- 19 Mayıs 2020
- 47.935
- 215.672
- 598
Yok benim evimde daha güzeli var, çocuk isteyen de oydu, şimdiki aklım olsa az geç yapardım, bitli kocan sana kalsın.Swninle bagi kalsin ister misin kocama talipsin herhalde
Tüpçüye vercemAy ne igrencsin..son mesajlar sonra emin oldum.
Senin gibi birini niye Anne yapsin?
Insallah Asla cocugun olmaz.
Kocamin yarragindaki spermin derdine dusmeyin o zaman
Benim vajinamin tasasini cekmeyin
Kendi amınızın derdine dusun
Amı yanıklar
O zaman seni hamile biraksin
Amı yanan hortum arayan basligima gelmis
Swninle bagi kalsin ister misin kocama talipsin herhalde
Hicbir erkek boyle bir kadindan cocugu olsun istemez. Size guvenmediginden cocuk yapmiyor belli kiKocamin yarragindaki spermin derdine dusmeyin o zaman
Boga burcu yanik olur hsdkBDdvsSen sus yanık.snsnsnsndn
Sen ağır hastasın ve umutsuz bir vakasın.Kocamin yarragindaki spermin derdine dusmeyin o zaman
Senin kocanin 5 cm bile yok bit kadar sey ondaYok benim evimde daha güzeli var, çocuk isteyen de oydu, şimdiki aklım olsa az geç yapardım, bitli kocan sana kalsın.
Yanından geliyon heralde.Senin kocanin 5 cm bile yok bit kadar sey onda
Bu kadar derinlere inmeye gerek varmıydı?Yillardir Geri cekilme yontemi kullaniyoruz. İcime bosalmiyor. Agzima ya da vucuduma genelde. Hamile kalmak istiyorum, nasil yapabilirim? eşimle uzun suredir evliyiz ama bebegi surekli birkac sonra diye diye erteliyor. Anne olmak hakkim ve maddi manevi sorunumuz da yok mutluyuz ve hamile kalsam benden cok o mutlu olacağını biliyorum. Nasil yapabilirim?
Evet actim geri kapattim bit kadardiYanından geliyon heralde.
Kocam degil mi isterse yuzume attirir isterse agzima haber kanalina cikip anlatirim bile nolcakBu kadar derinlere inmeye gerek varmıydı?
Ya ben böyle bir kadının sırf kocası istemiyor diye hamile kalamayışına çok şaşırdım. Böyle bir insan ne yapar eder o kocayı içine boşaltırır.djdjdjdAy üstüme iyilik sağlık. Adamın sperm derdine düşen sensin. Yok kulağıma attırdı yok göbeğime attırdı. lgkdgkj
Ağzından tükürüp sok vajinana glkşlg
Kocam degil mi isterse yuzume attirir isterse agzima haber kanalina cikip anlatirim bile nolcak
Faydasiz demek kiYa ben böyle bir kadının sırf kocası istemiyor diye hamile kalamayışına çok şaşırdım. Böyle bir insan ne yapar eder o kocayı içine boşaltırır.djdjdjd
Ondan sonra kocam benden niye çocuk yapmıyor. Abla seni karı diye koluna takan var bu dünyada ona dua et.Kocam degil mi isterse yuzume attirir isterse agzima haber kanalina cikip anlatirim bile nolcak
Ya ben böyle bir kadının sırf kocası istemiyor diye hamile kalamayışına çok şaşırdım. Böyle bir insan ne yapar eder o kocayı içine boşlattırır.djdjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?