Kızlar maalesef ki utanarak söylüyorum kendimi çok özgüvensiz ve aşağılık hissediyorum. Şuanda ne yapacağımı hiç bilmiyorum beynim durmuş gibi. Eşim olacak kişi ailesine hizmette bulunmuyorum diye içinde biriktiriyor ve bugün olanlar oldu. Kendisini okutmamışlar zamanında ama kardeşini üniversiteye yolluyorlar şehir dışına .orda yapamayacağını anlayıp dersleri zormuş birkaç ay sonra bıraktı okulu . Birdahaki sene tekrar başka üniversiteye yazdırdılar .Bir işte çalışmıyor bu arada erkek kardeşi. Her gün dışarıdan yemek yiyor ailesinin parasını çarçur ediyor . Ben çalışmam sevmiyorum diyor üniversiteye de ortam için gidiyorum sırf diyor .Ama eşimi ailesi küçük yaşta işe vermişler bunların acısı şuan benden çıkıyor . Kendisi okuyamamış önceden çünkü hep ailesinin banka borçlarını ödemek zorunda kalmış . Eşim denecek kişi Kendisi anlatırdı ailemin borcunu ödemekten param kalmadığı için çoğu zaman işyerinden eve yürüyerek dönerdim otobüse binemezdim neler çektim ben diye. Ailesine karşı hiç sesi çıkmaz onlar ne derlerse onu yapar. Şimdide Ailesi ,benim evlerine gidip iş yapmamı yemek yapmamı söylüyormuş. Bir arada çocuk yapmayın çalışın ev alın sakın çocuk falan yok diyorlardı. Eşim o yüzden hiç çocuk istemiyor.6 senedir evliyim . Çocuk istediğimi yaşımızın geçtiğini söylediğimde millet 45 yaşında yapıyor diyor .yaşımız geçmez her zaman olur çocuk diyor.Ben üniversite mezunuyum. Aramızda eğitim farkı olmasına rağmen sorun etmemiştim ama ailesi hiç beni beğenmez neden daha fazla okumamışım onu söyleyip dururlardı yüzüme.Ne beni saydırabildi ailesinde ne de kendini zaten .beni tekme atarak dövdü bugün dolu çünkü . Ben gidip ailesinin yemeğini yapmıyorum çünkü .istedikleri gibi bir gelin değilim . Kavga burdan çıktı. Onlara yapamadığını içinde biriktirip benden çıkarıyor . Kesinlikle ayrılıcam