Eşimden habersiz nasil hamile kalirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok korkak stres oluyor hemen daha once testim pozitif cikti diye tepkisini olctum ve mutluluktan agladi heyecandan beni kucagina alip disari kostu resmen adam saka olduguna inanmak istemedi istiyo istemesine de koekuyo
Şunun yaşanmış olabileceğine inanan var mı?

yenGEnC ne masallah attin kiz
Boğa burcu yanık olur diye
Aşkolsun kadınlar, burada 8 sayfa yazmissiniz, akıl veren sayısı bir olmuş sadece.. sevgili bacım, terbiyeli arkadaşım. Bunlar seni anlamaz. 22 çok kritik bir yaş, Allah korusun bugün hamile kalmazsan 23,24... Sonrası zaten menapoz. O yüzden haklısın paniğinde. Belli ki iyi niyetli, ahlak sahibi bir insansın. Neden çocuğun olmasın ki? En güzel şekilde yetiştirir, terbiyesini verirsin.
Benim önerim, yumurta günlerini takip et, adam içinden çıkacakken - anlarsın zaten yüzünden gelenin yakın olduğunu - dola bacaklarinla ahtapot gibi, çıkamasin.
"Bir anlık gaza geldim" dersin
Zaten yine ben bakicam evin tum yuku bende bakmasini beklwmiyorum anne olmak istiyorum ben bakarim cocuguma
Zaten evin tüm yükü sendeymis, böyle adamlar baba olunca çok ilgili oluyorlar. Rahat edersin

G.tü b.klu kocanı da amma büyütmüşsün gözünde, senin kocanın kıllı g.tü ile ne işimiz olur abla?
Hiç tepesinden inmiyormuş ya.

Ay amaaan ne rezil bir kadınm mış hızlı uçsun diye kazen abiyi de etiketledim keşke yapmasaydım. İster istemez okuyunca ayıp olacak vallaha ben utandım ya

Fazla osbirin zararları diyon yani.
Bazı veledler görüyorum, boyu na şu kadar ortaokula gidiyor, ama ağzından cinsel organları düşmüyor; iki kelimesinden biri küfür. Ağzı onlara benziyor. Biz yetişkinler şurada en fazla komik bir paylaşımda sansürleyerek ve değiştirerek yazıyoruz açıktan paylaşınca, baksana dümdüz gitmiş. Vermesinler şu veledlere tablet telefon.

Akli basinda. Guzel lafdan anlayacak biri olsa kesin Boyle diyen biri olurdu
22 diye bizi kandiriyormus

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-19-10-20-42-080_com.android.chrome.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 53
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…