorum..eşimle aramız ara ara güzel..daha doğrusu o sinirli olmadığı zaman hep güzel..kontrol edemediği bir sinir mekanızması var.nasıl çözücez bilemiyorum..empati kuramıyor..değişik bir kişiliğe büründü..benim sevdiğim adam gitti..nasıl evlendim dediğim bir adam geldi..özellikle çocuğumuz doğduktan sonra başladı bu durum..ben güzel ve çekici bir bayanım..etrafımda evli olamama rağmen takılan vs.çok oldu..ama ben o yapıda biri değilim...ben bir kadınım,insan sevilmek istiyor,güzel bir söz,bir dokunuş..diymi ama..bizimki dur dokunma,ay tamam,öpme...gecen gün bri yere gittik ailesiyle...kızımında wc sorunu oldu ogün,yanımdaki bezler yetmedi..bez alalım dedik..kıyamet koptu,özür dileyerek sizden bana kıçınımı gezdirmeye geliyon sen,fazla niye almıyosun,bundan sonra beraber gelmek yok,git nereye gidersen babanın evine mi gitcen git.seni bilmem ne.annesiyle babası sus oğlum,ayıp,terbiyesizlik yapma.bizim ki hala konuşuyor annesine bağrıyor sus diye.ben ağzımı açamadım. Açsam ağlıcam çünkü..babası en sonunda bir bağırdı sus sus diyorsun,kendin sus önce dedi..1 hafta konuşmadım.insan gelip derki ne bileyim bişeyler der gönlümü almak için..babası ve annesi hala kırgın ona konuşmuyorlar..bu pazar günü oturuyoruz,bişey sorudu bana geç cvp verdim,kumandayı attı bana.ne yapıyorsun sen hastamısın,bu nasıl bir hareket dedim,küçük zigon sahpaların en ufağını fırlattı.bacağıma geldi ve mosmor geziyorum halen.hoş fotoğrafını çektim ayağımın.saklıyorum fotoyu..ben ağladım falan,çocukta ağladı..kayınvalidemlere gidecektim,çocuğum gitmek istemedi.kaldem evde..annesine anlattım bunu tabi..bilsinler oğullarının ne olduğunu.kadın uyuyamıyor bu durumlar yüzünden.bende aynıyım.sorun ne,istediğini ne,bu sinir ve sabırsızlık niye.gel bak ayağıma ne yaptın diyorum,öl geber umrumda değil dedi bana.bugün iyi,yarın asabi,anlayamıyorum..o hala şükretmeli ki yanındayım hala...ama inanın çok sıkıldım,böyle hayat mı olur,isyanda etmek istemiyorum allahımın gücüne gitmesin diye,bir bildiği vardır diye,sabrediyorum.ama ben benden gidiyorum,gençliğim ölüyor,ziyan oluyorum..halbuki daha farklı olabilirdi..

Slm,,size tekrar yazıyorum..anlatacaklarım karşısında sizde çok şaşıracaksınız..bende çok şaşıyor ve hala burda olmamdan dolayı kendime çok kızıyorum.ne kadar cesaretsiz bir insanım ben..kendimi ezdirmeye devam ediyorum..eşimle aramız ara ara güzel..daha doğrusu o sinirli olmadığı zaman hep güzel..kontrol edemediği bir sinir mekanızması var.nasıl çözücez bilemiyorum..empati kuramıyor..değişik bir kişiliğe büründü..benim sevdiğim adam gitti..nasıl evlendim dediğim bir adam geldi..özellikle çocuğumuz doğduktan sonra başladı bu durum..ben güzel ve çekici bir bayanım..etrafımda evli olamama rağmen takılan vs.çok oldu..ama ben o yapıda biri değilim...ben bir kadınım,insan sevilmek istiyor,güzel bir söz,bir dokunuş..diymi ama..bizimki dur dokunma,ay tamam,öpme...gecen gün bri yere gittik ailesiyle...kızımında wc sorunu oldu ogün,yanımdaki bezler yetmedi..bez alalım dedik..kıyamet koptu,özür dileyerek sizden bana kıçınımı gezdirmeye geliyon sen,fazla niye almıyosun,bundan sonra beraber gelmek yok,git nereye gidersen babanın evine mi gitcen git.seni bilmem ne.annesiyle babası sus oğlum,ayıp,terbiyesizlik yapma.bizim ki hala konuşuyor annesine bağrıyor sus diye.ben ağzımı açamadım. Açsam ağlıcam çünkü..babası en sonunda bir bağırdı sus sus diyorsun,kendin sus önce dedi..1 hafta konuşmadım.insan gelip derki ne bileyim bişeyler der gönlümü almak için..babası ve annesi hala kırgın ona konuşmuyorlar..bu pazar günü oturuyoruz,bişey sorudu bana geç cvp verdim,kumandayı attı bana.ne yapıyorsun sen hastamısın,bu nasıl bir hareket dedim,küçük zigon sahpaların en ufağını fırlattı.bacağıma geldi ve mosmor geziyorum halen.hoş fotoğrafını çektim ayağımın.saklıyorum fotoyu..ben ağladım falan,çocukta ağladı..kayınvalidemlere gidecektim,çocuğum gitmek istemedi.kaldem evde..annesine anlattım bunu tabi..bilsinler oğullarının ne olduğunu.kadın uyuyamıyor bu durumlar yüzünden.bende aynıyım.sorun ne,istediğini ne,bu sinir ve sabırsızlık niye.gel bak ayağıma ne yaptın diyorum,öl geber umrumda değil dedi bana.bugün iyi,yarın asabi,anlayamıyorum..o hala şükretmeli ki yanındayım hala...ama inanın çok sıkıldım,böyle hayat mı olur,isyanda etmek istemiyorum allahımın gücüne gitmesin diye,bir bildiği vardır diye,sabrediyorum.ama ben benden gidiyorum,gençliğim ölüyor,ziyan oluyorum..halbuki daha farklı olabilirdi..

kendin ve çocuğun için yapabileceğin en fedakarca davranış boşanmak olur canım ....
biliyorum bocalıyorsun bu kadar kolay olmamalı diyorsun kendince,alışmış olduğun kurulu düzenden sıyrılıp gitmenin kolay olmayacağını düşünüyorsun eminim ama bunu bir cesaretle yaptığında geriye dönüp baktığında iyi ki yapmışım diyeceksin....
sen kendine önem vermessen kimsenin sana önem vermesini bekleyemessin..
.

bacağındaki morluğu raporla belgele ama eşine söyleme. onca lafından sonra haftasonu sürprizi bana tuhaf geldi. içine korku düşürmeyi istemem ama dikkatli ol bence.

canim durumuna cok üzüldüm ilk msja bakarak yaziyorum konunun devamini okumadim ama bence direk bosanma davasi acma cünkü zamaninda severek evlenmissiniz bence sen kizini al biraz uzaklas nereye gidebiliyorsan git uzak olsun istersen haberde verme

belki yoklugunda kiymetini anlar ve degisir he baktinki degismedi hala ayni ozaman bu evlilik bitmeli ama öncebi uzaklas belki yaptiklarindan pisman olur

cok üzülüyorum böyle zamaninda cok sevip evlenip sonradan degisip yuvayi yikanlara cünkü bende korkuyorum ya birgünü emrede degisirse naparim diye

ama hemen yikma evliligi baktin hic umrunda degilsin adamin ozaman yol ver derim eslik yapmayana esde olunmaz

Back
X