Eşimden gizli açsam anlar mı

Bugün kadınlar neden bu kadar eziliyor, suc kimde diye bir konu vardı.
Anamın babamın gonderme mecburiyeti yokken, cimri kocam bana harcama yapmiyor diye aciyip uzulup dayanamayip harclik gonderdikleri parayı, hicbir hakki ve haddi olmadan zorla elimden alan kocaya bosanma davasi acmak yerine, ondan gizli nasil hesap açarım diye dusunen kadinda burada suc. Kim ne derse desin.
Yapmayın bunu Allah aşkına ya. Yakalaninca da af dilersiniz siz.

gizli saklı işlerle uğraşmayın bence eşinizle konuşup rest çekin ne demek aileden gelen parayı vermiyor.ayrıca bir şekilde haberi olursa daha tatsız durumlar yaşanır.

Tebligat gelmiyor mu avukat hanım. Şimdi ben kocayı haber vermeden nasıl boşarım
Bu denli cimri ve karısının ailesinden gelen üç kuruş paraya bile göz diken sünepe organizmanın tebligatı da ücret ödeyeceği bişey sanıp almaması falan muhtemel zaten tebligatı almazsa ayvayı yer...
Senin koca işi bende zamanı gelince bildir yeterli 😂😂😘

neden ya neden gerçekten
bir insan bunu nasıl utanmadan yapabilir
ve başka bir insan bunu yapanla midesi bulanmadan aynı yatağa girebilir
aklımı kaybedicem daha da bu insan müsveddesinden çocuk yapmaya uğraşıyormuşsun
e sana müstehak o zaman

numara sadece eşinizin adına ama hattı siz kullanıyorsanız ve bankaya kendi numaram diye verirseniz sizin dışınızda kimseye herhangi bir bilgi verilmez ama bankalar genelde kampanya sms leri atarlar aramalar yaparlar eşiniz yanınızdayken bu tarz bi bildirim gelirse sıkıntı olur sanırım

Kesinlikle anlar çünkü telefona bildirim gelecek ve sık sık çağrı merkezinden aranacaksınız yerli yersiz sebeplerle. Güvendiğiniz birinin adına açın hesabı.

En mantıklısı hesabı ailenizin açıp kartı size vermesi ailenizin yanına gittiğinizde yapabilirsiniz bunu 10dk lık iş diğer türlü para yatırıldığında vs mesaj geliyor birde banka görevlisine durumu açık açık anlatıp tüm ayarları kapattırabilirsin

Evlenmeden önce ziraat hesabımı kapattirmistim. Ama geçen sene lazım oldu tekrar kart almak için gittiğimde silinmiş bir hesabınız var evrak doldurmaya gerek yok bilgileriniz mevcut dediler. Bildirim gelip gelmemesi ayarlara bağlı sanırım, mesela bana gelir.
Annenizin üstüne açarsanız kart sizde durur başınız ağrımaz. Ama durumunuza cok üzüldüm..

bi hat al acik tutmak zorunda degilsin ya riske girmezsin

Back
X