Esimden dayak yedim .. :( ne yapacagimi bilmiyorum :(

Saygı yok vicdan yok daha ne yapmalıyım diye mi soruyorsunuz Allah aşkına dayak ye otur yarın çocuğun doğsun ona da el kaldırsın bunun cevabını mı bekliyorsun bizden cidden soruyorum ? Sizinde cümleleriniz çok saygısızca eşinizde tamamen vicdansız acımasız biri darp raporu alın dava açın ve boşanın.

Bu adamin derdi neymis sanki dusmana saldirir gibi saldirmis niye bu hale gelmis onu anlamadim.
Ne yapacagin konusu ise darp raporu al hemen sakin bunu sineye cekme mutlaka devami gelir.bir kadina heleki hamile bir kadina el kaldiran erkegin elleri kirilsin.

Hemen polisi arayıp şikayetçi olamazsan darp raporu alamazsan yazık o bebeğe.

Doğsada güçlü bir annesi olmayacak.

Aldatmıyor diye boşanmayıp o Aileye bebek dünyaya getirirsen bebeğin bile nefret edecek niye doğdum ben diye.

Yapabilecekleriniz belli darp raporu almak dava acmicaksaniz bile bence alin tabi boyle bir sans varsa cunki esiniz merhametli bir insan degil ki yarin obur gun ne yasicaginiz muamma ama bence dava da acin
Bunlari yapmak istemezseniz ailenizle iletisime gecin aile buyukleri mutlaka bilmeli yoksa sonu gelmez
Ya da hicbisey yapmadan boyle yasicaksiniz
Baska pek secenek kalmiyor ama durumunuz zor hamileyken dovulmek yapilabilecek en kotu sey bence
Allah yardimciniz olsun

gıdın darp raporu alın, ve bosanın bence...
sebepsız ofke nobetı gecırıyor ve sıze sıddet uyguluyorsa bu adamın hamurunda öküzlük var demektir...
o evde onunla durdugunuz kabahat...

Cok odun adam duydum normalde siddet yanlisi ama hamileyken fiske vurmayan .Bu da yrni cikti. Normal degil bak adam gibi dusun sen . Cocugu istemedi de düşsün diye mi yapti yoksa sana ozel garezi mi bilmiyorum ama cok buyuk bir sorun adam tokat falan atmamis boldigin dovmus ve hicte pisman degil sabah gene yapio ben fena oldum burdan

aldatınca boşanılır,eve geç gelince boşanılır,yalan söylenildiğinde boşanılır ama "dayak" olunca boşanılmaz ,ne olacak 3-5 morluk,tekme tokat yerde sürüme..
ne olacak ki bacım,bebeğine falan birşey olduysa ya da düşerse falan bişey olmaz.yeter ki üstte yazdıklarım olmasın mazallah aladatırsa falan o fena işte..

Z zorkiz

Bir önceki konunu şimdi okudum . İki konu birbiri ile çok bağlantılı bence .

Eşin Dr.Jeykll değilse , sabah başka akşam başka bir kişilik bölünmesi yaşamıyorsa ... birden eve gelip surat asıyorsa ... seni yedi düvelden sorup araştıran , evli olduğun halde senin aşkından ölen , seni 10 yılda geçse bekleyecek olan eski nişanlından haberdar olmuştur . Öyle sebebsiz yere annenden de nefret etmiyordur eşin , annen şuan da saçma sapan bir şekilde eski nişanlınla aranda köprü. Sen evde en ufak bir mutsuzluk yaşasan sana hemen ballandıra ballandıra eski nişanlı anlatan bir kadın iyi niyetli olamaz .

Evet eşin berbat işler yapmış , vurmak ... sürüklemek .. hem sana hem bebeğine zarar gelmesini umursamamak ve üstüne ikinize de beddua etmek . Bu işin kolay kısmı , alırsın darp raporunu verirsin savcılığa boşanırsın .

Ben işin orasında değilim . Adamın içindeki bu canavarı el birliği ile çıkartıyorsunuz bence .
Aklından hiç sağlıklı şeyler geçmiyor onun şuan. Eski nişanlınla hala görüştüğünü hatta çocuğun nişanlınla birlikteliğinden olduğunu bile kuruyor olabilir . Belki ıspatlamak için bekliyor aklı sıra . O süreçte de bazen yoktur bir şey diyerek sana karşı iyi oluyor , bazen yine aklına bir şey takılıyor ve agresifleşiyor .

Ha ayrıca eşin kadar sende bebeğini düşünmüyorsun . O şiddet uyguluyor , sen şiddetten kaçmıyor bir de üzerine yürüyorsun . Doğarsa bebeğin için üzüldüm .

Eski nişanlına gelince ruh hastası olduğunu düşünüyorum . Evlenmiş bir kadını adım adım izlemek , annesiyke iletişime geçip sürekli ağlamak ...

Annende baştan sona hatalı .

Yani demem o ki ; bu hikayede doğru kişi yok . Hepiniz saçma sapan işler içindesiniz . Ha noktayı tavizi zor şiddetle koyduğu için , şuan tüm oklar eşinde .

O adamın bildiği , şüphelendiği şeyler var . Dikkat edin .

Bence konu sahibi bu yorumları okuyup gülüyor. Bana fake geldi.

Eğer gerçekse de şimdi darp raporu almaya gitmiştir. Yazmıyor bir süredir.

bu adam dengesiz ruh halındeüya ikizler yada terazi diye düşündüm,en nefret ettiğim insan tipi gelgitli dengesiz insnalar,nasıl çektin,bekarken görmedınmı,en tehlikeli tiplerrr bir anı bir anına uymayan ınsnalar,lütfen sebep arayıp admaı aklamya çalışma,kaççççç derhal kaçççççç

Sen hala orda duruyor musun?

Sordum oyle bisey yok bunu surekli yapar. Cok iyiykrn mutluyken aniden yuzu duser surat asar bende surekli neyin var diye sorarim sonuc hep boyle biter.
Birincisi hep böyle şeyler yaşadığın bi adamdan hamile kalmamalıydın ama olanla ölene çare yok olmuş bi kere eşinden ayrılman en mantıklısı

İkincisi eşin eski nişanlın hakkındaki konunun görmüş ya da bu konuyu paylaştığın birinden duymuş olabilir mi ?bazı erkekler hiçbişi olmasa bile böyle şeyleri kaldıramaz

gereken yorumlar yapılmış bana sadece afiyet olsun demek kalmış

Bence sen doğru düşünüp doğru hareket edemiyorsun. İstiyorsun ki pişman olsun üzüldüm sana kendini affettirsin. Halbuki bunları yapsa bile senin bu işi bitirecek dirayete sahip olman lazımdi. Ama adam Özür dilemedigi halde yine de bitiremiyorsun.

1 gece önce kapıyı kilitlediği anda polisi cagiracaktin.

Şimdi millet yazmıştır ne yapman gerekecegini zaten. Ama onlari yap artık bir zahmet.

Abovvv konu sahibi eski nişanlısıni unutamayan konuyu yazan ise. Söyleyelim sen bu adamdan boşan. Bebek ise zaten ne sen ne de esin istemiyor anladigim kadariyla çünkü düşürmek için elinizden geleni yapmissiniz

Herkes ayni seyi soyluyor, aklin yolu bir. Darp raporu al sikayetci ol. O herifi bosa. Bence bu kafayla o cocugu da dogurma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…