eşimden nefret ediyorum

ayaysi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
72
12
3
36
Bu yıl benım cicim çok zor geçti yarın 7. Evlilik yıldönümü muz iğrenç bi şekilde defalarca aldatildim hep affettim. Yapmaz dedim yaptı. Şimdi çok eminim yapma digina ama geçmişi unutamiyor eşimden nefret ediyorum. Halbuki beni sevdiğini çok net görebiliyorum pismanligi ortada malesef bende yapmacık davra niyorum böyle olmak istemiyorum unutmak istiyorum olanları. Yapti bi yanlış eskisi gibi sevmek istiyorum mutlu olmak istiyorum. Bana akıl verin ne olur

defalarca aldattı ama sizi sevdiğinden eminsiniz
gerçekten bu nasıl oluyor aklınız alıyor mu
sevemezsiniz
ki zaten o da sizi sevmiyor evdeki düzeni bozmamak için bir daha sizin kadar kolay kandirabilecegi birini bulanayacagi için pişman numarasi yapıyor

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ya düzenini bozmamak için veya millet ne der die veya çocuklar için mi devam ediyo. Ama ben tanırim onu ya yapmak olmaz o

Unutulmaz çok zor. Çocuk var mı? imkânın varsa ayrıl yoksa psikologdan destek alın.

Karısını seven erkek şeytana arkadaşlar ına uymus olamaz mı. Ben kendimi buna inandirmya çalışıyorum galiba9

Destek alıyorum. Herkese unutmuş gibi yapıyorum unutmadı alıştım diyelim. Boş verdim artık yaşadıklarım çok kötüydü yuh bu kadar olmaz dersiniz

İşte biraz da bu yüzden affetmemeli insan..
Eşiniz belki gerçekten seviyor artık sizi, belki gerçekten bıraktı o huylarını, değişti.. Belki..
Ama nasıl emin olabilirsiniz? Olamıyorsunuz işte, o şüphe, o güvensizlik geçmiyor ve sizi kemiriyor yavaş yavaş tüketiyor.
Sırf şunları yaşamamak için bile boşanmalıydınız.

Madem boşanmadınız, o halde önünüze bakın, geçmişi unutun, eşinize güvenmeye çalışın..
Olur mu? Ben bilmem, yaşayan varsa söylesin...

Ne desek boş siz zaten kararınızı başında vermişsiniz ve burdaki kimsede sizi kocanıza aşık edemeyeceğine göre siz başta her seyi yuttugunuz gibi buna da takılmayın

Hayır inanmıyorum. Araştırdım hep bişeyler çıktı artık çok yoruldum. Ses kayıtları koydum hep arabasına kızı arabasına almıştı en son.

Bizde bosanmalar çok zooorr

Boşanmalar zor da aldatmak kolay mı?
Kimse sizi zorla istemediğiniz bir evlilikte tutamaz. Mahalle baskısından mi korkuyorsunuz, aileniz mi destek çıkmaz? Girin bir işe çalışın muhtaç etmeyin ne kendinizi ne de evlatlarınızı başka birine.
Evli değilim daha önce aldatılmadım. Ama boşanmak zorsa aldatan karaktersiz bir adamla aynı hayatı evi yatağı paylaşmak daha zor gelirdi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…