Eşimden gizli açsam anlar mı

hat eşinizin adına olsa bile telefonu kullanan siz değil misiniz orayı anlayamadım? telefonu siz kullanıyorsanız smsler size gelir. bu arada artık iletişim izni vermeyebiliyorsunuz. orda özellikle belirtirseniz iletişim izni vermediğinizde arama sms gibi işlemler yapılmaz. ben bankacıyım bu arada işin içindeyim😊

Merhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
Bankalar mernisten kayit cekerler amma velakin siz iletisim olarak sms bilgilendirme baska numara verirseniz o telefona gitmez. Sadece musteri temsilcinize bunu hususi olarak belirtin gozden kacmasin. Bankaciyim.

Bence neden eşinden gizli bir hesap açma durumuna düştüğünü sorgula. İçine bak, evliliğine bak. Bugün hesabı bir şekilde halledersin ama içteki sorunlara çözüm olmazsa o evlilik pek uzun sürmez

Önce hattı kendi üzerinize alın. Sonra da hesap açtırın. Ne o öyle kocaya bağımlı bi hayat saçma sapan. Hat onun üzerine para onun hesabına göderiliyor falan. Kendiniz de bir bireysiniz.

Eğer siz kullanıyorsanız eşinizin haberi olmaz. Mesajlar size gelecek. Eşinizde edevlet şifreniz yoksa telefon numarasından öğrenmesi mümkün değil. Anneannemin telefonu benim adıma mesela ne hesaplarını ne de parasının miktarını görebiliyorum

Annen adına hesap aç, banka kartı sende dursun. İstediğin zaman para çeker yatırırsın. İnternet bankacılığı kullanacaksan kendi telefon numaranı verirsin (banka hesabına girmek için şifre gelecek)

Biraz paran birikince de kocanı gönder. Senin ailenin gönderdiği paraya bile göz diken adama hayatını emanet etme. Yada karşı çıkmayı öğren bu baskıyı bitir.

Merhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
Hayır haberi olmaz çünkü tlf siz kullanıyormuşsunuz sizin tlf bilgi msjı gelir sadece şifre işlemleri için yada banka reklamları için yanlız dikkat etmelisiniz msjları görürse sıkıntı yaşaya bilirsin .

Merhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle
Yok ya nerden haberi olacak.. Numaranız eşinizin üzerine olabilir de sonuçta o numarayı siz kullanıyorsunuz öyle değil mi?? İnternetten başvurunuzu yapın ya da hiç internetten bulaşmayın gidin bankaya başvuru yapın hemen alın bankamatik kartınızı.. Parayı direk kartınıza yatırın.. Eğer internet bankacılığı kullanırsanız illaki eşiniz uygulamayı görür ama sadece kart kullanırsanız görme şansı olmaz.. Bir de işlem yapacağınız zaman size mesaj gelecek ama o zamanlarda da sonuçta sizin numaranız olduğu için size gelecek bu mesaj.. Eşinizin üzerine kayıtlı olması birşeyi değiştirmez.. Gelen mesajı da sizlersiniz olur biter bu kadar yani..

Sizin kullandığınız hat eşinizin üzerine mesajlar sizin telefonunuza gelecek ama Bilgi mesajı istemiyorum dersin gelmez. O da senin telefonuna gelir. Benim hattım da eşimin üzerine indirim olduğundan öyle almıştık hangi bankada hesabım var bilmez sorgulamaz belki sorgulasa öğrenebilir bilemem ama sorun olacağını düşünmüyorum.

ailenizin size gönderdiği parayı kullanıyor musunuz? aktif kullanmayıp biriktirecekseniz annenizin adına bir hesap açılsın, oraya yatırsınlar, orada biriksin. aktif kullanacaksanız eşinize açık açık ailenizin sizin adınıza hesap açacağını ve o paranın tamamen sizin olduğunu söyleyin, yine alırsan bir daha hiç göndermeyecekler deyin, en azından bunlarla kendi ihtiyaçlarımı karşılar aile bütçesine yük olmam deyin. Valla üzüldüm sizin adınıza.

Numarayı siz kullanıyorsunuz, eşinizin nasıl haberi olacak ki? Hat sizin telefonda takılı, mesaj geldiğinde size gelecek, siz okuyacaksınız.
Eşinizin numarasına ayrıca mesaj gitmez üzerine kayıtlı diğer hatlarla alakalı.

Öğrenebileceği başka bir yol varsa bilmiyorum.
Ama bu kadar gizli iş çevirme ihtiyacı hissettiğiniz, ananızın babanızın parasına çöken adamla boşanmak, gizli iş çevirmekten daha kolaydır bence.

Kendi üzerinize bir hat alarak başlayın işe ama evliliklerde gizli yapılan hictbiseyden hayır gelmiyo maalesef

Bu şekilde düşünen bir adamın sizin e devlet şifrenize kadar bildiğini ,akşamları sizin telefonunuzu kurcaladığını da varsayıyorum.Size bir para akışı olduğunu tahmin ederse eşiniz yine hiçbir ihtiyacınızı karşılamaz ...size de kişisel masraflarınız için harçlık bırakmaz.Annenizden rica edin sizin için altın biriktirsin.Ama size abla nasihatı ...bu adamla siz yaşlanamazsınız ...siz genç yaşta hastalık,dert sahibi olursunuz bu dünyadan göçersiniz , o da ailenizin malını son kuruşuna kadar sömürür.

Hattım eşimin üzerine diyor, hattımı eşim kullanıyor demiyor. :işsiz:

Telefonunuza gelen mesajları eşiniz görmediği sürece ruhu bile duymaz, yani hat onun üzerine diye ona mesaj gitmez böyle bir işe girmeyin diye yapıyor.

Başkasının telefonu nu verin annenizin mesela yada cok yakin arkadsinizinkini ozanan olmaz

Senin ailen mi para gönderiyor sana doğru mu anladım. Eğer öyleyse eşin ne sıfatla kendi ailenin sana gönderdiği parayı sana vermıyor. Ne münasebet. Bence çok yüz vermişsin kocana. Evli de olsan arada saygı ve insanların özeli olmalı

Back
X