Bastan kabul etmeseydin. Adam rahata alismis tabi.bir buçuk yıllık evliyim bir kızım var çok severek evlendim eşimle ama şu an ciddi derecede soğudum evimizi ayırmaması bana kaba davranışları bilmiyorum çok bunaldım ( hemen not düşeyim evi ayırmaması için hiç bir sebep yok maddi olarak çok iyiyiz ) bambaşka biri yaptı beni hep onun istedikleri benim ne düşündüğüm ne hissettiğim hiç önemli olmadı o ne diyorsa doğru o şimdi evi ayırma niyetinde ama ben soğudum kendinden o ne olacak peki hep bir baskı ailesi hep tepemde çok bunaldım(
İşte hatayı burda yapmışsın.hep onun istedikleri benim ne düşündüğüm ne hissettiğim hiç önemli olmadı o ne diyorsa doğru o
Etmedim zaten sadece 3 4 ay evi alıp dizene kadar dedik oldu 2 sene nerdeyse şimdi ev bakıyor tey teyBastan kabul etmeseydin. Adam rahata alismis tabi.
Evet anladığımda artık çok geçti bana defolup gidebilirsin dedi ama hamileydim kıyamadım kızımaİşte hatayı burda yapmışsın.
Bile bile lades demişsin resmen.
Aynen bu hataya kimse düşmesin benim iki yıl olmadan resmen evliliğim bitti birde kalabalık sürekli misafir off öyle bunaldım ki ağlama krizlerine giriyorum ben böyle tükendikten sonra evi alsan ne olacak kiYa bence ailelerle yaşancaksa ev üstüne ev olacaksa evliliğin hiç bir mantığı yok. Tek çare kocanın gözünü korkutmak bence..
Canim bak kendin soyluyorsun bunaldim diye.. Olur oyle piskolojik bu normal yani evinizi ayirinca basbasa kalinca toparlarsin kendini daha da guzel olur herseybir buçuk yıllık evliyim bir kızım var çok severek evlendim eşimle ama şu an ciddi derecede soğudum evimizi ayırmaması bana kaba davranışları bilmiyorum çok bunaldım ( hemen not düşeyim evi ayırmaması için hiç bir sebep yok maddi olarak çok iyiyiz ) bambaşka biri yaptı beni hep onun istedikleri benim ne düşündüğüm ne hissettiğim hiç önemli olmadı o ne diyorsa doğru o şimdi evi ayırma niyetinde ama ben soğudum kendinden o ne olacak peki hep bir baskı ailesi hep tepemde çok bunaldım(
İnşallah Can'ım herşey ne kadar güzeldi be kadar seviyorduk birbirimizi şimdi hiç birşey yok çok üzülüyorumCanim bak kendin soyluyorsun bunaldim diye.. Olur oyle piskolojik bu normal yani evinizi ayirinca basbasa kalinca toparlarsin kendini daha da guzel olur hersey
Madem 3-4 ay da ayrı eve çıkılacak niye biraz daha sabredip geç evlenilmiyor,işte buradan belli ayrı ev açmayacakları.kanmayın bu boş vaatlere.Etmedim zaten sadece 3 4 ay evi alıp dizene kadar dedik oldu 2 sene nerdeyse şimdi ev bakıyor tey tey
Yurtdışında yaşıyoruz ve burda ev almak Türkiye'deki gibi değil yani uzun sürüyordu bizde o süreyi birlikte geçirelim dedik kırmayalım çok istiyorlar dedim ne bileyim kocam şeytana dönüşecek sevdiğim Ada'm ne bileyim işteMadem 3-4 ay da ayrı eve çıkılacak niye biraz daha sabredip geç evlenilmiyor,işte buradan belli ayrı ev açmayacakları.kanmayın bu boş vaatlere.
