Erkeklerin aileleriyle aynı evde olmaktan nasıl bir keyif aldıklarını merak ediyorum,hiç bir kadın evlenince annemle babamla oturayım kocamda bizle yaşasın demez ,hayır maddi olarak ayrı bir evi idare edememe korkusu varsa ,o halde evlenmesinler.maddi imkanda var diyorsunuz neyi sebep gösteriyor pekiAynen öyle oldu ne sorun olsa ufacık şey kırk günlük kavgalara dönüştü dört duvar arası sessiz sedasız mutsuz bir evlilik hala evi ayırmak istemiyor ailesinden ayrılmak istemiyor beni anlamıyor çok doluyum gerçekten sinirlenince kızıma kızıyorum sonra ona kızdım diye oturup ağlıyorum daha minicik yavrum belki çok büyük günah işledim onu bu mutsuz evliliğe dahil etmekle bilmiyorum
Evi ayırmanız bir sinir krizine bakar hatta boşanıcam de daha etkili olur ahh ahh hep yazıyoruz yapmayın kabul etmeyin diye işte kanıyorsunuz maalesefEşim beni hemen gözden çıkarıyor Can'ım elimden gelen birşey. Yok artık çok geçti onları söylemek için beni asla dinlemez sinirli küfürbaz işte artık geçmiş geçmişte kaldı diyorum ama gelecekten de umudum yok ki
Elalem bize altın madalya takacak ya birlikte oturduk diye aferin alacaz ya onda. Ayırmadı beni delirtti şimdi ev bakıyor ama ailesine hala söylemiyor söyleyeceksin diyorum onlar biliyor karışma diyor anlamıyorum ben yeminle bu sefer de geçiştirsin kıyameti koparıp çekip kapıyı çıkıp arkama da bakmayacam maddi olarak asla bir sıkıntımız yok yanlış anlaşılmasın sadece anlaşılsın diye diyorum bindiği araba bir ev parası ederErkeklerin aileleriyle aynı evde olmaktan nasıl bir keyif aldıklarını merak ediyorum,hiç bir kadın evlenince annemle babamla oturayım kocamda bizle yaşasın demez ,hayır maddi olarak ayrı bir evi idare edememe korkusu varsa ,o halde evlenmesinler.maddi imkanda var diyorsunuz neyi sebep gösteriyor peki
Boşanmak istersem kapı bir metre uzağımda arkamdan bile bakmaz Nasıl bu hale geldik bilmiyorum çok severken bu hale düşmek kızım a kıyamıyorum işte yoksa o kapı çoktan kapanmıştıEvi ayırmanız bir sinir krizine bakar hatta boşanıcam de daha etkili olur ahh ahh hep yazıyoruz yapmayın kabul etmeyin diye işte kanıyorsunuz maalesef
Ah ya bide çocuk mu yaptınBoşanmak istersem kapı bir metre uzağımda arkamdan bile bakmaz Nasıl bu hale geldik bilmiyorum çok severken bu hale düşmek kızım a kıyamıyorum işte yoksa o kapı çoktan kapanmıştı
Ah yaptım evet maalesef Allah'ın gücüne gitmesin ama hiç istemedim doğana kadar ne kıyabildim ne istedim içten içe çok sevindim ama durumdan dolayı istemedim ama şimdi iyi ki var diyorum mis kokulum tek arkadaşım benim o doğdu elimi tuttu bana sokuldj ya kendime çok kızdım sabaha kadar beni affetmesini istedim ilk gece ama hala ne yalan söyleyim halime baktıkça olmasaydın keşke diyorum kızıma çok üzülüyorum böyle söyleyince amaAh ya bide çocuk mu yaptınsen öyle kapı orda demelere bakma ciddiye binince o işler öyle olmuyor
Seni gözden çıkaran adamı ne diye elinde tutmaya çalışıyorsun ki ? Bebek de hemen gelmiş.Eşim beni hemen gözden çıkarıyor Can'ım elimden gelen birşey. Yok artık çok geçti onları söylemek için beni asla dinlemez sinirli küfürbaz işte artık geçmiş geçmişte kaldı diyorum ama gelecekten de umudum yok ki
Bebek istemedim ama oldu kıyamadım bende belki yanlış belki doğru kızım için sadece biraz denemek istedim olmazsa zaten gidecez kızımlaSeni gözden çıkaran adamı ne diye elinde tutmaya çalışıyorsun ki ? Bebek de hemen gelmiş.
