eşimden eşimin ailesinden nefret ediyorum !!!

Dayakçı babayla mı büyüsün evladın canım yazık sana da çocuğuna da...
Şu dünyaya 1 kez geliyoruz iyi düşün düzelmiyorsa zorlama.
Ailen ne diyor duruma ?

Dayak yediğin evde bian bile durma. Çocuğun olunca da dövecek. Evladın bunlara hep şahit olacak. Topla bavulunu kalk git. Yoksa daha çokkkkk yersin.

Seni tebrik ederim cocugunu cok düsünüyorsun gercekten
Dayak atan bir Adamla büyütmeye devam et sen...

Allah askina bu ne saygisizlik dayaklar ailesinin yaninda asagilamalar falan milletin soyledigi lafa katilmalar.... Niye katlanıyorsun... USTUNE MI KALDIN AFFEDERSIN??? Kendine saygin olsun ayrill..

Çocuk bahanesinin arkasına siginmayin lütfen o huzursuz evde büyüyünce çocuk tamamlanmış olarakmi büyüyecek ben huzursuz ve sagliksiz giden bi ailede büyümüş biri olarak hala anneme boşan diyorum onun mutsuzluğu babamın kendi hayatini yaşayıp bizi unursamamasi sinirlerimi alt üst ediyor şuan dayak yok ama dayak olsaydı babamı gözümü kırpmadan yok ederdim demem şu ki şiddetle büyüyünce daha mı iyi bunun cevabını siz verin ha göz dağı verin en başta baktiniz düzelecek o zaman ikinci şans ama duzelmiyosa çare tekmeyi basmak

Bacim esinin ailesine karsi mesafe koy ne soylerlerse duyma bos ver sureklide gitme onlara yakin olanlardanda uzak dur ve hic bir zaman kocanin yaninda ailesine dil uzatma yani akilli ol cikar onlarin ruhunu evinden mecburmusun adlarini anmaya esinin huyunu biliyosun sabir et bnce fena ol her laf birden denmez ilerki zamanlarda da soyleyebilirsin esine simdi desen ne fayda eder hele bi kac yil gecsin oyle yavas yavas tabi dusman et demiyorum ama hatalarini esinin yuzune vurma erkek sonucta ...

Şıp diye yapıyorlar ki o bebeleri,
kimse boşan demesin.
Ya da çocuğum için katlanıyorum, çok iyi baba falan filan diyebilsinler.
İlerde de çocuklarım için katlandım şu bu.
Offf şu dayak, şiddet konularına da bir kısıtlama filan gelsin ya.
Dayakçı biri insan olamaz ki , iyi baba olsun.
Boşanmayacaksanız da dayak yemeyin lütfen, bari bunun önünü kesmeye çalışın.

Hemen 1 yilda cocuk olmus keske bekleseydin biraz dayak varsa bosanmalisin napicaksin omrun boyunca yiyip dayagi oturcakmisin bu adam degisirmi allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…