Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benım yorumum hem konu sahıbıne hem de esınden dayak yıyen dıger arkadaslarımın hepsıne
cogunuzun meslegı var kendı ayaklarınız uzerınde durabılıyosunuz kımseye muhtac degılsınız meslegı olmayanlarda elbet bı meslek edınebılırler kendılerını gecındrebılırler
allah bıze bosuna akıl vermemıs ıstenırse herseyın ustesınden gelınebılır
ozaman bu ezıyetlerı cekerek neden hem kendınıze olan saygınızı guvenınızı yıtırıyosunuz hem de fızıksel sıddete maruz kalıyosunuz?
nıye sureklı kadınlar ezılıyo dıyoruz ya bunun cevabı o kadar basıt kı..
kadınlarımız ne yazıkkı toplumumuzda hala erkeklerden sonra gelıyo bunu durumu degıstrcegımıze daha da ezdırıyoruz kendımızı.baskalarının bızı dayakla korkutmayla ruhsal sıddetle sındırmesıne ızın verıyoruz.onlara muhtacmısız gıbı davranıyoruz
sız bı cekın bakalım restı o zaman gorun kımse sızın onunuzde durabılıyo mu?bı defa kararlı olun sız ezın onları gorun ne kadar guclu bı kadına donustugunuzu..aslında donusmuyosunuz bu zaten sızın ıcınızde var ama cevresel faktorler yuzunden hep bastırılmıs durumda
benım ablam da bosandı.ogretmen ve bı tane dunyalar guzel kızı var 2 yasında.5-6 ay oldu bosanalı.o fızıksel sıddet gormuyodu ama sözlü sıddet goruyodu ve kendıne olan saygısını kaybetmeye basladıgında bu ısı bıtırdı.
suan nasıl bılıyo musunuz?kendını o kadar ıyı bılıyokı..kızı sevgı dolu bı ortamda yetısıyo.kendısı cok rahatladı.ve oyle guclendı kı hayran oluyorum ona.bakıslarından bıle anlayabılıyorum artık onun ne kadar guclu bı kadın oldugunu..
ıyı dusunun bayanlar.ben bekarım ve daha yasımda 22.bılmıyorum soyledıklerım sıze mantıklı gelır mı umarım hepınız cok mutlu olursunuz.tek ıstegım ruhsal ve fızıksel olarak saglıklı bı hayat gecrmenız ve eger cocugunuz varsa onu o negatıf enerjıden ıbaret ortamdan kurtarmanız...
annemlee gidicem dediğim gün iş yerime geldi çiçek almış özür diledi ...benim canımı ne kadar yaktıgından haberi bile yokmuş kollarımdaki morlukları görünce çok şaşırdı bana bu kadar zarar verdigini farkında değilmiş...yani o an barışmak durumunda kaldım ama içim çok üzgün kafam karışık üstelik 2 ay sonra çocuk yapmayı düşünüyorduk o hala düşünüyor bende istiyorum ama bu olaylardan sonra ne yapcam bilmiyorum çok üzülüyorum ...yani gelecege karamsar bakıyorum
Bu anlattıklarınız sizin basınızdan mı gecti?bir kez dayak yemekle bosanilmaz....bence iyi düsün...
evliligi bitirebilecek daha neler var neler....
misal sürekli her iki üc günde bir kocanin kadina, kadinin sirf sordugu soruyu erkek begenmedigi icin, dayak atmasi (soru sormak yazak),
sokaklarda baskalarinin yaninda dayak itmek rezil etmek, baskalarinin yaninda hakli olmadigi halde asaglamak ve küfür, erkegin kendi annesinin yaninda kadina tecavüze kalkmasi, ve annesinin bu olayin hosuna gidip gülmesi, ilk kez gittiginiz bi sehirde sizi bi odaya hapis edip geilp gidip dövmesi...ve bunun gibi bi sürü insanlik disi olaylar..
Allah korusun hepimizi...
beni Allah fazla korumadi evliligim süresince ama olsun ondada vardir bi hayir.. Allah'im bilir......simdi daha bi iyi hayat umut ediyorum...
böyle konuları okudukça nefret ediyorum erkeklerden.
sadece aciz bir insan kendisinden güçsüz birine vurabilir.
buyuk konuşmak istemiyorum ama ben boşanırdım sanırım.
bana vuran elleri nasıl tutarım bir daha?
nasıl o adamın(!) yanına yatarım.
çocuğunuz yokken, mesleğiniz varken nedir kendinize bu eziyetin sebebi?
sze zarar veren eşiniz değil sizsiniz.
Bu anlattıklarınız sizin basınızdan mı gecti?
evet öyle oldu malesef!