Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O numarayı siz kullanıyorsanız bilgisi olmaz.Merhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
Çok çok teşekkür ederim bana tercüman olmuşsunuzBoşanın diyenleri anlayamıyorum ya, konu sahibinin hiç aklına gelmediğini falan zannediyorsunuz herhalde, elinde değil ki ha deyince boşanamıyor.Şu an kendince bir çözüm arıyor belli ki belki de para biriktirip öyle boşanacak, hayret bir şeysiniz gerçekten.
Konu sahibi, etrafında güvendiğin eş dost akraba falan yok mu, onun numarasını ver, en temizi bu şekilde.
Hesabı siz üstünüze almayın sizin adınıza aileniz bir ek kart açtırsın.Merhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey