Eşimden midem bulanıyor böyle olan var mı ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.296
7.087
398
7 haftalık hamileyim bu 2.gebeliğim önceki bebeğimi kaybetmiştim onda hiç bu sıkıntım olmamıştı.Eşim öpmek için yaklaştığında çok midem bulanıyor öpüşmekten bahsetmiyorum düşünemiyorum bile.Kendi de öyle çok bakımlı biri değildir elimde değil sigara kokuyor midem bulanıyor tamam öptün bırak uzaklaş dediğimde ısrarla yapışıyor midem bulanıyor parfümü yanımda sıkma diyorum ısrarla yanımda sıkıyor kokular birbirine karışıyor çok midem bulanıyor.Yaklaşmak istediğinde reddediyorum çünkü içim kalkıyor küsüp arkasını dönüyor neden böyle oldum ki 😐

Çok normal. Bende de aynı durum vardı. Yatakların birer ucunda yatıyorduk. En çok eşimin ve buzdolabının kokusu midemi bulandiriyordu. Zamanla azalıyor benim bir hayli azaldı.🙏

7 haftalık hamileyim bu 2.gebeliğim önceki bebeğimi kaybetmiştim onda hiç bu sıkıntım olmamıştı.Eşim öpmek için yaklaştığında çok midem bulanıyor öpüşmekten bahsetmiyorum düşünemiyorum bile.Kendi de öyle çok bakımlı biri değildir elimde değil sigara kokuyor midem bulanıyor tamam öptün bırak uzaklaş dediğimde ısrarla yapışıyor midem bulanıyor parfümü yanımda sıkma diyorum ısrarla yanımda sıkıyor kokular birbirine karışıyor çok midem bulanıyor.Yaklaşmak istediğinde reddediyorum çünkü içim kalkıyor küsüp arkasını dönüyor neden böyle oldum ki 😐
Bende böyleydim ilk haftalar, kaç kere eşim öptüğünde lavaboya zor yetiştiğimi bilirim.Ama geçiyor çok şükür eşinin kalbini kırmadan kibarca söyle bence.

Bi kac kisiden duymustum bu durumu dogum yapinca gectigini soylediler

Kayınvalidem son gebeliğinde böyle yaşadığını anlatmıştı. Adam her eve geldiğinde duşa girip kırklanıyormuş ama yinede kokuyor diyordu. Sanırım ayrı takılmışlar o ara, bir süre sonra da geçmiş. 😊

Ama normal bi durum yani bi arkadaşımda da aynı durum olmuştu /

Elimden gelse yatakları ayırırım:D en uç köşeye geçer arkami döner yatarim öyle kokusu gelmiyor çünkü :olamaz: halbuki çok bakımlıdır günlük duşunu alır ama bana göre kokuyor parfüm bizim evde yasak asla sıkamaz bir kere sıktı anında halıya çıkardığımı görünce Bi daha sıkmaya cesaret edemedi

Her hamile bunu tadacaktir. 😂 3 aya kadar sürecek kocadan tiksinmeye HOSGELDINIZ
Malesef bunun bir cozumu yok ama lutfen bu surecte kocanizi da kendinnizden sogutmadan uyarin...
Ben ilk 3 ayimda surekli esime bagirdigim kizdigim icin 3 aydan sonrada yaklaşamadi. Bu surec gecici...
Parfum yerine eşiniz gülsuyu kullansin hafif bir kokusu oldugundan mide bulandirmiyor.
Ben kendi kokumdan da tiksiniyordum bende gulsuyu kullaniyordum. Suan midenizi bulandiracak seyler ilerde bulantiniz olmasa bile kullanildiginda bulanti yapacak sizde o yuzden mumkun oldugunca evinizde kokuyu minimuma indirin. Ben esimin parfumunu balkondan asagi atmistim 😂😂😂

Sizinki normal ama eşinizin ki anormal .. bu ısrar nedir yani bilerek yapıyor gibi :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Akşamdan beri kendimi yedim adama haksızlık mı ettim diye ama demek ki normal böyle şeyler

Back
X