Zaten yine ben bakicam evin tum yuku bende bakmasini beklwmiyorum anne olmak istiyorum ben bakarim cocugumaYap kız. Sen bakcan nasılsa, çoğu adamın yaptığı iki fışfış, 5 dk lık babalık oooh valla insanın erkek olası geliyor.
Evlenirken boyle bi sorunundan haberim yoktu ve anne olmak istedigimi de biliyprdu.Bizde bosanma baska koca alma diye bir sey yok o kadar modern bi ailede buyumedik. Yaşım geçiyor anne olmak istiyorum bu hakkimi elimden aliyor. Baştan konusuldu bunlar cocuk istiyordu bwni kandiran o o zaman bu kadar adamin gotunu yalayacaginiza hemcisinizin yerine kendinizi koymaya calisin. Dilerim kinayanlar kinadiginiz konuda allah sizi de sinar insallah ancak o zaman anlarsiniz.
Siz iyi misiniz?Kimseyi ilgilendirmez kwndi kocamdan istersem prezervatifi deler yine cocuk yaparim wger cocuk yapmayacaksa milletin kizinin hayallerinw hakkina girmeyecekti anne olmak en dogal hakkim baska adamdan peydahlamiyorum nikahli kocam. O zaman seks de yapmasin sabah aksam rahat birakmiypr ustune cocuk da yapmayacak oldu canim.
Ay kahkaha attımBok zerresi seni
Siz de taksit taksit yazmak yerine konuyu açarken doğru dürüst anlatsaydınız. Buraya gelir gelmez damdan düşer gibi "kocamdan habersiz nasıl hamile kalırım" diye başlık açmasaydınız. Biz sizin üyelik hesabınızdan hayatınızı tahmin edemeyiz herhalde değil mi?Evlenirken boyle bi sorunundan haberim yoktu ve anne olmak istedigimi de biliyprdu.Bizde bosanma baska koca alma diye bir sey yok o kadar modern bi ailede buyumedik. Yaşım geçiyor anne olmak istiyorum bu hakkimi elimden aliyor. Baştan konusuldu bunlar cocuk istiyordu bwni kandiran o o zaman bu kadar adamin gotunu yalayacaginiza hemcisinizin yerine kendinizi koymaya calisin. Dilerim kinayanlar kinadiginiz konuda allah sizi de sinar insallah ancak o zaman anlarsiniz.
Bu mesajı kocana göster de soğur adam, rahat bırakır seni her gün tepene çıkmaz.Bok zerresi seni
Zorlamı hamile kalacaksın seninle evlendi diye çocuk yapmak zorundamk sen istediğin anda?Size ne koca benim vucut asil siz tuhafsiniz benimle evlenmeseydi kocamdan hamile kalmayacaksam kimden kalayim iyi misiniz kizlar
Kocana söylesene bunu. Sanki biz hamile bırakmıyoruz Allah Allah.Benim vajinamin tasasini cekmeyin
Üsluba bak, sizin ürememeniz lazım.Evlenirken boyle bi sorunundan haberim yoktu ve anne olmak istedigimi de biliyprdu.Bizde bosanma baska koca alma diye bir sey yok o kadar modern bi ailede buyumedik. Yaşım geçiyor anne olmak istiyorum bu hakkimi elimden aliyor. Baştan konusuldu bunlar cocuk istiyordu bwni kandiran o o zaman bu kadar adamin gotunu yalayacaginiza hemcisinizin yerine kendinizi koymaya calisin. Dilerim kinayanlar kinadiginiz konuda allah sizi de sinar insallah ancak o zaman anlarsiniz.
Yine hak vermeyiz ki. Yani anne olmak tabii ki hakkı ama istemeyen adamdan hileyle çocuk yapamaz. Bu hamile kalmak istemeyen kadına prezervatifi delerek yaklasmakla aynı sey. Bir tür hak ihlali. Ama konu sahibinin kafası gidik. Sağlıklı düşünemiyor.Siz de taksit taksit yazmak yerine konuyu açarken doğru dürüst anlatsaydınız. Buraya gelir gelmez damdan düşer gibi "kocamdan habersiz nasıl hamile kalırım" diye başlık açmasaydınız. Biz sizin üyelik hesabınızdan hayatınızı tahmin edemeyiz herhalde değil mi?
Sonra da bizi anlamamakla, kınamakla suçluyorsunuz.
Evet cok fazla cocuk kaybetmis esimin annesi baya kadin sagligini kaybetmis diger cocuklarini da reddedip birakmis kayinbabam baska biriyle evli esimin annesini hic gormedim tanimadim bu yuzden korkularini anlayabiliyprum insanlarin hayatlarini bilemezsiniz
Modernlikle alakası yok bunun. Dinimiz de bile sana böyle bir hak tanınıyor. İstersen binkez evlen boşan.Bizde bosanma baska koca alma diye bir sey yok o kadar modern bi ailede buyumedik.
Evlenirken boyle bi sorunundan haberim yoktu ve anne olmak istedigimi de biliyprdu.Bizde bosanma baska koca alma diye bir sey yok o kadar modern bi ailede buyumedik. Yaşım geçiyor anne olmak istiyorum bu hakkimi elimden aliyor. Baştan konusuldu bunlar cocuk istiyordu bwni kandiran o o zaman bu kadar adamin gotunu yalayacaginiza hemcisinizin yerine kendinizi koymaya calisin. Dilerim kinayanlar kinadiginiz konuda allah sizi de sinar insallah ancak o zaman anlarsiniz.
Eşinizin neden korunduğunu şimdi anladım eşiniz çok haklı.Kendi amınızın derdine dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?