eşimden eşimin ailesinden nefret ediyorum !!!

Ee basindan beri sana insan gibi davranmayip siddet uygulayan bir insan musvettesinden dusunmeden bir de cocuk yaparsan boyle kordugum olursun. Kusura bakma da bazen kimse degil insan kendine yapiyor. Neden cocuk yaptin? Sanki cocuktan sonra bu olaylar baslamista aman cocugum babasiz kalmasin diyorsun. Cocuk yaparsan, bu adam sana bu sekilde davrandigi icin ayrilmaya kalkarsan, cocugunun babasiz buyume ihtimali oldugu basindan belliydi. Simdi bu sanki bir anda basina gelmis bir felaket gibi konusuyorsun. Bence cocuktan once de ayrilmaya niyetin yoktu simdi de yok. Simdi arti bir de cocuk gibi bir bahanen var. Yazik dogacak cocuga.

Eee bizden ne istiyorsunuz tam olarak? Sizi savunmuyor,üstelik şiddet var. Çocuğu bahane edip boşanma fikrini de iteliyosunuz. Siz kendinizi böyle sindirmesine müsaade ederseniz ne konuda yardımcı olucaz? Bence siz önce mantıklı şekilde bir düşünün. Sorunlu bir nişanlılık ve evlilik,ailevi problemler,şiddet... Tüm bunlara rağmen 1 yıllık evlilikte hemen çocuk da doğurmuşsun büyük ihtimal çocuk her şeyi düzeltir diye. Biz yapılması gerekeni söyledik karar sizin.

Yok sevdiğinden dovmustur canım o bizimki de aynı şeyi soyluyodu da hiç yabancı gelmedi bu durum

Daha evlendi 1 yıl olmuş birde bebek haa?? Zaten evlenmeden önce istenmiyormussunuz niye beni istemiyorlar diye yaygara yapiyorsunuz ki belli sizi asla istemeyecekler. Boşverin onları siz önünüze bakın kocanizin ailesi hakkında sanki onlar hiç yokmuş gibi konusmayin kavga çıkmaz. Daha az muhatap olursunuz bir de bu ne acele bebek için ya. Çocuk olursa düzelir hersey diye dusunenlerden miydiniz? Hicbirsey duzelmedigi gibi daha da sarpa sarmış yazık olmuş.

çocuğunuzda ilerde içinde dayak ve kavga olan bir evliliği benimseyecek
eşiniz size böyle davrandıkça çocuğunuzda belki size kötü davranacak
darp raporunu alıp boşanın

Bence ortaokuldan itibaren okullarda aile planlaması diye bir ders olmalı.
Tüm.korunma yöntemleri tek tek anlatılmalı.
Bu derslerde çocuğun kocayı düzeltmek, evliliği kurtarmak ,sıkıcı hayatımıza renk getirmek vs. gibi abuk sabuk nedenlerle yapılmaması gerektiği öğretilmeli.
Evliliğin başında sorun varsa en az 1-2sene beklenmesi gerektiği falan iyice anlatılmalı.
Ortaokuldan üniversiteye kadar konulmalı bu dersler hatta türkçe matemakten bile daha fazla olmalı bence.

Ah su kendine guveni olmayan erkek modelleri niyr evlenirler bilmem.

O aileden uzaklasmadikca duzelmiyo bu modeller.
Tecrubeyle sabit.
Resti cekeceksiniz.

Ya size sahip cikacak adam gibi yada ailesinin dizinin dibinde oturacak.

Orta yolu bulamiyo bu modeller

Tek bildikleri olsun desinler demislerde noolmus?
Duyma,görme!
Sen kucuksun suscaksin!
Sen saygi goster onlar utansin(ne de utanirlar ya)

O modeller öyle bacim

Can'ım bende senin durumundayım bende yedi yıllık evliyim aynın şeyleri yaşıyorum sabrediyoruz ama biz yıpranıyoruz bende hep derim ben kendim öksüz anne babasız büyüdüm çocuklarım babasız buyumesin diyorum ama çok yıprandım kendini ezdirme Can'ım savunmanı yap dayak yesen dahi kendini ezdirme rabbim bizim durumumuzda olan herkese yardım etsin zor durum

Canim sabret tabi çocuk niye babasiz büyüsün yazık değil mi ona. Bak dövüyor amaaa evine bakıyor eminim çocuğa da harika bir babadir. Ne olacak sende dayan biraz.

Zaten seni kuşlar getirdi tövbe tövbe

Neden istenmedigin, şiddet gordugun bir evde kaliyorsun?

Cocugun nasil buyuyecek dusundun mu? Baba ismi yeter mi mutlu ve tam buyumesine?

Iyi dusunmelisin. Hayat zor. Böyle adam cekilmez

Allahım yaaa
böyle mahlukattan medet umuyorsun birde

beni savunmuyor,korumuyor ,mutlu etmiyor,

kendini sit alanı parkı gibi düşürme,bel bağlama,

sor bakalım çocuğuna senin böyle ezik bir şekilde böylesini çekmeni isteyecek mi?

Sizce surekli annesinin asagilandigini gorerek buyuyen bir cocuk nasil olur?
Ya babasi gibi ve ailesi gibi olur yada onalrsan nefret eden bir cocuk ve piskolojisi bozuk bir cocuk.

Ya sende niye kötülüyorsun adamın ailesini hiç bi erkek kabullenmez bunu sen söyledikçe tam tersi zıttına konuşur evet haklısın seni istememişler seni aşalamışlar sende görüşme görüşürsende mesafeli dvaran az git gel yanlış anlama ama eşini bu duruma sen getirmişin senin ailen bana onu dedi senin ailen böle şöle adam bunalmış yapma lütfen mantıklı düşün bak böle hiç bişi hal olmuyor eşin ailesine dha çok bağlanıyor görmezden gel az görüşürsende mesafeli ol . Lütfen arkadaşlar sizde hemen boşan demeyin belli ki arkadaş yuvasını yıkmak istemiyor bi çözüm arıyor bizde akıl verip tecrübelerimizi anlatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…