Evet anladığımda artık çok geçti bana defolup gidebilirsin dedi ama hamileydim kıyamadım kızıma
banada oyle diyordu ve gittim ustelik hamileyken gittim...ortalik ayaga kalkti...annnemlere geldiler sulale toplasip hadi kalk evine dediler....eger gidersem yarin cenazem cikacak o evden dedim...gittiler..esimle telde konusup halletttik ayri ev bulduk hemenİnşallah bizim de öyle olur eskisi gibi susmuyorum valla bu sefer ya ayıracak ya da kızımı da alıp gidecem işine gelmeyen birşey olunca hemen kapı orda defol git diyor zaten bakalım ben gidersem iyi olacak mı benden daha iyi biriyle mi evlenecek sanki başkası olsaydı ayrı ev istemeyecekmiş gibi davranıyor hangi devirdeyiz kim aileyle yaşıyor sanki
Umarim çok severek evlendiginiz esinizle tekrardan aynı ritmi yakalayabilirsiniz.İnşallah Can'ım herşey ne kadar güzeldi be kadar seviyorduk birbirimizi şimdi hiç birşey yok çok üzülüyorum
Evet hamileyken git dedi karnım burnumda nereye gidebilirsin ki defol git demedi küfürle hakaretle neler söyledi bütün hamileliğim ağlamakla geçti birşey yiyemedim sıkıntıdan bebeğim zayıf doğdu şimdi de bana vermeyecek elinden gelse o kadar seviyor ki tapıyor resmen hani istemiyordun kovuyordun diyorum sinirle dedim diyorBi sn yaaa hamileyken "defolup git" mi
Hadi seni düşünmemiş kendi canından bir parça taşıyorsun o an nasil bir vicdansızlık bu kadını o haliyle nasil çaresizliğe itmek... Her ne olursa olsun hamile karısına defol git basit ve çok ağır bir cümle....
Çok sevindim senin adına darısı bana artıkbanada oyle diyordu ve gittim ustelik hamileyken gittim...ortalik ayaga kalkti...annnemlere geldiler sulale toplasip hadi kalk evine dediler....eger gidersem yarin cenazem cikacak o evden dedim...gittiler..esimle telde konusup halletttik ayri ev bulduk hemen
Hakkınızda hayırlısı olsun insaallah duzeltirsiniz.Anladığım kadarıyla eşiniz sinirlenince ağzına gelen gidiyor sonrasında da birşey olmamış gibi davranıyor sinirle söyledim rahatlığını veriyor...Siz sinirle hakaret etseniz hoşuna gider miymiş...Sakin iyi olduğunuz bir zamanda konuşun meselenizi evimizi artık ayıralım benim gelenlerim rahat gelemiyor deyin..Eminim de öyledir kendi aileniz çekinerek geliyordurEvet hamileyken git dedi karnım burnumda nereye gidebilirsin ki defol git demedi küfürle hakaretle neler söyledi bütün hamileliğim ağlamakla geçti birşey yiyemedim sıkıntıdan bebeğim zayıf doğdu şimdi de bana vermeyecek elinden gelse o kadar seviyor ki tapıyor resmen hani istemiyordun kovuyordun diyorum sinirle dedim diyor
Kendi ailem Türkiye'de pek kimsem yok burda ama kendileri çok kalabalık aile ve sürekli misafir evde tv izleme falan zaten yok eşim sabah çıkıyor gece geliyor çalışıyor ben kalıyorum yine yalnız o kadar sıkılıyorum ki artık dayanamıyorum kaç kere konuştuk biz bu meseleyi artık ayıracam söz dedi bu Ada'lar iyiyiz ama inşallah bu sefer olurHakkınızda hayırlısı olsun insaallah duzeltirsiniz.Anladığım kadarıyla eşiniz sinirlenince ağzına gelen gidiyor sonrasında da birşey olmamış gibi davranıyor sinirle söyledim rahatlığını veriyor...Siz sinirle hakaret etseniz hoşuna gider miymiş...Sakin iyi olduğunuz bir zamanda konuşun meselenizi evimizi artık ayıralım benim gelenlerim rahat gelemiyor deyin..Eminim de öyledir kendi aileniz çekinerek geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?