İnşallah Can'ım yoksa ne olucak bir de ayırmazsa evi yine hiç bilmiyorum çıldırırm artıkhele bi ayirsin duygularin olumlu yonde degisecek canim
bende ayni seyi yasadim bosanma noktasina geldik ayirdi evi ustelik bizim durumumuzda kotuydu hazirliksizdik simdi 3 bucuk senedir kirada onlardan uzakta evimdeyim ve esim bambaska super.biri oldu cok sukur ordayken berbatti cocuktu resmen karisinin varlindan haneri yoktu...ne yap et ayirsin eviİnşallah Can'ım yoksa ne olucak bir de ayırmazsa evi yine hiç bilmiyorum çıldırırm artık
İnşallah bizim de öyle olur eskisi gibi susmuyorum valla bu sefer ya ayıracak ya da kızımı da alıp gidecem işine gelmeyen birşey olunca hemen kapı orda defol git diyor zaten bakalım ben gidersem iyi olacak mı benden daha iyi biriyle mi evlenecek sanki başkası olsaydı ayrı ev istemeyecekmiş gibi davranıyor hangi devirdeyiz kim aileyle yaşıyor sankibende ayni seyi yasadim bosanma noktasina geldik ayirdi evi ustelik bizim durumumuzda kotuydu hazirliksizdik simdi 3 bucuk senedir kirada onlardan uzakta evimdeyim ve esim bambaska super.biri oldu cok sukur ordayken berbatti cocuktu resmen karisinin varlindan haneri yoktu...ne yap et ayirsin evi
Siz eşinizle mutlu olmak için evleniyorsunuz ama ailelerin yanında münkün değil ki ,bırak gülüp konuşmayı karı koca kavga bile edemezsiniz ,araya annesı girer ya babası iş büyür,isterlerse melek olsun ailesi .evinizi ayırmadığınız için eşiniz bu konuda sizi üzdüğünden soğumuşunuz tabi,evliliğin tadınıda çıkaramamışsınız,ayrı eve çıkınca zamanla düzelir inşallah.Yurtdışında yaşıyoruz ve burda ev almak Türkiye'deki gibi değil yani uzun sürüyordu bizde o süreyi birlikte geçirelim dedik kırmayalım çok istiyorlar dedim ne bileyim kocam şeytana dönüşecek sevdiğim Ada'm ne bileyim işte
Aynen öyle oldu ne sorun olsa ufacık şey kırk günlük kavgalara dönüştü dört duvar arası sessiz sedasız mutsuz bir evlilik hala evi ayırmak istemiyor ailesinden ayrılmak istemiyor beni anlamıyor çok doluyum gerçekten sinirlenince kızıma kızıyorum sonra ona kızdım diye oturup ağlıyorum daha minicik yavrum belki çok büyük günah işledim onu bu mutsuz evliliğe dahil etmekle bilmiyorumSiz eşinizle mutlu olmak için evleniyorsunuz ama ailelerin yanında münkün değil ki ,bırak gülüp konuşmayı karı koca kavga bile edemezsiniz ,araya annesı girer ya babası iş büyür,isterlerse melek olsun ailesi .evinizi ayırmadığınız için eşiniz bu konuda sizi üzdüğünden soğumuşunuz tabi,evliliğin tadınıda çıkaramamışsınız,ayrı eve çıkınca zamanla düzelir inşallah.
O zaman 3 4 ay sonra evleniriz dicektin bak teklif edebiliyor mu bidahaEtmedim zaten sadece 3 4 ay evi alıp dizene kadar dedik oldu 2 sene nerdeyse şimdi ev bakıyor tey tey
Eşim beni hemen gözden çıkarıyor Can'ım elimden gelen birşey. Yok artık çok geçti onları söylemek için beni asla dinlemez sinirli küfürbaz işte artık geçmiş geçmişte kaldı diyorum ama gelecekten de umudum yok kiO zaman 3 4 ay sonra evleniriz dicektin bak teklif edebiliyor mu bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?