eşimden iyice soğuyorum

3-4 ay sonra ev alma planı vardı madem ben olsam kv ile oturmayı kabul etmek yerine evliliği ertelerdim veya kiraya girerdim.
Bir defa aynı eve girildi mi kolay kolay çıkılmıyor, yok yere evlilik yıpranıyor.
Aman işte inandım yaptım bir hata nerden bilecektim böyle olacağını evlilik gerçekten de çok yıprandı bir buçuk yılda bitti resmen iki yabancı olduk

Baskı yapacaksınız. Başka yolu yok ya ayıracak ya siz ayıracaksınız. Sinir oluyorum böyle bencil kocalara.

3-4 ay sonra ev alma planı vardı madem ben olsam kv ile oturmayı kabul etmek yerine evliliği ertelerdim veya kiraya girerdim.
Bir defa aynı eve girildi mi kolay kolay çıkılmıyor, yok yere evlilik yıpranıyor.

Annem bu mevzu açıldığında aynı teklifi sundu vermem dedi. İlla nikah olacak dersenizde o akşam kızımı alır evime getiririm ev tutulana kadar herkes kemdi evinde kalır dedi. İyikide demiş. Zaten eşimde ayrı ev istedi karımla rahat etmek isterim dedi direk. Ama hala lafını yapan akrabaları var hepsi aileyle oturduğu için...ama kimin umurunda..
Bu konuda çok haklısınız birkez düzen kurdun mu bozmak zor oluyor.

Bence de anneniz en dogrusunu yapmis. Yoksa huzur falan kalmazdi.
Onlar istedigi telden calmaya devam etsin. Kendi evlerinde huzur olmadigindan size sariyorlar.

Kocan anlayışlı olmuş Can'ım aman öyle bunaldım ki artık ölsem de kurtulsam diyorum valla Can'ımdan bezdim ne kadar severek evlendik şimdi konuşmuyoruz bile daha bir buçuk sene oldu çok üzülüyorum yüzüm gülmez oldu hiç artık sabah olmasa keşke hiç uyanmasam aşağı hiç inip kimseyi görmesem diyorum gerçekten bıktım

sevgın bıtmıs senın ilk fırsatta bosanman lazım cünku uzatırsanız nefrete dönüsür

Ayni benim esim hep kendi istekleri kwndi ailesi.biktim anasindan babasindan kardesleeinden hep dillerinde onlar. Bi ara duzelmisti hah dedim tamam yine ayni oldu. Be adam madem senin icinbu kadar onemliydiler madem onlarsiz yapamayacaktin ne diye evlendin. Olmuyor kardesim mayasi boyle olan adamlar bizle bi yuva kuramiyor hakkimizda hayirlisi

Allah yardımcın olsun gerçekten üzüldüm. Bi ebeveyn evinden çıkıyoruz zaten başka bir ebevyn evine gitmenin alemi ne? Ya da kendi yuvamı kuruyorsam neden başımda eşimin ailesi olsum ben evleniyorum yahu evlatlık mı ediniliyorum. Eşin tez zamanda anlar inşallah bunu. Yetişkin bir bireysin ve evin olsun istiyrsun daha doğal ne olabilir ki

Tıpa tıp aynı bende kaç kere dedim niye evlendin o Zaman evlenmeseydin dedim madem ailenden ayrılamıyorsun benim suçum ne

Bende kendimi besleme gibi hissediyorum görümcem gelir herşeye karışır kaynanam kızı olmadan eve alınacak eşyayı almaz ne Zaman onunla dışarı çıkar gider alınacak ne varsa alır sonra da ev senin ne beğeniyorsan al der bir çöp almadım o kadar ev benim alsam da görümcem beğenmeyeceği için kaynanam da beğenmez doğal olarak

boşansam kapıdan arkamdan bile bakmaz diyorsun. besleme gibi evde yaşantım var diyorsun. soğuyorum diyorsun.
ve hala o evdesin. gidecek yerin mi yok. ailen eve almıyor mu seni.
seni ne bağlıyor o zindana söyler misin.

boşansam kapıdan arkamdan bile bakmaz diyorsun. besleme gibi evde yaşantım var diyorsun. soğuyorum diyorsun.
ve hala o evdesin. gidecek yerin mi yok. ailen eve almıyor mu seni.
seni ne bağlıyor o zindana söyler misin.
Kızım bağlıyor boşansam ailem beni evine alır ama kızımı asla vermez bana ona sorsan herşeyin var tepene kim biniyor diyor huzursuzum diyorum birsürü hakaret ediyor ayıracam geberemedin diyip duruyor

Kızım bağlıyor boşansam ailem beni evine alır ama kızımı asla vermez bana ona sorsan herşeyin var tepene kim biniyor diyor huzursuzum diyorum birsürü hakaret ediyor ayıracam geberemedin diyip duruyor
ne demek kızımı vermez. mahkeme kızı direk sana verecek. büyüyene kadarda kimse alamaz. büyüyüncede annemi istiyorum der yine sana kalır. mahkeme bu boru mu. ayrıca en ufak durum çıkarsa polise şikayet edersin. bir halt yiyemezler.

O ne demek geberemedin diye ya aa üzüldüm ama elin kolun bağlı değil al çocuğu çık git baba evine ne yapacak ki.Dikilir baban da karşısına karını çocuğunu istiyosan yuva kur onları yuvaya götür desin yoksa burada kalırlar desin.Hic korkma is ciddiye binince değişir melek olurlar.Senin yapamayacağını biliyor bi kere blöf yapmış yemissin kolaymi bu işler .Sindirmesine izin verme

Umarim en kisa zamanda hersey gonlunuzce olur ama ben evi ayirma kismindan daha ziyade kufur hakaret ve kovma kismina takildim.. bi adam esine defol diyecek,umursamayacak,saygi gostermeyecek,bu kadar iletisim sorunu olacak.. kusura bakmayin anlayamiyorm,empati kuramiyorm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…