- 30 Temmuz 2016
- 35
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sevda_masali2304
-
Daha önce nışandan ayrıldığım için kayınnam 3 günlük gelinken biz seni istemediydık dedi yüzüme karşıpekı neden ıstenmıyorsun bu cok onemlı
Haklısınız kocam ezdiği için ailesi bu kadar aşağlıyor beni.işin içinde dayak varsa o iş olmaz, çünkü ne sevgi vardır ne saygı, ailesine beni ezdiriyor demişsinde, zaten en başta bizzat seni ezen kocan yani... keşke ilk seneden çocuk yapmasaydın, bi tartsaydın adamı bi kaç sene...
Burda tek derdiniz kelime hataları mı hanimefendiHerkes yazılır ..herkez degil
Erkek annesiyim ama galiba bir erkek annesi olarak boşanmayada oğlumu ağlatmaya da cesaretim yokBabasız büyümesin diyor. Aferin konu sahibi aferin, babasız büyümesin. Dayak atan babayla büyüsün.
İleride on numara kadın satıcısı, tecavüzcü, katil en iyi ihtimalle karısını döven harika bir birey olur.
Kız mı yoksa, annesini örnek alsın. Dayak yesin sürekli çocuğum desin katlansın.
Şu an çok küçük masum yavrum hiç bişeyi anlamıyacak kadar küçük ya düzelirmi düşüncesi var düzelirde ailesinin aslında biz olduğunun farkına varırmı ilerde boşandığıma pişman olurmuyum bilmiyorum sadece herşeyden çok yoruldum yıprandım .Evet bebeginin yanında da dövünce eksik kalmaz bi yanı çok haklısın
Severek mi evlendiniz peki ?Daha önce nışandan ayrıldığım için kayınnam 3 günlük gelinken biz seni istemediydık dedi yüzüme karşı
Severek evlendik ama sevdiğim adamdan eser yok şimdi aslında evlenmek için ailesini ikna edecem diye kırk takla atan adam şimdi beni hiç sayıyor bir insan bu kadar cabuk nasıl değişir aklım almıyorSeverek mi evlendiniz peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?