Eşimden gizli açsam anlar mı

Aileniz PTT’ye yatırsa sizin adınıza, sizden başka kimse çekemez o parayı o zaman.

Gerçi evde de saklayabilir misiniz bilemedim.

Boşanın diyenleri anlayamıyorum ya, konu sahibinin hiç aklına gelmediğini falan zannediyorsunuz herhalde, elinde değil ki ha deyince boşanamıyor.Şu an kendince bir çözüm arıyor belli ki belki de para biriktirip öyle boşanacak, hayret bir şeysiniz gerçekten.

Konu sahibi, etrafında güvendiğin eş dost akraba falan yok mu, onun numarasını ver, en temizi bu şekilde.

Bazı kadınların bu gibi caresizlikleri beni üzüyor .belli ki eşi para vermiyor ailesi de para gönderme gereksinimi duyuyor ama adam ona bile el koyuyor konu sahibi çalışsa o paraya da el konulacak çok belli keşke bazı şeylerin kökten çözümü olsa.kinu sahibi hesabınızı actirin hattı siz kullanıyorsanız mesaj zaten size gelecektir benim iki hesabim var ziraattan hiç mesaj gelmiyor diğerinden de 40 yılda bir geliyor çok tedirgin oluyorsanız annenizin telefon numarasını verin.

Ailenizin yolladığı parayı size yolladığı parayı eşiniz el nasıl koyuyor buna müsaade neden ediyorsunuz anlamıyorum.. Ptt yolu ile yollasın aileniz siz çekin paranızı (banka hesabınız yok ise) size gelen paradan adama ne ?
babamdan kalan 1 daire var kirasını alıyorum 4 aylık evliyim. kira benm hesaba yatar baska bankadan altın hesabı açtım oradan altın kendime .. Eşim bnu bilir ayrıca .. Çalışıyorum ikimizin maaşı evimize ...

Yakin bir tanıdığımız numarasını verin..
Yada bankaya numara vermeden olmuyor mu bu işler ne bilim..
Allah kolaylık versin..

Merhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
O numarayı siz kullanıyorsanız bilgisi olmaz.

Para biriktirme içinse bence kendi adınıza da açmayın. Boşanma durumunda hak iddia edebilir mi acaba diye düşündüm. Bilenler yazsa ne güzel olur

Boşanın diyenleri anlayamıyorum ya, konu sahibinin hiç aklına gelmediğini falan zannediyorsunuz herhalde, elinde değil ki ha deyince boşanamıyor.Şu an kendince bir çözüm arıyor belli ki belki de para biriktirip öyle boşanacak, hayret bir şeysiniz gerçekten.

Konu sahibi, etrafında güvendiğin eş dost akraba falan yok mu, onun numarasını ver, en temizi bu şekilde.
Çok çok teşekkür ederim bana tercüman olmuşsunuz💕 iyi niyetiniz için minnettarım

Annenizin gönderdiği paranın üstüne yatan ve size kendi parasını da göstermeyen biri ile yaptığını şeyin evlilik olmadığını söylemeye geldim. Kölelik bu. Gündelik birine gidip temizlik yapsanız daha fazla kazanırsınız.

Gidip banka kasası kiralayın. Hesap açın, kendi adınıza. Aileniz de parayı oraya göndersin. Telefon hattını da kendi üzerinize açın. Mümkünse de iş veya okul hayatına başlayıp bu adamdan kurtulun. Kasaya aylık koyduğunuz parayı kimse kontrol edemez. Aylık bir gram da olsa altın alırsınız veya parayı çekip oraya koyarsınız. Anahtarı sizde olsun. Diğer anahtarı da annenizde bırakın. Kasayı siz olmadan veya sizin izniniz olmadan göremez ve içindekileri de bulamaz.

Merhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
Hesabı siz üstünüze almayın sizin adınıza aileniz bir ek kart açtırsın.
O kartı saklayın

Allah Allah telefon hattı sahibiyle bankanın ne alakası var ki. Kardeşimin hattı benim üstüme, ne bankasını bilirim ne kartını. Anlayamadım hiç. :/

Back
X