Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemlee gidicem dediğim gün iş yerime geldi çiçek almış özür diledi ...benim canımı ne kadar yaktıgından haberi bile yokmuş kollarımdaki morlukları görünce çok şaşırdı bana bu kadar zarar verdigini farkında değilmiş...yani o an barışmak durumunda kaldım ama içim çok üzgün kafam karışık üstelik 2 ay sonra çocuk yapmayı düşünüyorduk o hala düşünüyor bende istiyorum ama bu olaylardan sonra ne yapcam bilmiyorum çok üzülüyorum ...yani gelecege karamsar bakıyorum
DÜŞÜncelerİnİzİ paylaŞtıgınız İÇİn teŞekkÜrler
merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım.. durumumu ailemle de konuşamadığım için (annemle babam da boşanma aşamasında, babamla yıllardır konuşmuyorum) için buraya yazmaya karar verdim. 10 aylık evliyim ve eşimden dayak yedim ve boşanmaya karar verdim.ona da söyledim o da tamam dedi özür diledi bi de.. ama ben bu utancı daha fazla taşıyamayacam.. çok yakın bir arkadaşıma durumu anlattım o da yeni evlisin düşün dedi ama ben ayrılıktan başka birşey düşünemiyorum. yanlış mı yapıyorum sizce..
. Hemen ilk kavgada ya da dayakta boşanmak, daha inşa halindeki kalenin dibine dinamit koymaktan farksızdır.
Ancak boşanmak bir çare değil.
pardon benim anlamadığım nokta şu: burda o kalenin altına dinamiti koyan dayak atan koca mı oluyor yoksa dayağa göz yummayıp boşanma kararı alan kadın mı?
adam düşünmüş mü evliliğini de madur olan taraf düşünecek?
boşanmak neye çare değil?
boşanacak kurtulcak.
çocuğu da yok.
kendi kararı kendisine kalmış sonuçta ama boşanmak da gayet güzel bir çare.
konu sahibi iş güç sahibi kendi ayakları üzerinde durabilen birisi.
kusura bakmayın sz dayak yiyip kendi tabirinizle 'eşeklik yaptı affedim gitsin boşanıp napcam' mantığında olabilirsiniz ama bu bayanın işi gücü var.
kimseye muhtaç da değil.
insanlar mutlu olmak için evlenir evlenmiş olmak için değil.
insanlar çocuklarına vurmaya kıyamıyorken elin oğlu gelip bayanın ağzını yüzünü morartsın, sonra da yaptı bi eşeklik diyip geçsin mi bu insan?
szn gbi düşünen ebeveynler yuzunden dayak yiyen kadınlar ayrılıp evlerine dönemiyorlar işte.
çok merak ediyorum kendi kızınız olsa da yaptı bi eşeklik kocandır döver de sever de mi diyecektnz?
bu mantıkla onu yaparsıınız çünkü.
Saygıdeğer arkadaşım, bekar ve öğrenci olduğunuzu gördüm. Sizin yaşlarınızda biz de öyle düşünüyorduk. Hemen herşeye fevri bir davranış gösterirdik.
Öncelikle kocamdan bir fiske bile yemedeğimi belirtmek isterim. Hiçbir zaman da yemeyeceğim garantidir. Şiddeti sırf dayakta aramamak da gereklidir.
Sanırım yazdıklarımı tam okumadan yazmışsın, ben boşanma demedim. Evlilik çok zahmetli, meşakkatli ve kutsal bir kurumdur. Kurulması öyle zordur ki, yıkılması bir kelimeye bakmaz. İleride anlayacağını düşünüyorum. Kangren olan kolu doktorlar elbette keser, ama önce ilaç ile tedavi ederler. Baktılar kurtarılamayacak durumda, o zaman son çare kesilir.
Dediğim gibi, boşanma demedim. Hakimden "ayrılık kararı" vermesini istedim. Bu süre zarfında, koca karısına belirli bir mesafeden fazla yaklaşamaz. İki tarafın da düşünmesi için zamanı olur. Süre bitip, ikinci duruşmaya çıkınca da ister boşanır, ister devam ederler. Hakimden ek olarak, taksirli taraf için de "tedavi hükmü" istenebilir.
Sevgiler.,
Not: Benim kızım yok, oğlum olacak inşallah. Ve oğlum karısına bir gün el kaldırırsa, canına okuyacağımdan emin olabilirsin. Zira benim k.validem kocam bana bağırdı diye oğlunun canına okumuştu.
Saygıdeğer arkadaşım, bekar ve öğrenci olduğunuzu gördüm. Sizin yaşlarınızda biz de öyle düşünüyorduk. Hemen herşeye fevri bir davranış gösterirdik.
Öncelikle kocamdan bir fiske bile yemedeğimi belirtmek isterim. Hiçbir zaman da yemeyeceğim garantidir. Şiddeti sırf dayakta aramamak da gereklidir.
Sanırım yazdıklarımı tam okumadan yazmışsın, ben boşanma demedim. Evlilik çok zahmetli, meşakkatli ve kutsal bir kurumdur. Kurulması öyle zordur ki, yıkılması bir kelimeye bakmaz. İleride anlayacağını düşünüyorum. Kangren olan kolu doktorlar elbette keser, ama önce ilaç ile tedavi ederler. Baktılar kurtarılamayacak durumda, o zaman son çare kesilir.
Dediğim gibi, boşanma demedim. Hakimden "ayrılık kararı" vermesini istedim. Bu süre zarfında, koca karısına belirli bir mesafeden fazla yaklaşamaz. İki tarafın da düşünmesi için zamanı olur. Süre bitip, ikinci duruşmaya çıkınca da ister boşanır, ister devam ederler. Hakimden ek olarak, taksirli taraf için de "tedavi hükmü" istenebilir.
Sevgiler.,
Not: Benim kızım yok, oğlum olacak inşallah. Ve oğlum karısına bir gün el kaldırırsa, canına okuyacağımdan emin olabilirsin. Zira benim k.validem kocam bana bağırdı diye oğlunun canına okumuştu.
bak cnm aynı dertten bende muzdaribim öle dayak atmaz zamanla geçer demeyin sakın
ben 2 yılllık evliyim 25 yaşındayım hala kesilmesini bekliyorum ama hala geçmiyor yine dayak hep dayak....
tavsiyem başta nasıl taviz verirseniz öle devam eder ben çekiyorum katlanıyorum siz yapmayın benim düştüğüm hatayı yapmayın....