Yo döllerini icime dokcem sonra soze haber vercem kizlarFaydasiz demek ki
Eşekte de var bacım ondan. Eşek de kendi kara uzvunu beğeniyor işte.Kocamin yarragini kiskanmayin
Seni de taksin mi erkegin hakki dort kadin gel kumam ol benimle yarisa giriyorusn yaOndan sonra kocam benden niye çocuk yapmıyor. Abla seni karı diye koluna takan var bu dünyada ona dua et.
Icinde kalsinda once. Becere bilirsenizYo döllerini icime dokcem sonra soze haber vercem kizlar
Burada herkes kendi kocasına yanık. Sen hiç tasalanmaSana ne
İse cevap yazma yanık
Abla ben zararsızım valla korkma evin bütün yükünü karısının üstüne yıkıp tabanca gibi oraya buraya attıran kocanla işim olmaz, sen dikkat et de kapının önüne konma, sonra başkasından çocuk yapar üzülürsün.Seni de taksin mi erkegin hakki dort kadin gel kumam ol benimle yarisa giriyorusn ya
töbe yarabbi ya ,valla ağlarken güldürdünüz beni. arkadasım bana ne neye attırdığından. bu kadar açıklama yapmak zorunda değilsiniz dedim:)Kocam degil mi isterse yuzume attirir isterse agzima haber kanalina cikip anlatirim bile nolcak
Bağlantı çalışmıyor ki.
Hahahaha düşünsene: " Bana bak ya o spermcikler içeri girecek yada senin pipini dağlarım"Becerememiş işte. Adamın karşısına geçip böyle varoş varoş küfür ettiyse adam ne mal olduğunu anlamıştır. Yakında boşar bunu başkasıyla evlenip hemen çocuk yapar adam
Edildi ya hatta bana o vakayı hatırlattı bu yanık
G.tü b.klu kocanı da amma büyütmüşsün gözünde, senin kocanın kıllı g.tü ile ne işimiz olur abla?Evlenirken boyle bi sorunundan haberim yoktu ve anne olmak istedigimi de biliyprdu.Bizde bosanma baska koca alma diye bir sey yok o kadar modern bi ailede buyumedik. Yaşım geçiyor anne olmak istiyorum bu hakkimi elimden aliyor. Baştan konusuldu bunlar cocuk istiyordu bwni kandiran o o zaman bu kadar adamin gotunu yalayacaginiza hemcisinizin yerine kendinizi koymaya calisin. Dilerim kinayanlar kinadiginiz konuda allah sizi de sinar insallah ancak o zaman anlarsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?