- Konu Sahibi Sevda_masali2304
-
Ee basindan beri sana insan gibi davranmayip siddet uygulayan bir insan musvettesinden dusunmeden bir de cocuk yaparsan boyle kordugum olursun. Kusura bakma da bazen kimse degil insan kendine yapiyor. Neden cocuk yaptin? Sanki cocuktan sonra bu olaylar baslamista aman cocugum babasiz kalmasin diyorsun. Cocuk yaparsan, bu adam sana bu sekilde davrandigi icin ayrilmaya kalkarsan, cocugunun babasiz buyume ihtimali oldugu basindan belliydi. Simdi bu sanki bir anda basina gelmis bir felaket gibi konusuyorsun. Bence cocuktan once de ayrilmaya niyetin yoktu simdi de yok. Simdi arti bir de cocuk gibi bir bahanen var. Yazik dogacak cocuga.evleneli bir yıl oldu ama eşimin ailesinden herkez yabancı bana herkez cephe almış durumda hiç biri ben istemedi zamanında hayla da istemiyolar ama benim salak kocam beni savunupda ben karımı istiyorum siz istemezseniz sevmezseniz sevmeyin diyemiyor benim karımı kimse ezemez aşağlayamaz demiyor hep ama hep ailesini tutuyor ailesi bana kötü bişey dedğinde niye öyle diyorsunuz karıma demiyor ama ben onun ailesyle ilgili kötü bişey desem sen kimsin de benim aileme öyle diyorsun diye çıkışıyor hemen bana zoruma giden de bu oluyor bir yıldır hep aileler yüzünden kavga ediyoruz ailesi yüzünden dayak yiyorum hep ama hep sabrediyorum bebeğimi babasız büyütmeyim büyüdüğünde bir tarafı eksik kalmasın babası yanında kalsın diye sabrediyorum ama dayanamıyorum artık her kavgamızda sürekli birileri oluyor rezil oluyorum dün yine kavga ettik bu seferde ev sahiplerine rezil olduk ben mutlu olmak için evlenmiştim mutlu olmak çok zormuş çok zor ..
Yok sevdiğinden dovmustur canım o bizimki de aynı şeyi soyluyodu da hiç yabancı gelmedi bu durumişin içinde dayak varsa o iş olmaz, çünkü ne sevgi vardır ne saygı, ailesine beni ezdiriyor demişsinde, zaten en başta bizzat seni ezen kocan yani... keşke ilk seneden çocuk yapmasaydın, bi tartsaydın adamı bi kaç sene...
Can'ım bende senin durumundayım bende yedi yıllık evliyim aynın şeyleri yaşıyorum sabrediyoruz ama biz yıpranıyoruz bende hep derim ben kendim öksüz anne babasız büyüdüm çocuklarım babasız buyumesin diyorum ama çok yıprandım kendini ezdirme Can'ım savunmanı yap dayak yesen dahi kendini ezdirme rabbim bizim durumumuzda olan herkese yardım etsin zor durumevleneli bir yıl oldu ama eşimin ailesinden herkez yabancı bana herkez cephe almış durumda hiç biri ben istemedi zamanında hayla da istemiyolar ama benim salak kocam beni savunupda ben karımı istiyorum siz istemezseniz sevmezseniz sevmeyin diyemiyor benim karımı kimse ezemez aşağlayamaz demiyor hep ama hep ailesini tutuyor ailesi bana kötü bişey dedğinde niye öyle diyorsunuz karıma demiyor ama ben onun ailesyle ilgili kötü bişey desem sen kimsin de benim aileme öyle diyorsun diye çıkışıyor hemen bana zoruma giden de bu oluyor bir yıldır hep aileler yüzünden kavga ediyoruz ailesi yüzünden dayak yiyorum hep ama hep sabrediyorum bebeğimi babasız büyütmeyim büyüdüğünde bir tarafı eksik kalmasın babası yanında kalsın diye sabrediyorum ama dayanamıyorum artık her kavgamızda sürekli birileri oluyor rezil oluyorum dün yine kavga ettik bu seferde ev sahiplerine rezil olduk ben mutlu olmak için evlenmiştim mutlu olmak çok zormuş çok zor ..
Allahım yaaaevleneli bir yıl oldu ama eşimin ailesinden herkez yabancı bana herkez cephe almış durumda hiç biri ben istemedi zamanında hayla da istemiyolar ama benim salak kocam beni savunupda ben karımı istiyorum siz istemezseniz sevmezseniz sevmeyin diyemiyor benim karımı kimse ezemez aşağlayamaz demiyor hep ama hep ailesini tutuyor ailesi bana kötü bişey dedğinde niye öyle diyorsunuz karıma demiyor ama ben onun ailesyle ilgili kötü bişey desem sen kimsin de benim aileme öyle diyorsun diye çıkışıyor hemen bana zoruma giden de bu oluyor bir yıldır hep aileler yüzünden kavga ediyoruz ailesi yüzünden dayak yiyorum hep ama hep sabrediyorum bebeğimi babasız büyütmeyim büyüdüğünde bir tarafı eksik kalmasın babası yanında kalsın diye sabrediyorum ama dayanamıyorum artık her kavgamızda sürekli birileri oluyor rezil oluyorum dün yine kavga ettik bu seferde ev sahiplerine rezil olduk ben mutlu olmak için evlenmiştim mutlu olmak çok zormuş çok zor ..
Ya sende niye kötülüyorsun adamın ailesini hiç bi erkek kabullenmez bunu sen söyledikçe tam tersi zıttına konuşur evet haklısın seni istememişler seni aşalamışlar sende görüşme görüşürsende mesafeli dvaran az git gel yanlış anlama ama eşini bu duruma sen getirmişin senin ailen bana onu dedi senin ailen böle şöle adam bunalmış yapma lütfen mantıklı düşün bak böle hiç bişi hal olmuyor eşin ailesine dha çok bağlanıyor görmezden gel az görüşürsende mesafeli ol . Lütfen arkadaşlar sizde hemen boşan demeyin belli ki arkadaş yuvasını yıkmak istemiyor bi çözüm arıyor bizde akıl verip tecrübelerimizi anlatalımevleneli bir yıl oldu ama eşimin ailesinden herkez yabancı bana herkez cephe almış durumda hiç biri ben istemedi zamanında hayla da istemiyolar ama benim salak kocam beni savunupda ben karımı istiyorum siz istemezseniz sevmezseniz sevmeyin diyemiyor benim karımı kimse ezemez aşağlayamaz demiyor hep ama hep ailesini tutuyor ailesi bana kötü bişey dedğinde niye öyle diyorsunuz karıma demiyor ama ben onun ailesyle ilgili kötü bişey desem sen kimsin de benim aileme öyle diyorsun diye çıkışıyor hemen bana zoruma giden de bu oluyor bir yıldır hep aileler yüzünden kavga ediyoruz ailesi yüzünden dayak yiyorum hep ama hep sabrediyorum bebeğimi babasız büyütmeyim büyüdüğünde bir tarafı eksik kalmasın babası yanında kalsın diye sabrediyorum ama dayanamıyorum artık her kavgamızda sürekli birileri oluyor rezil oluyorum dün yine kavga ettik bu seferde ev sahiplerine rezil olduk ben mutlu olmak için evlenmiştim mutlu olmak çok zormuş çok zor ..
Öküz kaynana.. istersen kocadan ayrılır gidersin.. tövbe ya.. kafalara bak.. beyin cillop gibi duruyo.. 0 km araba gibiDaha önce nışandan ayrıldığım için kayınnam 3 günlük gelinken biz seni istemediydık dedi yüzüme karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?