Esimden dayak yedim .. :( ne yapacagimi bilmiyorum :(

darp raporıı al ve çocuğuna bela okuyan o adamı boşa.
sizde dayak diyip gitmiş gel bidaha vur demişsiniz resmen o ş.....e

Kocan büyük ihtimal bi şekilde o eski nişanlı mevzusunu duydu. Eski nişanlın kocana ulaşıp asılsız şeyler söylemiş olabilir. İşte hala görüşüyoruz o bebek benden vs vs gibi şeyler. Olay da bundan gelişmiş olabilir diye düşünüyorum.

Arkadaslar eski nisanlim olayini esim zaten biliyor. Yani soyle biliyor onun beni hala sevdigini ve istedigini. Geri dondum desem kabul edecegini biliyor. Sadece annemin konustugunu bilmiyordu bilse de bisey degismez .
Bebek konusunda falan asla oyle bi suphesi yok. Eski nisanlim bizden 15 saat uzaklikta bi sehirde yasiyor. Ve esim aldatmayacagimi bilir onu sevmedigimi de bilir bazen eskilerden konusurdum ben onu nefretle anlatirdim o dinlerdi .. gercekten eski nisanlimla konunun alakasi yok.

Eve gec gelme aldatma yok demissiniz. Dayaktan otesi varmi adam seni yerlerde suruklemis. Hala niye ordasin gercekten merak ediyorum

hemen gidip darp raporu almalısın şimdi kullanmasan da al mutlaka sonra cok ama cok pişman olursun
hamile kadını dovebilcek bi hayvan sonradan cok da onemsiomus gibi veveğini almayla tehdit eder bu rapor olursa alamaz bebeği

Darp raporu aldigimda sikayetci olmus oluyorum degil mi . Sikayetci olmadan rapor almam mumkun degil mi bosanma mahkemesinde kanit olur
yo ille şikayetci olmak zorunda değilsin
al darp raporunu
ayrıca nie hala korkkuon şikayetci olmaktan
ben olsam surundururdum
merak etme şikayetci olsan da adama pek bişi olmuo
ay bi hamilelik var insanlık dısı bı kocanız var farkındamısınız

yapacak bir şey yok... illa öldürmesini bekleme çık git işte bak bebişinle hayatına....

Hic düşünme hemen ayril git basta rapor al yemin ederim Allahin belası kocan asla değişmez çocuğun oldumu onunda piskolojisini bozma yasadim biliyorum nerdr oturuyosun cnm

Madem bu herifin cocugubu tasimak istemiyordun önceden de dayaK yiyormussun niye korunmadin?

Simdi ne yapcan peki bosancanmi sevgili kocisinden?

Yoldayim arkadaslar rapor almaya gidiyorum
En doğru kararı vermişsin canım. Kaç aylık hamilesin ? Yasal sınırlar içinde ise aldır çocuğu.
Acaba geçen açtığın konuyu mu okudu eşin ve bi anda değişti sevgisi ? Hani orada sanırım evliligini sorgulamistin biraz dogru mu yaptim diye

aslında erkek eve morali bozuk geldiği zamanlarda üzerine çok gitmemek lazım. ben eşime sorarım birşey yok dediğinde hiç üstelemem kendiliğinden düzelir benle alakalı olmaz genelde..
sen başta çok ısrarcı olmuşsun yani bu olaya yön veren sen olmuşsun.bıraksaydın ne üsteliyorsunki.. sonrası zaten tam bir rezalet orası hakkında birşey yazamıycam ama çok kötü olmuş

Sen ne dediğinin farkında mısın?Bebeği aldırda ne demek.İsteyip olmayan milyonlarca insan varken.Her boşanan öldürsün çocuğunu o zman değişen bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…